Hvad er Tello? (Og er denne T-Mobile MVNO den rigtige for dig?)

Nøgle takeaways

  • Tello er et overkommeligt alternativ til topselskaber i USA. Planer spænder fra $5 til $25 pr. måned.
  • Virksomheden er en MVNO, der lejer adgang til T-Mobile-netværket og tilbyder lavere priser uden at skulle underskrive en kontrakt.
  • Tello tilbyder fuldt tilpassede planer og gratis internationale opkald til over 60 lande. Du kan bestille et Tello SIM på Amazon.

At gå ind i en populær operatørs butik for at tilmelde dig et telefonabonnement er ikke en god idé, da du vil bruge flere penge, end du behøver. Dit bedste bud er at vælge en mindre kendt operatør, og Tello er omtrent lige så overkommelig, som den bliver.

Hvad er Tello?

Tello er en Mobile Virtual Network Operator (MVNO), hvilket betyder, at den lejer adgang til et mobilnetværk i stedet for at bygge og vedligeholde sine egne mobilmaster. Da MVNO’er ikke behøver at bygge deres egen infrastruktur, og de fleste heller ikke tilbyder fysiske butikker, kan de tilbyde planer til væsentligt lavere priser.

  Hvad er stadierne af penetrationstestning?

Tello har eksisteret siden 2016. Dens telefoner kørte oprindeligt på Sprint-netværket, men efter fusionen mellem T-Mobile og Sprint skiftede Tello til T-Mobile-netværket for at få dækning.

Hvor meget koster Tello?

Tello giver dig mulighed for at bygge en plan, der passer til dine behov. Du kan vælge datatildelinger lige fra ingen data op til en ubegrænset plan, og du kan gøre det samme med minutter.

Hvis du ikke bruger data og sjældent foretager telefonopkald, kan du få dækning for så lavt som $5 pr. måned. Planer maks. ud på $25 pr. måned for ubegrænset alt. Du kan endda bygge data-only-planer uden minutter, hvilket er nyttigt, hvis du ønsker at erstatte din operatør med open source-værktøjer som Cheogram og JMP.

For at få en fornemmelse af, hvad du kan gøre, er her nogle af de mulige planer, du kan lave:

  • Ingen data + 100 minutter: $5 pr. måned
  • 1 GB + 500 minutter: $8 per måned
  • 5 GB + ubegrænsede minutter: $14 per måned
  • Ubegrænset data + ubegrænset minutter: $25 per måned
  Sådan skrabes websted ved hjælp af toadmin.dk Web Scraping API

Tello tilbyder forudbetalte planer, så du ikke behøver at underskrive en kontrakt eller betale et aktiverings- eller afbestillingsgebyr. Du kan også spare flere penge ved at henvise venner; du får 10 USD i rabat for hver person, der tilmelder sig ved hjælp af dit henvisningslink (de får også 10 USD i rabat hver).

Hvilke funktioner tilbyder Tello?

For alle planer er tekstbeskeder ubegrænset, og så længe du har data, er både hotspot-data og Wi-Fi-opkald også inkluderet.

Du får også gratis internationale opkald til over 60 lande, selvom nogle lande kræver, at du ringer til et fastnetnummer for den fordel. For andre steder varierer priserne voldsomt. For eksempel koster opkald til Australien 1,3 cent i minuttet, mens du skal betale 26,5 cent i minuttet for at nå en mobiltelefon i Rwanda.

Ubegrænsede planer kommer med 35 GB højhastighedsdata og sænk farten bagefter, indtil din cyklus fornys. Tello tilbyder både 5G og 4G LTE til tilslutning

Hvilke telefoner fungerer med Tello?

Unsplash

Tello sælger telefoner fra nogle få mærker direkte, herunder Apple, Google, Motorola og Samsung. Den tilbyder også en billig flip-telefon. De fleste af de udbudte telefoner er lav- eller mellemklasseenheder, hvor de mest kraftfulde tilbud er nogle få ældre flagskibe, som iPhone 12, Galaxy S22 og Pixel 7 Pro.

  Sådan opretter du animerede SVG'er i 2022

Selvom der er pengebesparende grunde til at skifte til en MVNO, er den virkelige skønhed ved en operatør som Tello muligheden for at medbringe din egen telefon. Dette er normalt den billigste mulighed, da du sandsynligvis kan bruge din nuværende telefon eller købe en ulåst fra et andet sted end Tello, uanset om det er til en lavere pris eller en nyere enhed end Tello tilbyder.

Enhver mobil-ulåst telefon, der er kompatibel med T-Mobile-netværket, fungerer med Tello. Telefoner, der er kompatible med AT&T’s netværk, plejer også at være kompatible med T-Mobiles. For at bekræfte på forhånd skal du indtaste din IMEI til Tellos online kompatibilitetskontrol.

Køb af et Tello SIM-kort

Tello har ikke sine egne butiksfacader, og du vil heller ikke finde dets SIM-kort tilgængelige i andre detailbutikker. Du kan dog købe kort direkte fra Tellos hjemmeside eller bestille et fra Tello på Amazon, hvor du sandsynligvis vil have hurtigere forsendelsesmuligheder.