Hvad er forskellen mellem almindelig etui, MagSafe etui og silikone etui?

Hvad er den første ting, du beslutter dig for at købe, når du køber en telefon? Et telefoncover, ikke? Det er en klog beslutning at købe en, fordi den beskytter dine hårdt tjente penge mod at blive spildt. Men da vi befinder os i det 21. århundrede, og vi har flere valgmuligheder, bliver det svært at vælge en sag at købe. Selvom du ved, hvilken sag du skal købe, er der svært ved at beslutte, hvilken farve du skal købe. Så i denne artikel hjælper vi dig med at beslutte, hvilken sag du skal købe. Du får svar på spørgsmålene, såsom hvad er MagSafe etui, og hvad er forskellen på almindelig etui, MagSafe etui og silikone etui. Du vil også lære om et silikonecover er godt til iPhone eller ej, og hvilket cover der er dyrt. Fortsæt med at læse for at vide om dens detaljer.

Hvad er forskellen mellem almindelig etui, Magsafe etui og silikone etui?

For at forstå forskellen, lad os først forstå, hvad der er almindeligt etui, hvad der er silicium etui, hvilket cover er dyrt, og mange andre spørgsmål, du har. Fortsæt med at læse for at lære om forskellen mellem almindelig etui, MagSafe etui og silikone etui.

Hvad er Regular Case?

Et standard telefoncover, der kan placeres, så det dækker telefonens ryg og efterlader kun skærmen synlig. Almindelige telefoncovers kommer i forskellige stilarter, inklusive skind, kraftige og slanke. Der er dog nogle få karakteristika, som alle normale tilfælde deler. Til at begynde med kan hver sag være helt tilpasset i forhold til alt fra tykkelse til overordnet stil og udseende. De er normalt alle stødabsorberende, så hvis din telefon falder, mens du har et etui på, vil etuiet beskytte den mod at blive beskadiget.

  Top 20 bedste alternativer til LiveLeak

Foto af Frankie Lu på Unsplash

Hvad er Silicon Case?

Som navnet på Silicon mobiltasker antyder, består det af silicium. Men det inkluderer også gummi. Da gummi også er der, er de bløde. Disse covers beskytter også telefonen mod små dråber. Det giver også et godt greb, hvis disse siliciumetuier er teksturerede. Hvis du vil bruge et Apple silikone etui, har det et blødt mikrofiberfor, som tilføjer mere beskyttelse til iPhone. Fortsæt med at læse videre for at lære, hvilket cover der er dyrt.

Foto af Alexandar Todov på Unsplash

Er silikonecover godt til iPhone?

Ja. iPhone er en dyr telefon, så du skal sikre dig, at den forbliver sikker. Til dette gør du mange ting såsom manipuleret glas for at beskytte skærmen og et godt telefoncover. Når det kommer til telefoncovers, er der flere valgmuligheder på markedet. Men ethvert cover er ikke godt nok til at beskytte din iPhone; så du har brug for en god sag. Og dette gode etui er et silikonecover specielt til iPhone, fordi:

  • Fremragende greb: Når det kommer til telefoncover, har du brug for et etui, der ikke er glat. Ikke kun dette, men selv når dine hænder er svedige, giver det dig mulighed for at bevare et godt greb om din telefon. Hvis du vil have et fremragende greb, vil Apples silikonecover give dig det.

  • Nem at rengøre: Hvis teksturen af ​​din sag nemt kan rengøres, kan du bruge den i lang tid, og dette cover giver dig mulighed for nemt at udføre denne funktion.

  • Stødsikkert cover: Hvis du er en person, hvis telefon glider ofte, kan du gå efter dette cover, fordi dette etui vil beskytte din telefon mod stød.

Hvad er MagSafe Case?

MagSafe etuier er etuier, der har en indbygget magnetfunktion. Denne indbyggede magnetfunktion giver dig mulighed for at oplade din enhed. Bortset fra dette gør dens stødabsorberende egenskaber den til et perfekt valg for dig. Den er designet specielt til Apple-enheder. Forskellige farver er også tilgængelige til etuiet, og du kan købe disse etuier fra Apple Store og Amazon.

Foto af Daniel Romero på Unsplash

Hvad er fordelene ved at bruge et MagSafe etui?

Fordelene ved at bruge en MagSafe er angivet nedenfor:

  • Det er mere effektivt, fordi magneten på MagSafe-coveret sikrer, at coveret og telefonen er perfekt justeret. Så hvis du er en person, der har masser af arbejde at gøre og ikke kan sikre dig at tjekke tingene igen, kan du gå efter det.
  • MagSafe etuier er sikrere end konventionelle trådløse opladningsetuier. Dette skyldes magnetens evne til at holde coveret til din telefon, selv når det flyttes rundt. Så det er perfekt til dig, hvis du er en, der elsker at rejse.
  • Der er også flere farvemuligheder, så du har valgmuligheder. Du vil have valgmuligheder og teknologi i én pakke, hvilket gør det til et perfekt etui for dig, især hvis du er en blogger.

Kan jeg tilføje MagSafe til enhver sag?

Ja. Du kan købe en mag-case sikker konverter fra amazon for at tilføje MagSafe til dit etui. Men der er betingelser, som din sag skal opfylde, hvis du vil konvertere den til en MagSafe-sag. Og disse betingelser er:

  • Sagen skal være mindre end 4 mm tyk.
  • Et 3M-klæbemiddel kan klæbe til ikke-MagSafe etuiet.
  • Etuiet, der ikke er fra MagSafe, bør ikke have en fingeraftryksbestandig belægning.

Så du kan konvertere en ikke-MagSafe sag til en MagSafe sag, men den burde kunne opfylde ovenstående betingelser. Først derefter kan du tilføje MagSafe til enhver sag.

Hvilken dækning er dyr?

Priserne på MagSafe cover er angivet nedenfor i tabellen:

MagSafe Cover
Pris i Rupee
Pris i dollars
iPhone 14 Pro Max klart etui med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro gennemsigtigt etui med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro læderetui med MagSafe
5900
72,47

Priserne på Silicon Case med MagSafe cover er vist nedenfor i tabellen:

Silikone Cover
Pris i Rupee
Pris i dollars
iPhone 14 Pro Max silikonetui med MagSafe
4900
60,19
iPhone 14 Pro silikonetui med MagSafe
4900
60,19
iPhone 13 Pro Max silikonetui med MagSafe
4900
60,19

Ved at analysere ovenstående tabeller kan du beslutte, hvilken dækning der er dyrere for dig.

Bemærk: For almindelige tilfælde kan priserne variere, og det vil afhænge af den kvalitet, du beslutter dig for at købe.

Hvad er forskellen mellem almindelig etui, MagSafe etui og silikone etui?

En tabel er blevet præsenteret nedenfor for at få en bedre forståelse af, hvad der er forskellen mellem almindelig etui, MagSafe etui og silicium etui:

Funktioner
MagSafe etui
Silikone etui
Almindelig sag
Stødabsorberende
Ja
Ja
Ja
Opladningsstøtte
Ja
Ingen
Ingen
Forskellig farve tilgængelig
Ja
Ja
Ja
Pris
Kostbar
Kostbar
Billig til dyr
Greb
Godt greb
Godt greb
Afhænger
Nem at rengøre
Ja
Ja
Afhænger af teksturen

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Q1. Skal jeg bruge etuiet på min telefon?

Ans. Ja, du bør bruge et etui på din telefon, fordi det beskytter din telefonskærm mod at blive ødelagt.

Q2. Hvad er silikoneetuiet?

Ans. Silikonekasse er lavet af silicium, som også inkluderer gummi. For at lære mere detaljeret henvises til denne artikel fra starten.

Q3. Holder silikone telefoncovers længe?

Ans. Ja, silikone etuier er holdbare.

***

Vi håber, at du har lært om, hvad der er forskellen mellem almindelig etui, MagSafe etui og silikone etui. Du er velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortæl os også, hvad du vil lære om næste gang.