Hvordan man laver papir i Minecraft

Papir er en utrolig vigtig, multifunktionel genstand i Minecraft. Det bruges til at lave bøger, som er essentielle for at lave et fortryllelsesbord. Du kan fortrylle bøger, og når de bruges i et håndværksbord, giver de brugerne mulighed for at anvende forskellige typer fortryllelser på objekter. Ud over bøger bruges papir også til at lave kort, lave et kartografibord og lave fyrværkeri.

Papir i Minecraft

Papir kan findes naturligt i skibsvrag, højborge og landsbyer. Landsbyer er den eneste almindelige struktur i Minecraft, hvorimod højborge og skibsvrag er sværere at finde. Den gode nyhed er, at papir er utrolig nemt at lave. Det er langt bedre at lave papir selv end at gå på jagt efter det i kister.

Lav papir i Minecraft

For at lave papir i Minecraft skal du bruge;

Et håndværksbord
Sukkerrør: 3

Indhentning af sukkerrør

Sukkerrør forekommer naturligt i oververdenen i Minecraft. Det er almindeligt, og alt hvad du behøver for at ‘knække’ sukkerrør er din hånd. Bogstaveligt talt alt, hvad du kan bruge til at bryde en blok, kan bruges til at bryde sukkerrør.

Sukkerrør kan findes i nærheden af ​​vand. Det kan være ud til små søer eller ud til havet. Det genererer kun på sandblokke. Hvis du ser vand, der ikke har noget sand omkring sig, finder du ikke sukkerrør der. Der er en monumentalt lille chance for, at sukkerrør vil vokse på jorden, men chancen er så lille, at du kun bør overveje sandblokke og vandkilder, når du leder efter sukkerrørstilke.

Se efter sandblokke omkring vandet, både inde i landet og nær havet. Sukkerrøret kommer i ‘stilke’. Hvert segment af stilken vil tabe en sukkerrør. En stilk med 3-4 segmenter vil give dig 3-4 sukkerrør. Billedet nedenfor viser stilke 2, 3 og fire segmenter høje.

sukkerrør minecraft

Du kan bruge en enkelt stilk sukkerrør til at dyrke mere sukkerrør. Plant den i en sandblok, og den vil vokse. Når du har 3 sukkerrør, kan du lave papir.

Lav papir i Minecraft

At lave papir i Minecraft;

Åbn håndværksbordet.
Placer et sukkerrør i hver celle i den midterste række.
Saml papir.

Tre sukkerrørstykker giver dig 3 papirstykker.

papir minecraft

Konklusion

Kort og fortryllelsesborde er nogle af de vigtigste ting, som spillere bruger i spillet. Begge emner kræver papir at konstruere. Hvis du ønsker at tilføje nogle æstetiske blokke til dit Minecraft-hjem, kan du oprette bogreoler, som igen kræver papir til bøgerne. Papir bruges også til at lave bannere, som er en anden æstetisk blok. Paper har været en del af Minecraft i årevis og er tilgængelig på både Java- og Bedrock/Windows 10-versionen af ​​appen.