Hvilke Wi-Fi-sikkerhedskameraer lader dig optage lokalt?

Wi-Fi-kameraer er nemmere at installere og konfigurere sammenlignet med kablede kameraer. Men de kræver ofte abonnementer for at få mest muligt ud af dem, og det kan inkludere cloud storage. Hvis du ikke vil betale for et abonnement, vil du gerne vælge et kamera, der understøtter lokal lagring.

Ikke alle Wi-Fi-kameraer understøtter lokal lagring. De fleste ville foretrække, at du abonnerer på deres tjeneste, og for at lokke dig tilbyder de muligvis et gratis niveau, der giver en lille mængde skylager. Men hvis du ikke har brug for ansigts- og bevægelsesgenkendelse, kan det være meget at bede om bare for at gemme mere video. Bemærk også, at når du opgiver cloud-lagring, risikerer du, at kameraet og al dets video bliver stjålet.

Når det er sagt, læs videre for en liste over Wi-Fi-kameraer, der kan gemme video på microSD-kort.

Yi 1080p hjemmekamera

Opdatering: Vi har fået rapporter fra læsere, som producenten har deaktiveret optagelse til SD-kort med en opdatering til dette kamera.

Det Yi 1080p hjemmekamera lavet vores liste over gode budgetkameraer. Lad ikke dens lave pris narre dig. Dette Xiaomi-lavede kamera har respektable funktioner til en lav pris.

Du vil finde 1080p opløsning (som navnet antyder), to-vejs lyd, nattesyn og noget intelligens (såsom registrering af lyden af ​​en baby, der græder og bevægelsesdetektering). Du skal installere en dedikeret app for at se dine feeds på din telefon eller tablet, men du kan se op til fire feeds på dit skrivebord. Der er ingen Google Home-integration, og Alexa-support er begrænset til tænd/sluk-funktionalitet. Endnu vigtigere mangler den to-faktor-godkendelse. Som vi har sagt før, har billige Wi-Fi-kameraer visse ulemper. Dette kamera tilbyder ingen cloud-lagring, men i stedet kan du bruge et microSD-kort til at holde dine optagelser i huset.

  Sådan tjekker du din iPhones batteritilstand

Sense8 hjemmesikkerhedskamera

Hvis du bare vil købe et Wi-Fi-kamera uden at bekymre dig om abonnementer, tilføjelser eller behovet for at købe yderligere varer, så er Sense8 Home Security-kameraet en ret stærk sag – så længe du er villig til at betale en lidt mere foran.

Disse Sense8 kamera starter tingene stærkt ved at give afkald på alle abonnementsmuligheder. Når du har betalt for kameraet til $140, har du købt alt, hvad du behøver for at bruge alle dets funktioner. I stedet for et cloud-abonnement knytter dette kamera sig til Dropbox og Google Drive API’er, så du kan indlæse og få adgang til klip. Den har også 8 GB indbygget lagerplads, så du ikke engang behøver at købe et microSD-kort.

Derudover har kameraet Alexa-funktionalitet gennem IFTTT, bevægelsesdetektion, nattesyn, tovejslyd og en batteribackup, der giver mulighed for 2 timers optagelse, selv når strømmen er ude. Kameraet er dog ikke perfekt, da der stadig ikke er to-faktor-godkendelse, det giver ingen muligheder for kontinuerlig optagelse, og Google Home-integration er angivet som kommer snart.

HomeHawk fra Panasonic

Det HomeHawk er en anden kameramulighed, der forsøger at give dig næsten alt, hvad du har brug for til én forhåndspris.

  Sådan slettes en vandret linje i MS Word

Panasonics indgang sætter kryds i de sædvanlige kasser med 1080p-optagelse, nattesyn, tovejslyd og bevægelsesdetektion. For at adskille det, indsætter HomeHawk en temperatursensor, muligheder for kontinuerlig optagelse og en velkommen indbygget lukker, når du ønsker privatliv. Derudover har den flere monteringsmuligheder, noget ikke alle Wi-Fi-kameraer har.

Den har ingen abonnements- eller skymuligheder, og den er udelukkende afhængig af en microSD-kortslot til lokal hukommelse. Det har dog ikke alt, da der endnu en gang mangler to-faktor-godkendelse her sammen med enhver form for Alexa- eller Google Home-integration.

WyzeCam

Vi troede WyzeCam var en smuk fantastisk budget Wi-Fi kamera. Det er svært at slå det på prisen, og WyzeCam tilbyder nu et lidt dyrere kamera, der panorerer.

Du får også meget for den lave pris. WyzeCams kommer med gratis cloud-lagring, 1080p-optagelse, tovejslyd, nattesyn og Alexa-integration. Du kan endda aktivere kontinuerlig optagelse (og springe skyen over) ved at tilføje et microSD-kort.

Men den lave pris kommer med nogle sikkerhedsproblemer. WyzeCams brug GennemTek at levere live video-feeds. Dette kan være en bekymring for nogle, men Wyzecam forklarer, at de bruger dette til at starte p2p-forbindelserne, og alle data flyder gennem AWS. Alligevel mangler WyzeCams også to-faktor-autentificering og har ingen indbygget privatlivsudløser, så dette er bestemt et tilfælde af at få, hvad du betaler for (og i dette tilfælde følelsen af ​​at få mere, end du har betalt for).

Ezviz Mini

Det Ezviz Mini er et midterste Wi-Fi-kamera med midterste funktioner. Det er dyrere end budgetkameraerne, der er anført her, men billigere end Sense8 eller Homehawk.

  Sådan opretter du et spørgeskema i Microsoft Forms

Med dette kamera får du den nødvendige 1080p-optagelse, nattesyn, tovejslyd og bevægelsesdetektion. Dette kamera kan prale af HDR-video, en magnetisk base og flere opbevaringsmuligheder. Selvom det har to forskellige cloud-muligheder, der kræver et abonnement, kan du tilføje et microSD-kort på helt op til 128 GB, hvilket er meget større end de andre kameraer, vi har nævnt.

Alexa-integration er også ved hånden (inklusive Echo Show-video), og IFTTT-integration er også inkluderet. Endnu en gang er der ingen to-faktor-godkendelse eller indbygget privatlivsudløser, og Ezviz Mini mangler nogle af de ekstra sensorer og muligheder, dyrere kameraer har.

En pakke af valg

Intet Wi-Fi-kamera er perfekt eller tilbyder alle funktioner. Selv når du bruger mere, kan der være noget, der mangler. Den bedste ting at gøre er at bestemme, hvilke funktioner du skal have. Heldigvis er nogle funktioner ret almindelige, så vær på udkig efter 1080p-optagelse, nattesyn og tovejslyd som minimum.

Beslut derefter, om du vil have yderligere sensorer, Google- eller Alexa-integration eller sirener. Find det kamera, der opfylder dit budget og sætter kryds ved flest felter. Nogle gange er et abonnement værd at betale for, men hvis du hellere ikke vil stole på dine videoer til skyen (eller du bare ikke vil betale den løbende pris), så vælg noget, der understøtter lokal optagelse, og slå cloud-upload fra. Bare husk på, at med nogle kameraer kan du miste funktioner, hvis du fjerner cloud-upload.