Hvad er en smart skærm, og bør du få en?

Smartskærme er ved at blive rasende nu, især med Googles Home Hub ude på markedet nu. Men hvad er smarte skærme egentlig? Og er det den type enhed, du har brug for?

Hvis du ikke er bekendt med smartskærme, har du sikkert i det mindste set dem rundt omkring i en eller anden kapacitet—Amazon har Echo Show, og Google har Hjemmehub. Og så har du Lenovo og JBL med deres bud på den smarte skærm. Men hvis du aldrig har brugt en, er du måske nysgerrig efter, hvordan de virker, og hvornår de er nyttige.

Smartskærme er smarte højttalere med en skærm

Når det kommer til stykket, er en smart skærm (som Echo Show eller Google Home Hub) bare en traditionel smart højttaler med en skærm påsat til visuel præsentation. Så tænk på en almindelig Echo eller Google Home, men med en indbygget skærm.

Jeg beskriver det, som om det ikke er en kæmpe sag, men afhængigt af hvordan du bruger det, kan en smart skærm fuldstændig ændre, hvordan du typisk vil bruge en stemmeassistent i dit hjem.

I stedet for at spørge Alexa eller Google Assistant om vejret og så bare lytte til vejrudsigten, kan de begge vise dig vejrudsigten med det indbyggede display, som kan være meget mere nyttigt og nyttigt. På samme måde, hvis du spørger dem om et stykke trivia (som den højeste bygning i verden eller hvor mange film Tom Hanks har medvirket i), giver displayet dig ikke kun det enkle svar, men det kan vise dig mere information relateret til din spørgsmål.

Ydermere skinner det indbyggede display, når du vil drage fordel af visuelt tunge stemmekommandoer, som at slå opskrifter op eller bede Google Assistant om at vise dig videoer af søde killinger på YouTube. Selvfølgelig, hvis du har en Chromecast tilsluttet et fjernsyn i nærheden, vil dette opnå nogenlunde det samme, men oplevelsen er problemfri, når du har en indbygget skærm.

Der er også smarthome-kontrollerne. Du kan fortsætte med at give stemmekommandoer for at styre dine forskellige smarthome-enheder, men nogle gange er det også fantastisk at have touchscreen-kontroller – de kan nogle gange være hurtigere og en smule mere bekvemme end at råbe kommandoer ud, som måske eller måske ikke forstås fuldt ud af stemmeassistenten . Og hvis du har en Nest Hello videodørklokke, kan du få videofeedet til automatisk at dukke op på Home Hub, hver gang nogen ringer på døren, hvilket er fedt.

Selvfølgelig er der de sekundære funktioner ved smart-skærme, som mange mennesker nyder godt af, nemlig at bruge det som en slags digital fotoramme. Og med den fantastiske AI bag Google Fotos gør Home Hub et fantastisk stykke arbejde med automatisk at vælge og vælge de bedste billeder, der skal vises på skærmen, når du ikke aktivt bruger det.

Så skal du købe en?

Et spørgsmål som dette kommer ned til, hvordan du typisk bruger din eksisterende stemmeassistent. I det mindste, hvis du nogensinde har brugt din stemmeassistent og på en måde ønsket, at du kunne se svaret, så kan en smart skærm være et værdigt køb.

Det kan måske forenkle det lidt, men hvis du ofte slår ting op med dit Echo eller Google Home, som normalt er visuelt tunge (som f.eks. opskrifter), kan en smart skærm være en væsentlig opgradering i forhold til en almindelig smarthøjttaler.

Derudover kan smartskærme give dig en alternativ metode til at styre smarthome-enheder. Nogle gange er det ikke på kortene at råbe en stemmekommando (som hvis nogen sover i nærheden), så det kan være en stor bekvemmelighed at have et berøringspanel klar til at slukke lyset eller andre smarte enheder.

Og hvis noget, hvis du ikke er 100 % indstillet på at dykke ned i det smarte display-spil, kan du prøve det for færre penge ved at bruge en Fire tablet, som har Alexa indbygget og kan fungere som en slags Echo Show.