Hvad er de, og hvordan får man adgang?

Siden lanceringen i november 2022 har ChatGPT taget onlineverdenen med storm.

Det er hurtigt blevet en offentlig favorit til de ting, det kan. Du kan stille spørgsmål til den, og den vender tilbage med svar på næsten et øjeblik. Det har samlet stor interesse, hvor 25 millioner mennesker besøger siden hver eneste dag.

Selvom det er et fantastisk værktøj at bruge, er der bestemt nogle områder, der kan superlades for at give mere funktionalitet, og det er muligt gennem plugins.

Spændende nok annoncerede OpenAI for nylig, at ChatGPT ville begynde at understøtte plugins. Dette vil være en total game changer og skabe massiv kaos (på en god måde). Du ville være i stand til at opnå så meget mere, mens du sparer tid i processen.

Hvad er ChatGPT-plugins?

ChatGPT-plugins er grundlæggende brugerdefinerede moduler (tænk på dem som værktøjer), der kan integreres i chatbotten for at forbedre oplevelsen og selvfølgelig give mere funktionalitet.

Disse plugins er specielt designet til at arbejde sammen med ChatGPT for at udføre en række opgaver problemfrit, såsom at give “mere personlige” anbefalinger og engagere sig grundigt i menneskelignende samtaler.

Ved hjælp af plugins vil du være i stand til at bruge chatbotten på en måde, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Faktisk er det kendt, at uanset din branche; du vil være i stand til at drage fordel af dens fleksible natur, der kan tilpasses til at passe til en række forskellige anvendelsestilfælde og brancher, som:

 • E-handel
 • Sundhedspleje
 • Finansiere
 • Uddannelse

Uanset om du har brug for hjælp til at håndtere kundesupport, give salgsrådgivning, besvare studerendes spørgsmål eller til andre formål, forventes plugins at hjælpe dig med det. Ikke kun virksomheder, men også enkeltpersoner kan bruge det til at få hjælp til deres daglige opgaver.

  9 bedste SD-WAN-leverandører at vælge i 2022

Læs også: Sådan bruger du ChatGPT med Siri på iPhone og iPad

Hvordan skal ChatGPT-plugins fungere?

Formålet med ChatGPT-plugins er ikke kun begrænset til at gå til internettet og finde de bedste svar til dig. Det er så meget mere end det. Faktisk kan den udføre meget specifikke opgaver for os, såsom booking af flyrejser, indkøb af dagligvarer mv.

For at forstå, hvordan plugins skal fungere sammen med ChatGPT, skal du overveje dette: Indtastning af en tekstbaseret prompt i ChatGPT formulerer en forespørgsel. Derefter behandler plugin-API’en forespørgslen og giver resultatet. Endelig genfortolker ChatGPT resultatet, der blev leveret af plugin-API’en for det bedst mulige resultat og viser det til dig.

Når plugins er rullet ud, vil ChatGPT opdage behovet for dem og foreslå, at du bruger dem på prompter, der er udfordrende for chatbotten. Det gælder også i tilfælde, hvor du beder den om at give dig information om noget, som kun et plugin kan opfylde.

Tilsyneladende vil der være en plugin-butik, hvorigennem brugere kan downloade eller endda købe plugins efter eget valg.

Plugins, der er tilgængelige i øjeblikket

Da muligheden for plugin-integration netop er blevet annonceret for nylig, har den selvfølgelig ikke en enorm samling af plugins klar til brug. I øjeblikket er kun en håndfuld plugins tilgængelige:

PluginFunction1. ExpediaGør ChatGPT til din rejseguide, og stil alle rejserelaterede spørgsmål. Det vil gøre det muligt for chatbotten at udføre opgaver som at kontrollere tilgængeligheden af ​​fly, hoteller osv.2.FiscalNoteFå adgang til realtidsdatasæt til politiske, juridiske og andre formål.3.InstacartBestil din liste over dagligvarer fra dine yndlingsbutikker. 4.KAYAKFå budgetvenlige anbefalinger og tilgængelighed på alt rejserelateret.5.Klarna ShoppingSammenlign priserne på dit ønskede produkt i forskellige onlinebutikker for at spare penge.6.Mila Family AIAn AI-assistent lavet specielt til forældre til at styre deres daglige dagsaktiviteter og rydde op i deres arbejdsgange.7.OpenTableFå de bedste restaurantpriser og en direkte mulighed for at reservere dit bord.8. ShopOne-stop shop for at lede efter millioner af produkter fra de bedste mærker i hele verden.9. SpeakAI-drevet sprogunderviser, der hjælper dig med at tale problemfrit på et andet sprog.10.WolframFå adgang til matematik, beregninger og mere.11.ZapierDet åbner en verden af ​​populær app-integration for problemfrit at bruge dem til din fordel.12.SlackStreamline-kommunikation ved at kombinere Slack og ChatGPT.

  Fjern dubletter fra indstillingen "Åbn med" i højrekliksmenuen [OS X]

Selvom disse er tredjeparts plugins, er der også to plugins, der er skabt af OpenAI selv, og det er en webbrowser og en kodefortolker.

Webbrowseren løser det tidligere problem med, at chatbotten ikke er i stand til at give grundig information om specifikke prompter.

Webbrowser plugin i aktion

Nu vil den bruge den integrerede webbrowser til at udvide mængden af ​​information, den kan tage ud fra internettet og give nøjagtige og detaljerede svar uden at fortælle dig, at den ikke er i stand til at gøre det.

På den anden side vil kodefortolkeren give dig mulighed for at generere kode og fortolke resultaterne.

Kodefortolker-plugin i aktion

Det kan generere og køre kode og uploade og downloade en række filer for dig. Det bedste ved dette plugin er, at det evaluerer outputtet i grænsefladen.

Kan brugere oprette ChatGPT-plugins på egen hånd?

I øjeblikket har ChatGPT kun gjort det muligt for et selektivt antal udviklere, der var på deres venteliste, at bygge plugins ved hjælp af deres dokumentation. Men hvis du er udvikler og vil oprette et plugin til ChatGPT, er det kun et spørgsmål om tid, før portene åbner for alle.

Det skulle ikke tage lang tid, før enhver udvikler har friheden til at oprette plugins til ChatGPT.

Personligt kan jeg ikke vente, indtil der er et plugin til ethvert formål derude, og det er kun muligt, når OpenAI tillader enhver udvikler at oprette dem.

  8 bedste Microsoft Exchange-overvågningsværktøjer til at opnå nul nedetid

Sådan får du adgang til ChatGPT-plugins

Nu er det her, tingene bliver vanskelige, fordi plugins ikke er helt åbne for offentligheden endnu (på tidspunktet for skrivning af dette indlæg). Det er kun tilgængeligt for visse udviklere og insidere, fordi det stadig er under arbejde.

Men hvis du er en person, der gerne vil have adgang til det så hurtigt som muligt, er der to ting, der kan hjælpe dig.

 • At komme på deres venteliste
 • Abonner på ChatGPT Plus (deres betalte tjeneste)
 • OpenAI annoncerede, at de prioriterer et lille antal udviklere og ChatGPT Plus-brugere, så du bør huske på dette.

  Hvad er ventelisteprocessen?

  OpenAI har lagt en meget enkel proces til at komme på ventelisten for at få adgang til plugins. Du skal blot gå over til openai.com/waitlist/plugins og udfylde dine oplysninger, såsom:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Land

  I de næste to muligheder er det bedst at gøre fuld brug af dem.

  Du skal vælge Ja for “Vil du være villig til at give feedback om din plugin-oplevelse?” spørgsmål, og udfyld derefter det næste spørgsmålsfelt med nogle seje plugin-ideer, du måtte have, afhængigt af dit krav.

  Til sidst, hvis du har til hensigt at bruge plugins, kan du vælge “Jeg vil prøve plugins i ChatGPT”.

  Men hvis du vil oprette plugins som udvikler, skal du vælge “Jeg er udvikler og vil bygge et plugin”. Tryk på knappen Tilmeld dig venteliste, og du er færdig.

  Afsluttende tanker

  Lige meget om du er udvikler eller bruger, vil introduktionen af ​​plugins til ChatGPT være en fantastisk tilføjelse til det “allerede fantastiske” værktøj.

  Der er en masse hype om det, og hver anden person på internettet er rar til at bruge den, så hvis du har udfyldt ventelisteformularen og du er en ChatGPT Plus-bruger, er du allerede på den hurtigste måde at prøve det ud selv.

  Tjek derefter de bedste Chrome-udvidelser til brug med ChatGPT.