Har du brug for en Zoom-konto for at deltage i et møde

Antallet af personer, der arbejder eksternt, er steget, og værktøjer, der normalt bruges til fjernarbejde, har oplevet en stigning i brugere. Online webkonferenceværktøjer har måske set den største stigning i brugere.

Har du brug for en Zoom-konto for at deltage i et møde?

Der findes en del forskellige webkonferenceværktøjer; Zoom, Skype, Google Meet, Microsoft Teams, Slack, Discord og mere. Forskellige organisationer bruger forskellige værktøjer, og det er urealistisk at have eller oprette en konto for hver enkelt tjeneste, hvis du skal deltage i et møde.

  Sådan gør du et billede gennemsigtigt i Microsoft PowerPoint

Hvis du skal deltage i et Zoom-møde, men du ikke har en Zoom-konto, behøver du ikke nødvendigvis en for at deltage i det. Du kan deltage i et møde uden at logge ind, dvs. som gæst.

Deltag i Zoom-møde uden konto

For at deltage i et Zoom-møde uden en konto skal du;

En stationær computer med en moderne webbrowser installeret
Et link til mødet
Adgangskoden til mødet, hvis den ikke allerede er inkluderet i invitationen eller linket, der er blevet delt med dig (spørg mødeværten)

Følg disse trin for at deltage i et møde;

Kopiér linket til mødet til din udklipsholder.
Åbn en webbrowser og indsæt linket i den.
Afvis muligheden for at åbne eller installere Zoom-skrivebordsappen.
Klik på knappen Start møde.
Klik på linket Deltag fra din browser.

  Sådan deaktiveres meddelelser midlertidigt i Firefox

Indtast et navn, som du vil deltage med.
Indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
Giv webstedet adgang til dit kamera og mikrofon.
Klik på Deltag.
Vent på, at værten tillader dig at deltage.

Begrænsninger

Når du deltager i et Zoom-møde uden at logge ind på en Zoom-konto, er du tvunget til at gøre det fra webappen. Dette betyder, at du effektivt er blokeret fra at bruge Zoom-appen på skrivebordet, medmindre du opretter en konto.

Du kan ikke dele din skærm
Du kan ikke optage et møde
Gem billeder/filer, der sendes

Konklusion

Vi anbefaler ikke nødvendigvis at oprette en konto for hvert enkelt webkonferenceværktøj, du skal bruge. Når det er sagt, hvis der er et værktøj, du bruger ofte, og du har problemer med de begrænsede funktioner, der er tilgængelige for brugere uden en konto, kan du overveje at oprette et. Hvad angår Zoom, kan du bruge en gratis konto for at få alle fordelene ved desktop-klienten. En betalt konto er nødvendig, hvis du er vært for mange møder. En gratis konto giver dig mulighed for at oprette og planlægge møder, men møderne vil blive inddelt i 40-minutters segmenter.

  Sådan streamer du gameplay fra en PS4