Hvad er Area 51 IPTV, og er det sikkert at bruge?

IPTV-tjenester har eksisteret i et stykke tid nu, og de er i noget af en gråzone med hensyn til deres pålidelighed, og hvorvidt deres tjenester er lovlige eller ej.

Area 51 IPTV er, som navnet antyder, en sådan tjeneste, der har til formål at levere tv-indhold (shows, serier, film, nyheder, you name it) gennem din internetforbindelse, i modsætning til at bruge satellit eller kabel.

En af fordelene ved at bruge IPTV er, at du ikke behøver noget ekstra udstyr udover din pc og en solid internetforbindelse. Desuden tilbyder visse IPTV-udbydere deres tjenester helt gratis, hvilket ikke ligefrem er lovligt, men det forhindrer ikke brugerne i at nyde dem.

Hvad er Area 51 IPTV?

Tilbage til vores interessepunkt: Area 51 IPTV. Area 51 IPTV tilbyder ikke kun en app, du kan downloade og bruge på enhver kompatibel enhed, men den er også tilgængelig som en tilføjelse til Kodi-brugere.

I modsætning til andre IPTV-tjenester har Area 51 ikke en selvstændig Windows-app, så hvis du planlagde at bruge den på din stationære pc, bliver du nødt til at finde nogle løsninger, såsom at bruge en emulator eller bruge en ekstern medieafspiller til spiller streams.

Desuden er det ikke gratis. Du behøver ikke at bryde banken for at bruge det, men der er et gebyr, du skal betale for at få adgang til alt indholdet i Area 51’s tilbud.

På nuværende tidspunkt tilbyder Area 51 omkring 15.600 kanaler fra mere end 87 lande verden over, samt 1500 sportskanaler og 24.800 VOD-film (Video on Demand), hvilket er ret imponerende, når man tænker på det.

Den generelle konsensus omkring Area 51 er, at det opkræver et ekstremt lavt gebyr, hvis man tænker på den enorme mængde af kanaler og VOD-indhold, det leverer til sine kunder. Derudover sammenligner mange det med lignende tjenester, der tilbød sammenligneligt indhold og blev fjernet på grund af piratkopiering og krav om krænkelse af ophavsret.

Det er ikke til at sige, at Area 51 falder i samme kategori, da dets lovlighed endnu ikke er blevet bestridt (som vi kender til), men du bør tage det med et gran salt og sørge for at beskytte og beskytte dit privatliv, mens bruger det.

Bemærk, at vi ikke tolererer eller fremmer piratkopiering eller krænkelser af ophavsret, og vi bruger heller ikke nogen metode til at få adgang til piratkopieret eller ophavsretligt beskyttet materiale, som inkluderer streaming af video- eller lydindhold fra tvivlsomme IPTV-kilder.

Er det sikkert at bruge Area 51 IPTV?

OPLYSNINGER: wdzwdz tolererer eller opfordrer ikke til nogen overtrædelse af copyright-begrænsninger. Overvej venligst loven, ofrene og risiciene for piratkopiering, før du bruger en app som Area 51.

Som du måske forventer, er der ingen officiel Area 51-app i Googles Play Butik, du kan downloade til din Android-enhed. Du kan muligvis finde en på et tidspunkt, men bemærk, at mange andre downloadede falske Area 51-apps på deres enheder og kompromitterede deres sikkerhed, mens de gjorde det.

  Agora's lader dig sammenligne produkter, når du køber varer online [Chrome]

Hvis du beslutter dig for at bruge Area 51, skal du registrere en konto og enten tilmelde dig prøveperioden (hvis tilbuddet stadig gælder) eller betale et gebyr for at begynde at bruge det. På dette tidspunkt vil du sandsynligvis få en APK, du kan installere på dine Android-enheder, efter at du har registreret en konto og betalt gebyret.

Da der ikke er nogen officiel kilde til APK-filen, skal du muligvis finde den selv. Nu er det her, tingene bliver vanskelige: En simpel Google-søgning vil returnere en masse resultater for APK-filen, og der er simpelthen ingen måde for dig at vide, hvilken der er den rigtige ting, og hvilke du ikke bør stole på.

Du kan også springe APK-delen over og installere Area 51 på Kodi ved at bruge dens tilføjelse. På den anden side kan installation af Kodi-tilføjelsen ske gennem et usigneret tredjeparts-lager, hvilket bringer os tilbage til udgangspunktet: der er ingen måde at vide, om det er sikkert, så du skal bare soldater igennem.

Du bliver også nødt til at skifte “Ukendte kilder”-indstillingen på Kodi, som mange råder imod, og finde et fungerende lager til at downloade tilføjelsen.

Så er det sikkert at bruge Area 51? Der er mange tvivlsomme ting, du skal gøre for at få adgang til Area 51s tjenester, hvilket får os til at tænke på lyssky forretninger i en mørk baggyde, så det lader vi dig bedømme.

Sandt at sige, ville du være bedre stillet ved at vælge en anden IPTV-udbyder, en der er troværdig, gennemsigtig og ikke bare sender dig på en søgen efter at finde en APK eller et lager på egen hånd, udstyret med en søgemaskine, sund fornuft (forhåbentlig) og krydsede fingre.

Brug en VPN med Area 51

Hvis du beslutter dig for at prøve Area 51 IPTV, kan vi ikke gøre meget for at stoppe dig. Vi forstår det, du kommer til at betale et lille gebyr og er pludselig i stand til at se bogstaveligt talt tusindvis af kanaler fra flere lande verden over, og det appellerer til dig.

Men din entusiasme kan få dig til at overse et vigtigt aspekt: ​​din internetudbyder kan se alt, hvad du gør online. Fra at få adgang til din foretrukne sociale platform til at bruge Area 51 IPTV til at se sport på dit Android TV, din internetudbyder kan vide det hele med et tryk på en knap.

Derfor kan det være en god idé at dække dine spor, før du engagerer dig i sådanne aktiviteter, synes du ikke? Heldigvis for dig kunne en robust VPN-tjeneste tage sig af alt det for dig ved at kryptere din forbindelse og omdirigere din trafik, så alt, hvad din internetudbyder ser, er krypterede data.

Selvfølgelig er din internetudbyder ikke den eneste, du bør undvige i kapløbet om beskyttelse af privatlivets fred. Der er også hackere, der måske vil have fingrene i dit online opholdssted af forskellige årsager, og en VPN hjælper dig også med at beskytte dig mod dem.

  Brug iTunes Home Sharing til at streame musik fra skrivebordet til din iPhone

Sidst, men ikke mindst, hvis din internetudbyder har en dårlig vane med at bremse din forbindelse, kan en VPN ophæve disse uretfærdige begrænsninger, og ikke kun når du ser Area 51 heller. Du vil drage fordel af højere hastighed, mindre buffering, lavere ping og færre tabte pakker.

NordVPN er, efter vores mening, den bedste VPN-tjeneste på markedet, der kan hjælpe dig med at frigøre potentialet i din internetforbindelse, skjule dig fra din internetudbyders altseende øje og dække dine online-spor, uanset hvor du nærmest roamer.

Denne VPN tilbyder lynhurtige forbindelseshastigheder, kryptering af militær kvalitet, en streng nul-logningspolitik og yderligere funktioner, der kan forbedre din forbindelses sikkerhed, såsom dobbelt VPN (afviser din forbindelse to gange) eller CyberSec (ad- og malware-domæneblokering).

Så hvis du er bekymret for, at dit privatliv bliver afsløret, mens du streamer IPTV-indhold på din enhed, ønsker at omgå geo-begrænsninger eller føler, at din internetudbyder dæmper din forbindelses hastighed, kan NordVPN hjælpe dig med at løse alle disse problemer på et øjeblik et øje.

Læs vores fulde NordVPN-anmeldelse.

Fordele
SÆRTILBUD: 2-årig plan (68 % rabat – link nedenfor)
De fleste VPN-servere med forskellige IP-adresser
256-bit AES-kryptering med perfekt fremadrettet hemmeligholdelse
Ekstra sikker dobbelt VPN til datakryptering
Penge tilbage garanti politik.

Ulemper
Automatisk servervalg kan være upålidelig
Refusionsbehandlingen kan tage op til 30 dage.

Bemærk: Vores læsere får et særligt tilbud, der kan hjælpe dem med at spare op til 68 % af planens fulde pris, samt ekstra servicetid tilføjet automatisk efter køb af en NordVPN-abonnementsplan.

Område 51 IPTV-alternativer

Hvis du ikke er helt sikker på, at du vil risikere det hele for tusindvis af kanaler til en næsten urimelig pris, men ideen om at se tv uden at have parabol eller kabel vækker din interesse, er der mange 100% lovlige alternativer.

Men som du måske forventer, kommer disse tjenester til en højere pris. På den lyse side har de alle officielle apps og kilder, så du risikerer ikke at kompromittere dit privatliv og sikkerhed, mens du bruger dem.

1. Sling TV

Sling TV er en USA-baseret IPTV-tjeneste, der lader dig nyde live tv-indhold til en overkommelig pris. Prisen du skal betale for Sling TV varierer afhængigt af det indhold du vil have adgang til. For eksempel koster dens billigste plan, Sling Orange, $35 om måneden og tilbyder 32 kanaler, hvoraf nogle inkluderer CNN, AMC, Food Network og ESPN.

Den dyreste Sling TV-plan tilbyder 53 kanaler, koster $50 pr. måned og giver dig adgang til NFL Network, Comedy Central, History Channel og andre. Denne plan inkluderer også alt, hvad den billigste plan gør, da det kun er en kombination af lav- og mellemniveau. Hvis du føler dig excentrisk, kan du tage et skud på dens tilføjelsespakker, som nemt kan bringe din månedlige total over $100.

Sling TV lader dig også prøve dets tjenester ved at give dig en 3-dages gratis prøveperiode. Sidst, men ikke mindst, har den en tjeneste, der er helt gratis, kaldet Sling Free, som byder på mere end 5.000 gratis film og tv-shows.

  Sådan begrænser du skærmtid på en Xbox One

Sling Free kræver ikke dine kreditkortoplysninger eller e-mailadresse, men kræver ligesom Sling TV, at du er i USA for at få adgang til det. På den negative side kan du se flere annoncer, mens du prøver at nyde en film eller et tv-program, men hey, det er i det mindste gratis!

2. FuboTV

FuboTV plejede at være mere en nichetjeneste, da den imødekom sportsfans behov. For et stykke tid tilbage ville du ikke have været i stand til at finde nogle af dine foretrukne sitcoms eller madlavningsprogrammer på FuboTV, men det har ændret sig i løbet af de sidste par år.

Denne tjeneste fokuserer stadig på kanaler, hvor du kan se live sportsbegivenheder, inklusive men ikke begrænset til NBA, NHL, MLB, NFL og international fodbold. Der er dog en god chance for, at du også kan slappe af og nyde noget fritids-, ikke-sportsindhold.

FuboTV købte visse Disney-netværk og føjede dem til sin line-up i august 2020, hvilket gjorde det muligt at streame indhold fra Disney Channel, ABC, SEC Network, ESPN og FX, hvis du har lyst. Takket være dens prøveversion er det muligt at bruge FuboTV i op til 7 dage uden at betale en skilling.

Dette alternativ til Area 51 gør det muligt for dig at streame indhold på Android-enheder, men også på Chromecast, Roku, Xbox, smart-tv eller iOS-enheder og Apple TV. På den negative side kan dens billigste plans DVR-funktion kun rumme op til 250 timers indhold. Hvis du vil opgradere til 1.000 timer, skal du betale et månedligt gebyr, som ikke ligefrem er lavt.

3. XUMO

Hvis du leder efter et billigere alternativ til Area 51, kan XUMO være præcis, hvad du har brug for. Det er en gratis tjeneste, der genererer streamingkanaler ved at hente websteder med videoindholdsnetværk. På nuværende tidspunkt er der over 180 kanaler, du kan se gratis på XUMO. Nogle af dem inkluderer MSNBC, CBSN, NBC News NOW, CBC, Bloomberg, FOX Sports og BNC GO.

Du kan bruge XUMO på forskellige enheder såsom smart TV, Roku, Android TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, PC (webstreaming) og LG TV gennem LG Channels. Bemærk dog, at afhængigt af den region, du bor i, kan du muligvis ikke streame bestemt indhold.

På den lyse side kan du investere i en pålidelig VPN, der hjælper dig med at fjerne blokeringen af ​​geo-begrænsninger ved at forfalske din fysiske placering og erstatte den med en efter eget valg.

Område 51 IPTV – KONKLUSION

Alt taget i betragtning, hvis du for nylig har hørt om Area 51 og beslutter dig for at prøve det, bør du måske prøve at lære mere om det, før du hopper med hovedet først. Dens lovlighed er et sted i en gråzone, så hvis du er bekymret for at bryde loven, ville vi ikke røre den i dit sted.

Så er der bekymringen med sikkerhedsproblemer, som er noget af noget i betragtning af, at du er nødt til at fiske efter en fungerende APK eller et usigneret lager på hele nettet for at få Area 51 på din enhed.

Den nederste linje er, at Area 51 kan være sikkert at bruge, men vi ville ikke satse på dets legitimitet, især når indsatsen involverer bøder eller retssale.