Hvordan integration af begge vil hjælpe virksomheder med at vokse

Kombineret integration af DevOps og Agile kan bringe positive ændringer til din produktlevering.

Softwareudvikling og -implementering er blevet en integreret del af forretningsdriften. Da brugere og kunder efterspørger hurtig produktlevering, implementerer virksomheder DevOps for at optimere produktudviklingsprocessen.

Det omfatter dog ikke løbende test og forbedringer, der er nødvendige for vedligeholdelse. Men med en Agile ramme kan teams arbejde på konstant produktudvikling.

Som du kan se, spiller begge metoder nøgleroller i softwareudviklingens livscyklus. Derfor kan virksomheder udnytte Agile og DevOps til succesfuld produktudvikling og fokuseret levering.

Hvad er Agile DevOps?

DevOps og Agile er softwareudviklingspraksis, der bruges til produktudvikling, lancering eller frigivelse. DevOps betyder samarbejdet mellem softwareudviklingsteamet og it-operatører, teams, der traditionelt plejede at arbejde separat.

På den anden side betyder Agile løbende at tilpasse produktet til kundernes krav og trends – også selvom ændringen sker på de senere stadier af udviklingsprocessen. Mens du gør det, fremmer denne metode teamwork og ansvarlighed.

Så Agile DevOps betyder at implementere begge metoder sammen for at give værdi til kunden hurtigere. Denne kombinerede tilgang sikrer hurtig produktlevering, opnår forventede fordele og tilpasning til daglige ændringer.

Konceptet med Agile DevOps er ikke længere begrænset til softwareudviklingsarbejdsområder. Nu kan du også se implementeringen i andre afdelinger, herunder drift, marketing, HR, ledelse og salg.

Ikke desto mindre er det en organisations ledelses- og arbejdskulturs ansvar at udnytte Agile DevOps til maksimale fordele.

Hvordan hænger Agile og DevOps sammen

Selvom DevOps og Agile er to forskellige metoder, går de hånd i hånd med at forbedre produktudviklingsprocessen og virksomhedskulturen. På grund af deres indbyrdes sammenhæng vil du se brugen af ​​Agile og DevOps sammen.

  Sådan sletter du din eHarmony-konto

Teams, der ønsker at udvikle kvalitetsprodukter på en problemfri måde, bruger disse metoder som byggesten. Mens Agile kan fungere som grundlaget for DevOps, kan DevOps bakke op om produktudvikling.

Faktisk har DevOps og Agile nogle fælles mål, så de kan eksistere side om side i forskellige stadier af din teknologi eller praksis. Virtualiseringsteknologi er et eksempel på sameksistensen af ​​Agile og DevOps. Her følger IT-miljøet DevOps-tilgangen, mens Agile-tilgangen gør det muligt at skalere op og vokse.

DevOps og Agile: Ligheder

Stol på test og automatisering

Begge metoder sigter mod at opnå stabilitet. Til det opererer de i et kvalitetsvurderet miljø, der også er hurtigt og sikkert. Integration af regelmæssige test er, hvordan de opnår dette. Desuden er Agile og DevOps afhængige af automatisering for fleksibilitet og sikkerhed under eksekveringsprocessen.

Inspireret af Lean Philosophies

Lean-filosofien inspirerede disse metoder ved at hjælpe dem med at standardisere deres kommunikationsproces. Denne filosofi er også grunden til, at teammedlemmer kan arbejde i et sundt miljø.

Fokus på forretningsproduktivitet

Maksimal produktivitet er det fælles mål for begge disse metoder, da DevOps og Agile har lignende forretningsorienterede tilgange. Med Agile kan udviklingsteams koncentrere sig om et enkelt mål, der hjælper dem med at blive mere produktive. Derimod letter DevOps-kulturen hurtigere levering.

Fremme samarbejde

Både DevOps og Agile bidrager til at opbygge en samarbejdende arbejdsplads. Hold, der bruger disse metoder, er altid i løkken, kan opdage problemer hurtigt og er i stand til nemt at fejlfinde problemer. Når teammedlemmer interagerer med hinanden, bliver de mere produktive og effektive.

Agile og DevOps: Forskelle

Implementering

Med Agile metodologi vil du se integrationen af ​​forskellige rammer som Kanban, SAFe og Scrum til samarbejde i et projekt.

Hvad angår DevOps, er fokus stadig på samarbejdet i projektet. Men i stedet for rammer bruger den værktøjer som Git, Jenkins, Ansible, marionet, osv.

Objektiv

Formålet med den agile metode er at styre komplicerede projekter ubesværet og bekvemt. For at gøre det fokuserer den på samarbejde, feedback og hurtige små udgivelser.

I mellemtiden sigter DevOps-metoden mod ensartet levering. Det fungerer endda i en anden sammenhæng, hvor det nemt skal styre softwareudvikling og driftsprocesser.

Arbejdsprocesser

Den agile metode bruges til at udvikle ny software med en bestemt varighed. De udviklere, der følger tilgangen, fokuserer på at opdatere og udvikle en app.

På bagsiden dækker DevOps den maksimale forretningsdrift, der starter med opdateringen.

  Ret iPhone Messages App Crash fra iMessage Contact Bug

Færdigheder

Udviklingsteams, der arbejder med Agile-metoden, bør have indgående kendskab til det T-formede færdighedssæt.

I mellemtiden bør brugerne af DevOps-metoden have de nødvendige færdigheder til udviklings- og driftsteamet.

Omfang

Målområdet for Agile metodologi er softwareudvikling. DevOps-metoden arbejder dog på hurtig levering til end-to-end-virksomheder.

Feedback

Agile-metoden er afhængig af ekstern feedback, for det meste fra deres værdifulde kunder og klienter. Baseret på den værdifulde feedback, retter testteamet fejl og foretager nødvendige ændringer i appen.

Derimod kører DevOps-metoden på intern feedback. Testteamet tjekker regelmæssigt appen for problemer og fejl, så de kan rette dem med det samme.

Hvordan integration af DevOps og Agile hjælper din virksomhed

Virksomheder, der korrekt kan implementere DevOps og Agile sammen, vil se større ydeevne. Væksten vil også kunne mærkes i omsætningen. Følgende er de fordele, din virksomhed kan få ved at integrere disse tilgange:

 • Forenkling af produktudgivelser og involverede processer
 • Forbedrede produkttilbud til kunder og klienter
 • Maksimalt samarbejde mellem holdkammerater og forskellige teams
 • Højere kundetilfredshed for kvalitetsprodukter
 • Produkter af højere kvalitet i henhold til brugernes efterspørgsel
 • Færre antal fejl og hurtige rettelser til disse
 • Værditilskud til hver produktudgivelse
 • Kontinuerlig integration/leveringspipeline

Ting at overveje, når du integrerer DevOps og Agile

#1. Produkt livscyklus

Softwarens livscyklus spiller en afgørende rolle i den vellykkede implementering af DevOps med en Agile-ramme. Når de implementeres i starten af ​​livscyklussen, vil DevOps-principperne øge sammenhængen og reducere omkostningerne. Desuden vil produktlevering være hurtigere, og der vil være færre fejl.

#2. Sømløs arbejdsgang

For teams, der ønsker at opnå den maksimale DevOps forretningsværdi og praktiske tilgang af Agile, bør medlemmerne have en dybdegående forståelse af alle relaterede aspekter.

Desuden skal alle projektets interessenter bidrage til udviklingsprocessen samt levering og vedligeholdelse.

#3. Kvalitetssikring

For at mindske chancen for at have fejl, bør teams udføre regelmæssige kvalitetstjek på hvert trin. Når man skal teste den agile ramme for dens funktionalitet, bør kontrollen af ​​DevOps-tilgangen udføres for softwareydelse og belastningstest.

#4. Dokumentation🗎

Målet med samtidig implementering er at bringe det bedste fra begge metoder. Derfor skal teams vedtage dokumentationen for hele udviklingsprocessen indtil produktudgivelse. Selvom denne funktion er fra DevOps, vil dette være yderst fordelagtigt i fremtiden.

#5. Analyse og KPI’er

For at forstå teamenes faktiske præstation og fremskridt bør virksomheder have et fast sæt parametre til analyse. Ved at bruge følgende præstationsmetrics kan du måle effektiviteten nøjagtigt:

 • Samlet tid fra produktion til udgivelse
 • Supportkrav til enhver platform
 • Procentvis stigning i udgivelsestal
 • Overholdelsesprocent for udgivelsesdato
 • Procentdel af ikke-funktionelle krav opfyldt
  Sådan stiliserer og ændrer størrelsen på ur-widgetten på din startskærm

#6. Automatisering

Virksomheder skal overveje automatisering under Agile og DevOps implementering for at reducere omfanget af fejl. Det vil ikke kun forenkle udgivelsescyklusserne, men også forbedre teamets produktivitet med chancen for færre fejl.

Fordele ved at bruge DevOps og Agile sammen

#1. Koncentrer dig om brugerens behov

Agile udvikling fokuserer på brugerkrav for at øge produktværdien. Det fanger efterspørgslen på markedet gennem øget kommunikation med kunder og deres repræsentanter.

Desuden bliver DevOps ved med at kombinere bygge- og testsystemet, der hjælper udviklings- og driftsteamene med at holde kundernes behov i tankerne. Således kan du forvente færre fejl i sidste øjeblik og problemer med udgivelsestid.

#2. Øget produktivitet

Enhver typisk it-indstilling involverer forsinkelser på grund af opgaveafhængigheder og gentagne manuelle opgaver. Spildtid i disse processer forårsager ofte frustration og utilfredshed blandt medarbejderne.

Automatisering og standardisering af produktionsmiljøer med disse metoder giver teams mulighed for at gøre implementeringer forudsigelige og frigøre dem fra gentagne opgaver. Da folk kan fokusere på at udføre mere værdifulde opgaver, føler de sig motiverede, bliver mere produktive og opnår flere milepæle.

#3. Skab kontinuerlig værdi

Med Agile kan virksomheder levere og justere produkter på en regelmæssig basis, afhængigt af brugerens respons. Test af opdateringer på forskellige miljøer reducerer antallet af udgående udgivelser.

DevOps bidrager også til dette ved at skabe produktkort og pipelines. Det muliggør også opsætning af nødvendige kontroller, tests og automatiserede integrationer for hver ny build. Hurtig implementering og automatiserede opdateringer er andre funktioner i denne tilgang, der hjælper teamene med at gøre mere.

#4. Forbedret test og analyse📈

Udover at være en væsentlig del af udviklingens livscyklus, er kvalitetsanalyse (QA) også vigtig under den kombinerede integration af Agile og DevOps. Tilsammen muliggør disse teknikker bedre test.

Mens Agile sikrer funktionel test, skal DevOps teste en softwareapplikation for ydeevne og høj kvalitet. Derfor vil du se en forbedring af kvaliteten af ​​produkterne i hver fase.

#5. Bedre samarbejde

Når Agile og DevOps integreres på en arbejdsplads, begynder teams at arbejde sammen til gavn for slutbrugerne. Uanset om det er forretningsanalytikeren, udvikleren, testeren eller driftslederen, bliver alle involveret i at diskutere de nødvendige ressourcer, systemperspektiv, nødvendige miljøer, opgaveafhængigheder og mere.

Forfatterens note om DevOps og Agile Integration

Kombinationen af ​​DevOps og Agile hjælper virksomheder med at udvikle bedre software og hurtigt nå ud til slutbrugere. DevOps og Agile supplerer hinanden med hensyn til løbende værdi, test og analyse, brugerbehov, øget produktivitet og bedre samarbejde.

Efterhånden som succeshistorierne om integrationen af ​​begge metoder sammen kommer frem, vil flere teams være interesserede i at implementere dem.

Konklusion👨‍💻

Nu hvor du kender fordelene ved at integrere Agile og DevOps sammen i en virksomhed, kan du træffe en informeret beslutning. Tjek også de ting, du skal overveje under implementeringen.

Udover softwareudvikling kan andre teams også drage fordel af denne korrelerede integration. Du kan endda automatisere DevOps for din organisation og implementere dual track Agile.