Hvad står WDYM for?

Det XXI. århundrede handler om hastighed, folk er fokuseret på at gøre alt så hurtigt som muligt, aldrig spildtid. Denne tilgang kan findes i alle aspekter af vores hverdag, inklusive kommunikation, både verbal og via tekst.

Det er derfor, forkortelser er blevet så populære, et perfekt eksempel er WDYM.

I dagens artikel vil vi kort forklare, hvad WDYM står for, og hvornår du kan og ikke kan bruge det.

Hvad står WDYM for?

WDYM er en meget almindelig forkortelse, der bruges, når man chatter, og den står for Hvad mener du?

  Hvad er hardwaredrivere, og hvorfor forårsager de så mange problemer?

Det bruges i samtaler, hvor du beder om flere detaljer om et givent emne, eller når de detaljer, der allerede blev præsenteret for dig, ikke var klare nok i første omgang.

Brugt mest på internettet på sociale medieplatforme, fora eller på telefonchat, er det ret almindeligt, især blandt nutidens unge.

Hvad betyder WDYM, hvornår er det passende

WDYM og WYM er stort set ens, da de har samme betydning, så at bruge den ene eller den anden er simpelthen et spørgsmål om personlige præferencer.

Hvornår skal man bruge WDYM eller WYM?

Både WDYM og WYM bruges normalt under hurtige samtaler, og da de ikke indeholder nogen profane ord, kan de bruges i en meget bredere skala end andre forkortelser som CTFU.

  Sådan søger du i et bestemt område i Google Maps

Det betyder dog ikke, at du kan bruge det overalt, da arbejdsmiljøer eller personer, som der forventes et professionelt forhold til, er en af ​​de få undtagelser, hvor WDYM og WYM ikke anbefales.

Eksempel (ved brug af WDYM)

Person 1: Jeg er så sulten, at jeg kunne spise en hest!

Person 2: WDYM?

Hvornår skal man IKKE bruge WDYM eller WYM?

Forkortelser er normalt ilde set i arbejdsmiljøer, såvel som visse sociale kredse, især hvor der er en stor chance for, at folk måske ikke engang ved, hvad WDYM står for.

Da det er tilfældet, anbefales det, at Hvad mener du? skal bruges i stedet.

  Sådan eksporteres og importeres Outlooks sikre og blokerede afsendere

Eksempel (ikke at bruge WDYM)

Arbejdsgiver: Jeg tror, ​​du er erfaren nok til at modtage yderligere opgaver.

Medarbejder: WDYM?

WDYM betydning (konklusion)

Lang historie-kort, WDYM er en del af den store uofficielle ordbog, der er internettet, og af sociale årsager bør opbevares der.

Det er et udtryk, der kun tjener det formål at spare et par sekunder for den, der bruger det, og bør derfor ikke bruges, medmindre det er nødvendigt.

Har du nu en bedre forståelse af, hvordan du bruger WDYM korrekt?

Fortæl os, hvis du er fan af vores række af internet-slang-relaterede artikler, så holder vi dig opdateret med de nyeste og mest brugte forkortelser fra onlineverdenen.