Hvis du kunne automatisere ét husholdningsarbejde, hvad ville det så være? [Poll]

Alle huslige pligter er kedelige, kedelige og uendelige – men hvilken pligt ville du ønske, at du kunne automatisere? Hvilken opgave er banebrydningen ved din eksistens, den du gerne vil betale nogen for at gøre, så du aldrig behøver at gøre det? Lad os vide!

De mest hadede huslige pligter

Nogle gøremål hades mere end andre, med vasketøj og opvask øverst på listen. Vi skal skifte tøj og spise hver dag, og med det følger snavset tøj og snavset opvask. Selvom det kun tager et lille stykke tid af din dag at vaske tøj og vaske eller lægge opvask væk, er det ensformigt.

At automatisere en af ​​disse opgaver ville være super nyttigt. Hvad hvis der var en indbygget vaskerobot i dit hjem, der kunne putte tøj i vaskemaskinen, starte den, flytte dem over i tørretumbleren, starte tørretumbleren og folde alt sammen, når tørretumbleren er færdig? Eller en opvaskerobot, der kunne fylde service, starte opvaskemaskinen og tømme dem? Begge disse mystiske robotter lyder dyre og komplicerede, men det er rart at drømme.

Billedkredit: jmarkow/Shutterstock

Hvis du har kæledyr eller børn, bliver du måske nødt til at støvsuge og moppe oftere – hvilket gør rengøring af gulvene til en nem udfordring for de mest hadede pligter. Støvsugning kan sparke støv op og irritere dine allergier, og det er en højlydt, fysisk involveret opgave.

Eller måske er det en kilde til irritation for dig at skulle hele tiden tørre og rense overflader. Dette kan omfatte køkkenborde, dine soveværelsesmøbler eller endda toilettet på badeværelset.

Nogle apps kan hjælpe med huslige pligter ved at minde dig om at fuldføre dem med jævne mellemrum og endda gamify oplevelsen. Så er der teknologi, der kan reducere den overvældende følelse af hverdagens opgaver og gøremål – og endda automatisere nogle elementer af en opgave for dig.

Nogle gøremål kan automatiseres – i et vist omfang

En af de ovennævnte gøremål, der på en måde kan automatiseres, er støvsugning og mopping. At eje en støvsuger- og mopperobot vil forbedre dit liv på mange måder, især hvis du har kæledyr eller børn. Du kan konfigurere tidsplaner, så din robotstøvsuger starter af sig selv på et bestemt tidspunkt og tager mere af arbejdet ud af det for dig. En robotstøvsuger automatiserer den værste del af støvsugningen, men du bliver nødt til at vedligeholde og rense selve støvsugeren.

Der findes robotstøvsugere, der kun har en vakuumfunktion, og andre, der kan støvsuge og moppe. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for en robotstøvsuger, har vi dig dækket. Selvom robotstøvsugerteknologien måske ikke er perfekt endnu, er den blevet forbedret gennem årene og hjælper enormt med kæledyr, der fælder meget, og børn, der går i snavs og efterlader krummer i hele huset.

Hvilket husholdningsarbejde vil du automatisere?

For mig er opvask det absolut værste husholdningsarbejde. Jeg ved, at vi har opvaskemaskiner, der kan gøre meget af rengøringen og desinficeringen for dig, men nogle gange er det ikke nok. Jeg ville elske muligheden for bare at lægge et snavset fad i vasken og få det til på magisk vis at fremstå rent i mit skab.

Hvis din mest hadede opgave ikke er blevet nævnt, så lad os vide, hvad det er i kommentarerne og stem Andet i afstemningen nedenfor!