Hvilke andre websteder ligner Omegle?

Forbindelse med andre er kommet langt siden dagene med at ringe til fastnet. Der er nu utallige tjenester, der forbinder dig med venner og kolleger, hvilket reducerer besværet og rejseomkostningerne. Især i en tid som denne begynder vi at lære, hvor afgørende den menneskelige forbindelse er. Men nogle tjenester går længere end blot at forbinde dig med dine eksisterende kontakter. Omegle er for eksempel en enormt populær platform, der forbinder dig med fremmede. Så hvilke andre websteder ligner Omegle? Vi vil undersøge det spørgsmål i artiklen nedenfor.

Hvad er Omegle?

Omegle giver dig mulighed for at have ansigt til ansigt interaktioner med ikke mennesker, du kender, men totalt fremmede. Omegle blev skabt af en teenager i sit soveværelse og var en af ​​de første online chattjenester af sin slags. Ja, vi havde AOL-chatrum tilbage i 90’erne, men Omegle har taget et par spring ud over det.

Der er ingen registrering for startere, hvilket er fremragende til at din identitet og personlige oplysninger forbliver anonyme, men det giver også problemer. Alle kan bruge det – bogstaveligt talt alle. Når du har valgt, om du vil deltage via tekst eller video, forbinder Omegle dig med en anden person. Dette gøres tilfældigt, så det er udelukkende potluck, der dukker op på den anden linje.

  Hvad betyder "IMY", og hvordan bruger du det?

Selvfølgelig er Omegle især populær blandt teenagere. Der er lidt spænding ved at tale med en, du ikke kender, anonymiteten giver dig mulighed for at chatte åbent og uden at dømme, men meget af tiden er det blot en måde for teenagere at bekæmpe deres kedsomhed. Men med alt så åbent, er det let at blive misbrugt. Omegle siger endda på forsiden af ​​deres hjemmeside, “Rovdyr har været kendt for at bruge Omegle, så vær forsigtig.”

Selvfølgelig gemmer Omegle ingen af ​​brugernes detaljer, men alle kan tage skærmbilleder af deres chats. Brugere kan endda vælge “spiontilstand”, som sætter dem i stand til at krybe på andres samtaler. Selvom du er forsigtig, er det nemt at lade detaljer om dig selv slippe ud, når du begynder at svigte din vagt med en, du kan lide. Det er derfor, mange forældre er begyndt at blokere sider som Omegle, så deres børn slet ikke kan bruge dem.

  Hvorfor 2020 er det perfekte tidspunkt at gense IRC

Men når du begynder at blokere websteder, hvor langt går du så? Er dette den eneste chatside, der er usikker? Hvilke andre websteder ligner Omegle? Til at starte med gør internettets enorme omfang og alle dets dybe mørke hjørner det næsten umuligt at være den eneste af sin slags.

Alternativer til Omegle

Der er mange flere alternativer til Omegle, der inkluderer TinyChat, Whisper, CoolMeet, ChatHub, Emerald Chat, ChatRoulette, Shagle, Chatrandom, Dirtyroulette, Camsurg og Bazoocam – mulighederne er næsten uendelige. De har alle et par forskelle, men de tjener alle i det væsentlige det samme formål.

For eksempel er TinyChat grundlæggende det samme som Omegle, men de fleste af dets brugere forbinder via et chatrum, som rummer op til 12 videofeeds pr. rum. Dette føles øjeblikkeligt en smule mere behageligt, da chattene ikke er én til én, så samtalerne bliver sandsynligvis ikke for personlige.

  Sådan opsætter du et harddisk-RAID i Open Media Vault

ChatRoulette, på den anden side, fungerer på en-til-en-basis, ligesom Omegle. Det parrer dig med en fremmed, og hvis du føler dig utilpas eller ikke ønsker at chatte med vedkommende længere, “dræber” du samtalen og går videre.

Skal du stoppe dine børn fra at bruge disse sider?

Som forælder kan du gå rundt og blokere venstre, højre og midterste, når du begynder at finde ud af, hvilke andre sider der ligner Omegle, men du kæmper måske en tabt kamp. Hvor der er vilje, er der vej. Internettets store kapacitet har betydet, at der næsten altid er flere måder end én. Fra internettets begyndelse har teenagere hele tiden fundet nye måder at chatte med fremmede online på. Det bedste, vi kan gøre, er at holde vores børn undervist i at læse røde flag, og hvilken slags samtaler der forårsager alarmklokker. Hold altid en åben dialog imellem jer, så de ved, at de kan komme til dig, hvis noget fik dem til at føle sig utilpas, så kan I sammen diskutere, hvordan I skal gå videre.