Hold styr på, hvor du parkerer din bil med Auto Finder til Android

At finde en parkeringsplads på en stor grund kan være en hovedpine, men hvad værre er, er at glemme, hvor du har parkeret din bil. Øst garage? 3. sal? Sted nummer 84? Det er ikke usædvanligt, at det sker efter for eksempel en trættende dag på arbejdet. Heldigvis er der en app til næsten alle problemer i dag, og denne er ingen undtagelse. Hvis du nogensinde har oplevet frustrationen ved at parkere din bil på en stor parkeringsplads eller et tætpakket område og haft problemer med at finde det senere, så giv Auto Finder en chance; en enkel, men funktionel app til Android, der lader dig markere din placering, når du forlader din bil. Faktisk kan appen også indstilles til at udføre dette job på egen hånd, når den registrerer, at du forlader din bil via sensorer såsom Bluetooth.

Der er to hovedkomponenter, der driver Auto Finder: Google Maps API og din enheds GPS-sensor. Den kører i baggrunden og registrerer din præcise placering via din telefons eller tablets GPS. Den bruger disse oplysninger til at finde ud af, hvornår du bevæger dig i en bil, om det er din egen eller en andens, selvom jeg ikke kunne teste sidstnævnte på egen hånd. Når du stopper og parkerer, markerer den automatisk denne position for dig.

Du kan også forbinde en Bluetooth-enhed i din bil – som stereoanlægget – med din telefon eller tablet, så snart du er uden for dens rækkevidde, ved appen med sikkerhed, at du har forladt din bil.

Grænsefladen er ret enkel. Du bliver præsenteret for din aktuelle placering og placeringen af ​​din bil på et kort sammen med et par knapper i bunden, der lader dig skifte kortterræn, starte Google Maps, få rutevejledning tilbage til din nuværende parkeringsplads og adgangshistorik. Historieafsnittet indeholder en komplet registrering af alle dine tidligere gemte placeringer eller dem, der er opdaget af Auto Finder selv. Hvis du manuelt vil angive en placering, giver appen dig længde- og breddegradskoordinater og lader dig tilføje yderligere noter. Du kan selvfølgelig markere flere steder og få adgang til enhver af dem senere.

Indstillinger-skærmbilledet i Auto Finder er opdelt i to underafsnit mærket ‘Display’ og ‘Location’. I Display kan du skifte app-meddelelser for fejl, såsom når et sted ikke findes, angive standardkorttype og vælge din foretrukne afstandsenhed. Placering lader dig skifte WiFi til placeringsregistrering og vælge din standard Bluetooth-enhed.

Auto Finder er tilgængelig gratis i Google Play Butik. Download det til din enhed fra linket nedenfor.

Installer Auto Finder fra Play Butik