Hvad er Microsoft Edges tegnebog?

Microsofts Edge-webbrowser har en ret praktisk funktion til online-shoppere og dem, der ønsker mere kontrol over, hvordan de interagerer med internettet. Det er dog ikke noget, alle kender til. Når du ved, hvor du kan finde Microsoft Edge Wallet, er den nem at konfigurere og endnu nemmere at bruge.

Sådan finder du Microsoft Edges tegnebog

Uanset hvor du er i Edge-browseren, er din Microsoft Edge Wallet let tilgængelig fra dit profilbillede i øverste venstre hjørne. På den måde behøver du ikke at navigere tilbage til startsiden for at finde dette værktøj. Bare tryk på dit kontoikon.

Herfra kan du se den konto, du bruger i øjeblikket, samt eventuelle tilsluttede konti, med din tegnebog i midten. Den største egenskab ved din tegnebog fra denne visning er saldoen på Microsoft Reward Points (point, som du optjener ved at browse med Edge for at bruge på online frynsegoder). Der er dog meget mere end det til Edge Wallet.

Fra samme visning kan du også hoppe direkte til de tre hovedkomponenter i din Edge Wallet: betalingsmetoder, adgangskoder og personlige oplysninger. Alle disse er angivet med ikoner til højre for ordet Wallet, så du kan navigere direkte i dem. Du kan også klikke på ordet Wallet for at se alt, hvad denne funktion har at tilbyde.

  Hvorfor du ikke bør bruge MicroSD-kort i DSLR eller spejlløse kameraer

Hvad kan din Microsoft Edge Wallet?

Din Edge Wallet kan meget, herunder administrere adgangskoder og betalingsmetoder, belønningspoint og online kuponer og endda hjælpe dig med at planlægge din næste rejse. Mens nogle mennesker sandsynligvis aldrig vil bruge nogle af de funktioner, der er inkluderet i deres Edge Wallet, kan andre komme til nytte hver dag.

1. Administrer dine Microsoft Reward-point

Fra din tegnebogs hjemmeside får dine Microsoft Rewards-point en ret stor flise nær toppen af ​​siden. Denne flise har to mindre knapper: Indløs og Optjen belønninger.

 • Indløs: Denne knap fører dig til et udvalg af belønninger for at indløse dine belønningspoint. Du optjener disse point passivt, når du surfer på nettet.
 • Optjen belønninger: Denne knap fører dig til flere muligheder for at optjene flere point, såsom quizzer.
 • Microsoft Cashback: Dette panel viser dig, hvor meget du har til rådighed gennem rabatter, som du tjener, når du køber bestemte varer online hos Edge-partnere.
 • Få betalt: Denne knap lader dig udbetale din tilgængelige cashback-saldo.
 • Cashback-tilbud: Denne knap fører dig til deltagende sælgere og kampagner. For at lære endnu mere om Microsofts belønninger og cashback-programmer skal du vælge Mine tilbud fra kolonnemenuen i venstre side af skærmen.

2. Håndtering af betalingsmetoder, medlemskaber og adgangskoder

Under disse fliser har en anden flise knapper til Betalingsmetoder, Medlemskaber og Adgangskoder.

 • Betalingsmetoder: Denne knap giver dig mulighed for at se alle betalingsmetoder, som Edge allerede har gemt, samt tilføje andre kort.
 • Indstillinger for betalingskort: Disse værktøjer giver dig mulighed for at indstille, om Edge automatisk gemmer betalingsmetoder, konfigurere “express checkouts” og mere.
 • Medlemskaber: dette er et værktøj til at administrere rejseklubbelønninger. Vælg din klub fra rullemenuen, indtast dit medlemsnummer, og du er med. Dette giver dig mulighed for at spore dine belønninger i Edge og kan gøre det nemmere for dig at optjene belønninger, når du handler online med din Edge-konto.
 • Adgangskoder: Dette panel lader dig administrere adgangskoder, som Edge gemmer, for at gøre det nemmere for dig at navigere på nettet. Det er et af de mere kraftfulde værktøjer til at kontrollere din digitale identitet på nettet i dag.
 • Se alt i Adgangskoder: Denne knap viser, hvordan Microsoft rangerer sikkerheden for dine adgangskoder, og endda om nogen af ​​dem kan være blevet kompromitteret. Du kan tilføje adgangskoder, efterhånden som du bruger dem, men denne funktion lader dig også tilføje adgangskoder på forhånd.
 • Adgangskoder og personlige oplysninger: Disse værktøjer giver dig mulighed for at administrere andre personlige oplysninger, herunder forsendelsesadresser og telefonnumre. Disse hjælper Edge med automatisk at udfylde disse oplysninger, når du foretager køb eller opretter nye konti online.
  Sådan aktiverer og deaktiverer du Netflix Smart Downloads

3. Administrer billetter

Under Medlemskaber i kolonnemenuen til venstre skal du vælge Billetter for at se billetter, du har købt gennem Bing Travel. Dette kan hjælpe dig med at sikre, at din rejse er planlagt fra den ene ende til den anden ved at sikre, at du har alle de billetter, du har brug for, men at se dem alle på ét sted kan også hjælpe dig med at planlægge detaljerne mellem disse billetter.

Brug muligheden Donation i kolonnen til venstre for at give til velgørende organisationer. Du kan bruge enten saldoen i din tegnebog, dine indtastede betalingsmetoder eller dine belønningspoint.

  Sådan overfører du videoer til en iPad

Microsoft præsenterer et udvalg af foreslåede velgørende organisationer, men du kan også bruge søgefeltet øverst på siden til at søge efter din yndlingsvelgørenhed. Edge sporer også dine donationer over tid.

Sådan finjusterer du din oplevelse med Microsoft Edge Wallet

Den nederste mulighed i den kolonnemenu til venstre er, hvordan du får adgang til indstillingerne for din Edge Wallet. Dette er et enkelt kontrolpanel for at få adgang til indstillinger, der er individuelt tilgængelige på de andre funktionssider i tegnebogen.

Hvis denne artikel har beskrevet værktøjer, du kan lide, og værktøjer, du ikke kan, kan du administrere de fleste af dem direkte fra siden Indstillinger i stedet for at tage en rundtur gennem hvert værktøj individuelt. Indstillingerne er alle præsenteret som en række enkle knapper.

Er Microsoft Edges tegnebog den eneste digitale tegnebog, du har brug for?

Konceptet med en digital tegnebog er uden tvivl rodfæstet i sprog, som Microsoft låner fra Web3-verdenen. Der beskriver en digital tegnebog en pakke virtuelle aktiver, der giver os mulighed for at rejse gennem nettet lige så enkelt, som vi rejser gennem verden. Hvis du er interesseret i andre Web3-koncepter som decentralisering, er Edge Wallet ikke noget for dig. Ellers er det en god måde at komme til nytteaspektet på.