Hvilket Netflix-abonnement er det rigtige for dig?

Ud af alle de streamingplatforme, der fortsætter med at dukke op regelmæssigt, overgår Netflix stadig dem alle. Som en af ​​de originale streamingplatforme er det hjemsted for endeløse film, shows, dokumentarer og eksklusivt indhold.

Helt ærligt, hvis du ikke er Netflix-abonnent endnu, ville det være en overraskelse. Nogle få personer overvejer dog stadig at tilmelde sig nu, mens mange andre ønsker at ændre deres abonnementsplaner.

Uanset om du vil opgradere dit nuværende Netflix-abonnement, eller du gerne vil være med for første gang, skal du vide, hvilket abonnement der passer til dig.

Hvad du behøver at vide om Netflix og dets tilgængelige planer

For det første, hvis du er ny på Netflix, skal du vide, at du kan dele din konto med din familie og venner; så længe du bor i samme hus.

For det andet, og vigtigst af alt, har Netflix fjernet grundplanen i USA og Storbritannien for nye eller genindtrædende medlemmer. Grundplanen plejede kun at koste $9,99/måned med standard HD og ingen annoncer under visning.

Netflix oplyser dog, at hvis du er tilmeldt den grundlæggende plan, kan du forblive på planen, medmindre du vil opgradere eller annullere dit abonnement.

Platformen tillader dig ikke at betale for et årligt abonnement. Det er dog muligt at ændre din Netflix-streamingplan eller annullere den til enhver tid. Der er heller ingen dumme afbestillingsgebyrer eller kontrakter, som du skal underskrive.

De tilgængelige abonnementer på Netflix spænder fra de billige standarder med annonceplaner med god videokvalitet til Premium-planen med fancy 4K-indhold til dem med en finere smag. Husk, at udover den annonceunderstøttede plan, har du altid adgang til hele biblioteket af film og tv-serier.

  14 bedste PowerPoint-tilføjelser og plugins til at øge din produktivitet

Netflix Standard With Ads Plan – Bedst til sparsommelige reklameelskere

Fordi Netflix droppede sin Basic-annoncefri plan, er den billigste Netflix-plan Standard med annoncer. Det koster kun $6,99/måned, og du kan se på to enheder, hvilket er en stjæle sammenlignet med de andre planer.

Med omkring fem minutters annoncer i timen er planen ikke nær så dårlig som nogle andre streamingtjenester med annonceunderstøttede planer.

Den bedste del ved denne plan er muligvis dens videokvalitet. Så mens du skal håndtere at se nogle få annoncer, får du glæden ved at se dine yndlingsserier og film i fuld HD (1080p).

På den anden side har denne plan et par alvorlige ulemper udover reklamepauserne. I skrivende stund er ikke alle film og tv-shows tilgængelige på denne plan, inklusive Breaking Bad, Cobra Kai og Grey’s Anatomy. Desuden vil du ikke have mulighed for at downloade noget til offline visning, hvilket er hvad Basic-planen plejede at tilbyde i sit abonnement.

Husk, at hvis du er et eksisterende medlem, kan du stadig forblive på Basic-abonnementet, men hvis du er helt ny eller tilmelder dig Netflix igen, er dette dit billigste valg. Så det er muligt at opgradere din plan, men hvis du nedgraderer til denne mulighed, skal du desværre vænne dig til at se annoncer.

Netflix standardplan – bedst til små grupper

Som det mest populære abonnement, der er tilgængeligt på Netflix, vil du modtage et par flere frynsegoder end standardplanen med annoncer. Nogle af step-ups inkluderer – udover det faktum, at du ikke skal beskæftige dig med annoncer – muligheden for at streame på to enheder samtidigt, sammen med en opløsning og videokvalitetsboost.

Priset til kun $15,49/måned, vil du være i stand til at se dine foretrukne tv-serier og film i fuld HD, som er 1080p opløsning.

  7 Bedste Open Source Live Chat-software til at tale med dine kunder

I disse dage er fuld HD standard, så billedkvaliteten bliver nogenlunde bedre. Husk, at hvis du vil se noget i HD, har du brug for en anstændigt hurtig internetforbindelse. Gå til Netflix’s Hjælpecenter for at finde platformens internethastighedsanbefalinger.

Da denne plan betyder, at du kan have to samtidige streams, er den velegnet til en eller to venner eller familiemedlemmer, der bor sammen. De kan se noget andet, mens du følger med i den seneste Netflix-dokumentar.

Bemærk venligst, at når du bruger standardplanen, kan du tilføje et ekstra medlem for $7,99/måned, som ikke bor i din husstand. Men da Netflix er blevet superstreng omkring kontodeling, har du kun mulighed for at tilføje et ekstra medlem.

Standardplanen er fantastisk, men det hele afhænger af, hvad du ønsker. Overvej, hvem du vil dele din plan med, og hvor meget du vil bruge hver måned.

Netflix’s Premium Plan – Bedst til fancy familier

Når du ikke er bekymret for omkostningerne, eller du deler din konto med et stort antal mennesker, så er Premium-planen noget, du bør overveje.

Til $19,99/måned er Premium-planen den dyreste af de tre planer, og den er et par skridt foran de andre. Denne plan vil give dig den bedste videokvalitet i Ultra High Definition (UHD) eller 4K, hvilket er fantastisk, hvis du allerede ejer et 4K-tv.

Det er klart, at ikke alle tv-serier eller film er tilgængelige i 4K, men det meste af det nyere indhold er i disse dage. Hvis du ønsker at finde 4K-indhold på Netflix, skal du blot skrive “4K” i søgefeltet, og du vil være i stand til at se, hvad Netflix har at tilbyde.

Hvis visning af indhold i 4K er alt, hvad du ønsker fra dette abonnement, skal du huske, at du skal bruge et par ting: Et 4K-tv, en streamingenhed, der giver mulighed for 4K-indhold, og en internethastighed på 25 Mbps eller højere. Ellers skal du ikke spilde din tid med at tilmelde dig Premium-planen.

  Vær kompatibel med disse IT-revisionsstyringssoftware

Udover 4K-streaming er den næstbedste funktion, hvor mange mennesker der kan se Netflix på én gang. Med Premium-abonnementet kan du streame på fire skærme samtidigt og downloade på seks enheder.

Hvad mere er, hvis du bruger Premium-planen, kan du tilføje op til to ekstra medlemmer, som ikke bor hos dig, for $7,99/måned pr. medlem. Dette er perfekt til store familier, der bor sammen eller flere studerende, der deler hus.

En anden imponerende feature ved Premium-planen er Netflixs rumlige lyd. Rumlig lydunderstøttelse er i det væsentlige 360-graders lyd, der får dig til at føle dig fuldstændig fordybet i det, du ser.

Rumlig lyd er ikke tilgængelig for alt på Netflix, så hvordan ser du Netflix-shows og -film med rumlig lyd? Alt du skal gøre er at søge efter udtrykket “rumlig lyd”, og du kan finde så mange som 700 titler at se.

Så hvilken Netflix-plan er bedst for dig?

Svaret på dette spørgsmål er op til dig, og hvad du leder efter. Hvis du bor alene, og du bare vil bruge Netflix til at se en mærkelig film eller tv-serie nu og da, og du ikke har noget imod at sidde igennem et par annoncepauser, så er standard med annoncer-planen et fornuftigt, omkostningseffektivt valg .

Men hvis du er det modsatte og ønsker 4K-indhold af høj kvalitet, som du kan streame samtidigt med alle dine venner og familie, skal du tilmelde dig Premium-planen.

På den anden side er en fantastisk allrounder Standard-planen, som er lavpris og giver anstændig videokvalitet og samtidig streaming på to enheder.

Overvej dette, før du abonnerer på Netflix

Du skal overveje dit budget, hvem du vil dele kontoen med, hvilken videokvalitet du leder efter, og om du har noget imod reklamepauser, før du beslutter dig for at udskyde dine hårdt tjente penge.

Husk ikke at smide dine penge til Premium-planen, hvis du ikke har en 4K-enhed, og lad dig ikke påvirke af den billigste plan, hvis du ikke kan klare annoncepauser.