Hvordan man skriver bogstaver på hovedet

Internettet følger ikke et format; der er ingen konvention for, hvilken skrifttype der skal bruges, størrelsen af ​​overskrifter eller hvor mange overskrifter der skal være til stede på et websted. De fleste hjemmesider vil følge et sammenhængende design, men hver hjemmeside er forskellig fra den anden. Med fora og chatgrupper/apps går sammenhængende skrivning mere eller mindre ud af vinduet og ofte støder man på stiliseret tekst.

Tekst på hovedet

Skriv bogstaver på hovedet

Du har set fed tekst, understreget tekst, tekst i kursiv og tekst, der er streget over eller overstreget. Der er også tekst på hovedet. I modsætning til fed, understreget, kursiv eller gennemstreget tekst, der formidler mening, når den er i et dokument eller en besked, er bogstaver på hovedet kun for sjov. Sådan kan du skrive dem.

  Sådan stopper GIF'er fra at blive indlæst i Firefox

1. Brug Unicode-tegn

Alle tegn, du skriver, knytter sig til en unicode-tegnkode. Med alfabetet har du dedikerede taster på tastaturet, så det er nemmere at skrive, men for obskure tegn som varemærkesymbolet eller copyright-symbolet skal du muligvis unicode-tegnkoder. Det samme gælder for opsidetekst.

Teknisk set er der ingen opadvendte alfabettegn, som du kan skrive, så det, du leder efter i stedet, er unicode-tegnkoden for et tegn, der ligner et opadrettet alfabet. Hvis du vil skrive et omvendt a, skal du bruge:

ɐ: U+0250

Du kan slå unicode-tegnet op for et hvilket som helst opadrettet bogstav på Unicode Upside-Down Converter. Når du ved, hvilket tegn du skal bruge, kan du slå dets tegnkode op.

  Sådan deltager du i 'Animal Crossing: New Horizons' Nature Day Event

2. Brug værktøjer til aut0-generation

Det er besværligt at skrive opadrettede bogstaver ved hjælp af unicode-tegn manuelt. Hvis du har brug for at komme med en hurtig, smart kommentar i tekst på hovedet, er det bedre at bruge et autogenereringsværktøj til opgaven.

Besøg Tekstværktøj på hovedet.
Indtast teksten.
Lad afkrydsningsfelterne for baglæns og omvendt effekt være aktiveret.
Kopier teksten og indsæt den.

¡¡ssɐd ʇou llɐɥs no⅄

Konklusion

Værktøjet til automatisk generering fungerer på samme princip, dvs. det brugte Unicode-tegnkoder. De tegn, du ser, vendes ikke om bogstaver. De er forskellige tegn (kig nærmere på bogstavet L i eksemplet, og du vil se, hvad vi mener. Bogstavet er i den forkerte retning. Du kan prøve andre værktøjer til generering af tekst på hovedet, og de kan muligvis finde bedre tegn, men de vil generelt alle arbejde på det samme princip. Du vil ikke være i stand til at ‘søge’ i denne tekst ved hjælp af de konventionelle alfabeter på tastaturet. Vi fraråder på det kraftigste at bruge tekst på hovedet i et professionelt/akademisk dokument.

  Sådan installeres og bruger du udvidelser i den nye Microsoft Edge