Hvad er SMS-signatur på Android?

SMS-signaturer på dine mobiltelefoner ligner dine e-mailsignaturer. Det er en måde at skrive under på en sms, så modtageren eller din kontakt ved, hvem der sender dem. Ligesom en e-mailsignatur indeholder en virksomhedssignatur på din mobiltelefon de grundlæggende oplysninger om dig, såsom dit navn, navnet på din virksomhed og din stilling. Du kan også medtage små hilsner og ønsker til modtagerne. Mange brugere kan også lide at tilføje deres personlige præg på signaturerne, såsom emojis, citater eller vers. Der kan være forskellige stilarter til at inkludere en signatur til tekstbeskeder på Android. For eksempel kan en virksomhed i nogle tilfælde ønske, at dens medarbejdere kun bruger en enkelt SMS-signatur for hele afdelingen. I et sådant tilfælde bliver denne ene stil til at afmelde tekstbeskeder standard for alle medarbejdere. Det kan betragtes som en mindre personlig og mere formel tekstsignatur. På den anden side kan en person til personlig brug tilføje en mere personlig signatur ved at tilføje forskellige tegn og citater. I denne vejledning vil vi forklare Hvad er SMS-signatur? Vi vil også undersøge forskellige metoder til at konfigurere SMS-signaturer, såsom en Google-stemmetekstsignatur. Så hvis du leder efter, hvordan du tilføjer en signatur til tekstbeskeder på Samsung Galaxy S9, er dette guiden til dig.

Hvad er SMS-signatur på Android?

Det ligner e-mailsignaturer. Det er et sign-off, der bruges til, at folk kan vide, hvem de sender sms’er på deres enhed. Fortsæt med at læse for at vide om vigtigheden af ​​SMS-signatur, Google Voice tekstsignatur, hvordan man tilføjer signatur til tekstbeskeder på Samsung Galaxy S9 i detaljer.

Hvorfor er SMS-signaturer vigtige?

Vi bør forstå, hvorfor SMS-signaturer er vigtige. De er vigtige værktøjer for mange virksomheder. Denne funktion giver en virksomhed mulighed for at legitimere sig selv. Det giver dem også mulighed for at nå ud til en stor gruppe mennesker og sprede budskabet om deres virksomhed. De kan hjælpe dig med at få kundeemner og skabe betroede kunder. Business SMS giver også folk mulighed for at bekræfte, om afsenderen er en bot eller et menneske. Når en klient ser en tekstbesked med afsenderens personlige signatur, er der større sandsynlighed for, at de reagerer og interagerer med virksomheden. En bestemt stil af signaturen kan hjælpe din klient med at forstå brandet. For eksempel antyder en mere formel signatur for tekstbeskeder på Android, at virksomheden er mere tilbøjelig til at være en virksomhedsvirksomhed. På den anden side signalerer en mere kreativ signatur et millennium-orienteret brand.

  Sådan ændres Instagram-appikonet på iPhone og Android

Kan jeg konfigurere SMS-signatur på Android?

Ja, du kan konfigurere SMS Signature på Android. Selv om SMS-signaturen er essentiel for en virksomhed, er den blevet en saga blot i de senere år. Mange nye Android-enheder inkluderer ikke en SMS-signaturindstilling i Besked-applikationen. Dette er mest fordi, i nye versioner af Android, er Message-applikationen synkroniseret med brugerens e-mail-konto, og de kan bruge deres e-mail-signatur til alle interaktioner.

  • Der er dog forskellige andre måder at tilføje dit personlige præg på dine tekstbeskeder i stedet for at bruge en tekstsignatur eller Google Voice tekstsignatur.
  • Hvis du bruger din e-mail til at sende beskeder fra SMS-applikationen, kan du bruge din e-mail-signatur til at tilføje signatur til tekstbeskeder på Samsung Galaxy S9.
  • E-mailsignaturer fungerer nøjagtigt det samme, og du kan tilpasse dem i e-mail-indstillingerne.

Sådan konfigurerer du SMS-signatur på Android

Hvis du ikke ved, hvad er SMS-signatur? og hvor du kan finde den på din Android-telefon, er SMS-signaturfunktionen ikke længere tilgængelig i nyere Android-telefonversioner. Android begyndte at fjerne denne funktion i 2015. Samsung stoppede funktionen i deres nye telefoner begyndende i 2016. Dette drastiske skift skyldtes, at folk kunne få adgang til andre beskedapps såsom WhatsApp, Line og Telegram. De nye Android-versioner giver også brugere mulighed for at bruge deres e-mail-signaturer til at interagere med kontakter. Selvom du ikke længere kan bruge SMS-signaturen til tekstbeskeder på Android-telefoner, kan du stadig sende en tekstbesked med en personlig signatur på Android ved hjælp af forskellige tredjepartsapplikationer.

  Sådan ændres din standard Google-konto på Android

Sådan opsætter du SMS-signatur med Handcent Next SMS messenger

Handcent Next SMS Messenger er en af ​​de mest betroede tredjeparts beskedapps til Android. Mange brugere, der ikke kan opsætte SMS-signaturer på deres smartphones, bruger Handcent Next SMS til at tilføje signaturer. Du kan bruge følgende trin til at konfigurere din signatur med denne applikation:

1. Åbn Handcent Next SMS messenger på din enhed.

2. Tryk på rullemenuen Indbakke fra øverste venstre side af skærmen, og vælg Mere.

3. Vælg her Indstillinger og naviger til fanen Alle.

4. Find og tryk på Send beskedindstillinger.

5. Tryk nu på Signatur, indsæt dine signaturer i tekstboksen, og tryk på bekræft.

Dette er en effektiv metode til at bruge SMS-signaturfunktionen i stedet for Google Voice-tekstsignatur. Brug derfor denne app til at tilføje signatur til tekstbeskeder på Samsung Galaxy S9-enheder.

Sådan konfigurerer du SMS-signatur på iPhone

På iPhones kan du ikke oprette en automatisk signatur. Du kan dog bruge tricks til at lave genveje til det samme. Hvis du er en iPhone-bruger, kan du konfigurere den på din iPhone ved at oprette en genvej til dine signaturer.

1. Tryk på ikonet Indstillinger fra din iPhones startskærm.

2. Vælg her Generelle indstillinger.

3. Find og klik nu på tastaturet.

4. Tryk her på Teksterstatning.

5. Fra øverste højre side af skærmen skal du trykke på +-ikonet.

6. Skriv din signatur her i sætningssektionen.

7. Giv din sætning en passende Genvej og tryk på Gem for at foretage ændringer.

Nu, når du skriver en tekst og ønsker at vedhæfte en signatur, kan du blot indtaste din genvej for at tilføje signaturen i slutningen af ​​teksten.

Effektive sms-signaturideer

Nu, hvor vi ved, hvad der er SMS-signatur, og hvordan man konfigurerer det, bør vi se nogle effektive eksempler på brug af signaturer i tekster. Følgende er nogle af de mest effektive og nyttige SMS-signaturer til tekstbeskeder på Android til forskellige virksomheder.

  • SMS-signaturer til kontortider og kontaktoplysninger: Det er en god idé at tilføje oplysninger om åbningstiderne for dit anlæg eller din virksomhed. Dette lader kunden vide, hvornår de skal kontakte dig. Eksempler på sådanne signaturer kan være Tak og hilsen Josh, MRF Dæk man-lør kl. 9-19.

  • SMS-signaturer med kontaktoplysninger: Det er en god idé at vedhæfte dine kontaktoplysninger, når du tilføjer signatur til tekstbeskeder på Samsung Galaxy S9. Dette gør det nemmere at nå ud til din virksomhed, når du ikke kan bruge en Google Voice-tekstsignatur. Eksempler på en sådan signatur er: ønsker dig det bedste, Emily, HR-repræsentant, J&J Corp. Ltd., Mail: [email protected], Forts. 999-999-999

  • SMS-signatur til at booke et møde: Du kan bruge en SMS-signatur til at booke et møde med din klient. For eksempel: Tak fordi du tog fat! Kyle, Evergreen Constructions, planlæg venligst et møde med mig.

  • SMS-signatur med tagline: Mange virksomheder foretrækker at tilføje deres firma-tagline til deres beskeder. Dette hjælper virksomheder med at sprede budskabet om deres tjenester. Tjek for eksempel vores nyeste produkter, Taylor Sales Executive, Everything Store- Everything in One Place.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Q1. Hvad er SMS-signaturer?

Ans. De er personlige erklæringer eller signaturer, der kan vedhæftes en tekstbesked. Når den er konfigureret, genereres en SMS-signatur automatisk, hver gang du sender en SMS til nogen.

Q2. Hvorfor kan jeg ikke oprette en SMS-signatur på min Android-telefon?

Ans. De fleste Android-telefonproducenter er holdt op med at levere SMS-signaturmuligheden på mobiltelefoner. Hvis du derfor ikke kan finde en mulighed for at oprette en signatur, er det fordi den er udgået.

Q3. Hvordan konfigurerer jeg en SMS-signatur på min Samsung-telefon?

Ans. Du kan bruge et tredjepartsprogram til at konfigurere en signatur på din Samsung-telefon.

Q4. Hvor bruges SMS-signaturer?

Ans. Mange virksomheder finder det et vigtigt værktøj til at nå ud til flere kunder og promovere deres forretning.

Q5. Kan jeg promovere min virksomhed med SMS-signaturer?

Ans. Ja, du kan indtaste vigtige oplysninger i din tekstsignatur for at hjælpe kunder med at forstå mere om din virksomhed.

***

Vi håber, at denne vejledning var nyttig for dig, og at du var i stand til at forstå, hvad der er SMS-signatur, og hvordan du konfigurerer den til din enhed. Fortæl os, hvilken metode der virkede for dig. Hvis du har forslag eller spørgsmål til os, så lad os det vide i kommentarfeltet.