Hvordan onlineskabere kan administrere deres sociale mediekonti med buffer

For mange online-skabere er sociale medier en væsentlig del af deres overordnede forretningsinfrastruktur. Du kan bruge værktøjer som Pinterest og Instagram til at oprette forbindelse til dine fans, netværke med potentielle kunder og skabe opmærksomhed om din kunst.

DAGENS MUO-VIDEO

RUL FOR AT FORTSÆTTE MED INDHOLD

Desværre kan administration af konti på sociale medier i lige så høj grad blive udmattende og tidskrævende. Heldigvis findes der værktøjer til at forenkle processen – og et af dem er Buffer.

I dag vil du lære, hvordan du administrerer dine sociale mediekonti som online-skaber i Buffer. Du vil finde ud af, hvordan du planlægger og udgiver indhold, sammen med måling af dine analyser og meget mere.

Hvad er buffer?

Buffer fokuserer primært på at hjælpe små virksomheder med at administrere deres konti på sociale medier. Virksomhedens hovedkvarter er i San Francisco, Californien, selvom dets team opererer eksternt.

Buffer har funktioner, der giver dig mulighed for at måle analyser og nemt forbinde dine sociale mediekonti. Du kan også planlægge og udarbejde udkast til indlæg, sammen med at få et overblik over dem i en kalender. Når du begynder at markedsføre andre områder af din indholdsskabende virksomhed, kan du også bygge landingssider. I mellemtiden giver Buffers AI Assistant dig mulighed for at udføre opgaver, der ellers kunne have taget længere tid – såsom at redigere kopi.

  12 sikkerhedsfunktioner, som din webhostingudbyder bør have

Du kan abonnere på tre forskellige prisplaner med Buffer: Essentials, Team og Agency. Disse spænder mellem $6 og $120 pr. kanal pr. måned. Som individuel skaber vil du sandsynligvis få al den værdi, du har brug for, fra den gratis plan. Desuden kan du tilføje op til tre kanaler med en gratis konto.

Download: Buffer til iOS | Android (Gratis køb i appen tilgængelig)

Du kan integrere Buffer med flere sociale medieplatforme. Disse omfatter:

 • Facebook
 • TikTok
 • Instagram
 • YouTube (inklusive YouTube Shorts)
 • Pinterest
 • LinkedIn
 • X (Twitter)
 • Mastodont
 • Google Business
 • Shopify

Selvom du kan bruge Buffer til at planlægge dit sociale medieindhold og få ideer, er det op til dig at gøre det, du poster, engagerende. Overvej at tjekke disse hacks ud for at skabe interessant indhold som social media manager.

Nu hvor vi har dækket det grundlæggende i, hvad Buffer er, lad os dykke ned i at bruge programmet til at administrere dine sociale mediekonti. Du kan give dig selv et forspring ved at lære markedsføring på sociale medier gennem onlinekurser.

1. Udkast til dine opslag på sociale medier

Du vil måske undgå at udarbejde dine indlæg direkte i sociale medier-apps og websteder af mange årsager. Ud fra personlig erfaring finder jeg det svært at gå ind på nogle netværk uden at spilde tid ved at forbruge indhold tankeløst – selvom det aldrig var min hensigt. Så ved at bruge værktøjer som Buffer kan jeg gennemskue alt og fokusere på den eneste grund til, at jeg brugte en platform i første omgang.

Udarbejdelse af opslag på sociale medier i Buffer er ret ligetil:

  Sådan begrænser du downloadhastigheden i Chrome
 • Når du har tilsluttet din konto i Buffer (hvilket du kan gøre, når du tilmelder dig), skal du gå til fanen Køer.
 • Vælg den konto, du vil udarbejde et opslag på sociale medier for.
 • Klik på den blå Opret indlæg-knap.
 • Tilpas dit indlæg, som du vil. Hvis du vil uploade billeder, skal du bemærke, at du kun kan uploade filstørrelser så store som 10 MB. Og for at oprette indlæg på Pinterest skal du vælge det bord, som dit indhold skal vises på.
 • Hvis du ikke er klar til at planlægge eller skrive indlæg, skal du klikke på knappen Gem som kladde. Ellers skal du følge trinene i næste afsnit for at dele dit opslag på sociale medier.
 • Hvis du stadig udforsker forskellige værktøjer til at administrere dit indhold på sociale medier, kan du tjekke de mange andre tilgængelige kalenderværktøjer til sociale medier.

  2. Publicer dit indhold på sociale medier

  Når du administrerer dine sociale mediekonti med Buffer, kan du beslutte dig for enten at dele dine opslag nu eller i fremtiden.

  Lad os først dække planlægning:

 • Vælg Gem som kladde, og gå til Køer > Kladder.
 • Ud for Planlæg dato skal du trykke på knappen Rediger for at udvide en kalender.
 • Vælg dit foretrukne tidspunkt og dato. Tryk derefter på Udført.
 • Klik på Planlæg post for at fuldføre processen.
 • Sådan deler du dit opslag med det samme:

 • Tryk på pileknappen ud for Føj til kø.
 • Vælg Del nu.
 • 3. Svar på kommentarer og beskeder

  Med en gratis bufferplan kan du nemt udarbejde og planlægge indhold på sociale medier. Men hvis du vil have adgang til flere funktioner, skal du opgradere til en betalingsversion. At besvare kommentarer og beskeder er en af ​​de funktioner, der kræver et betalt abonnement.

    Sådan repareres Outlook, der sidder fast ved indlæsningsprofil

  Funktionen er også kun tilgængelig for Facebook og Instagram. For at få adgang til kommentarer og beskeder skal du klikke på fanen Engagement. Du kan bruge Buffer til både Facebook-sider og grupper.

  4. Måling af Analytics

  Når du administrerer dine sociale konti, vil du også gerne tjekke analyserne, hvis vækst på disse platforme er dit primære mål. Buffer lader dig gøre dette, men du skal igen tilmelde dig et betalt abonnement.

  Du kan måle analyser for flere netværk, inklusive LinkedIn – selvom du kun kan gøre dette for sider i stedet for profiler. For at se dine analyser skal du gå til fanen Analytics øverst på skærmen. Afhængigt af dit abonnement kan du oprette rapporter for at gøre tingene nemmere at læse.

  Hvis Buffer ikke passer godt til dig, er der andre værktøjer til at måle dine sociale medieanalyser, såsom Hootsuite og Emplifi (tidligere kendt som Socialbakers).

  Det er meget nemmere at administrere dine profiler på sociale medier i disse dage som online-skaber, og du behøver ikke engang at gå ind på en bestemt platform længere, hvis du ikke vil. I stedet kan du bruge planlægningsværktøjer til sociale medier til at forberede og dele dit indhold – og Buffer er en af ​​de bedste muligheder.

  Med et gratis Buffer-medlemskab kan du planlægge indlæg til dine profiler med minimal indsats. Og hvis du vil abonnere på en betalingsversion, kan du også måle dine analyser og svare på både beskeder og kommentarer.