Google lancerer AI Bard og Microsoft Al Powered Image Creator

Hej! 🙋Vi har følgende opdateringer til dig i dag! 📣

Google lancerer Bard AI Chatbot til at konkurrere ChatGPT

Det Alphabet Inc.-ejede Google ĂĄbner offentlig adgang (kun USA og Storbritannien) til det konverserende AI-chatbot-program BARD for at konkurrere med OpenAI’s ChatGPT og Microsoft Bing Chat.

I den seneste udvikling annoncerede et Google-indlæg, “Vi begynder at gøre Bard, et tidligt eksperiment, der giver dig mulighed for at arbejde med generativ AI, mere tilgængeligt.

Efter mange års research meddelte Google tirsdag, at det ville åbne adgang til Bard til USA og Storbritannien og i sidste ende sprede sig til flere nationer og sprog. Flytningen intensiverer kampen mellem Google og Microsoft Corp. om at dominere markedet for AI-værktøjer, der kan bruges til at generere menneskelignende tekstsvar.

BARD er beregnet til at blive brugt sammen med Google Søgning og giver brugerne mulighed for at undersøge kilder fra andre websteder eller gennemgĂĄ deres svar. En forskningsmodel for stort sprog (LLM), en kompakt og forbedret version af LaMDA, driver BARD. Flere moderne modeller vil blive tilføjet som tiden gĂĄr. NĂĄr flere mennesker bruger LLM’er, bliver de bedre til at forudse gavnlige resultater.

  SĂĄdan afprøver du eksperimentelle Netflix-funktioner

Google erkender, at LLM’er nogle gange kan producere partiske, vildledende eller falske oplysninger. For at afhjælpe disse problemer giver Google dig mulighed for at vælge mellem nogle fĂĄ udkast til BARDs svar. Ved at stille yderligere forespørgsler eller anmode om forskellige løsninger, kan du fortsætte med at arbejde med BARD, som det ses pĂĄ billedet nedenfor.

Google beskriver Bard som et tidligt eksperiment i kunstig intelligens (AI), designet til at øge produktiviteten, fremskynde ideer og tilskynde til nysgerrighed. BARD kan bruges til at modtage råd, afklaring eller inspiration til opgaver som planlægning af blogindlæg.

Det ville tilbyde et dedikeret websted, bard.google.com, i stedet for at blive integreret i Googles søgemaskine. Dette strategiske træk er at indføre ny AI-teknologi og samtidig bevare rentabiliteten af ​​sin søgemaskinevirksomhed.

Hvis du vil prøve, skal du tilmelde dig på bard.google.com

Web3 Gaming vil ombord på op til 100 millioner spillere i de næste 2 år

Vi ved alle, at spil og underholdning er et enormt marked, men Web3-spilmarkedet forventes at nå et marked på flere billioner dollars i den nærmeste fremtid, ifølge forskellige undersøgelser og undersøgelser.

Immutable og Polygon Labs, to betydelige virksomheder på web3-spilmarkedet, forudser ifølge rapporten eksponentiel vækst i de kommende år.

Kilde: Unity.com

Ifølge Robbie Ferguson og Ryan Wyatt, præsidenter for henholdsvis Immutable og Polygon Labs, vil de tilføje de første 10 millioner til 100 millioner inden for de næste år eller to.

  SĂĄdan deaktiveres Reddit-sporing af udgĂĄende links

Immutable, et web3-spilfirma, og Polygon, et lag-2 blockchain-firma, gik sammen den 20. marts 2023 for at støtte sektorens skalering og adoption. Partnerskabet vil koncentrere sig om at gøre web3-aktiverede spil hurtigere at udvikle, enklere at betjene og mindre farlige for individuelle skabere og store spilstudier at deltage i.

Med gaming-tendensen, der skifter fra ‘free-to-play’ til ‘play-to-earn’, er det allerede ved at ændre dynamikken i hele spilindustrien. Ikke underligt, at udsigten til Web 3.0 ĂĄbner op for muligheder i spilindustrien, hvilket har motiveret mange eksperter til at forblive fuldt investeret i udviklingen af ​​Web 3.0-spil.

Web3 vil ændre spilindustrien for altid. Mange af de største spiludviklere – inklusive Square Enix og Epic Games – arbejder allerede pĂĄ titler med Web3-integrationer.

Ifølge estimatet, 40% af web3-spil [ever] produceret forventes at blive lanceret inden for de næste 12 til 18 måneder. Dette repræsenterer en betydelig mængde forsøg eller skud på mål for at nå 100 millioner spillere.

Web 3.0 gør internettet enkelt, åbent og decentraliseret og omformer derfor spillandskabet og markedet. Disse variationer er slutproduktet af moderne udvikling i sektorerne, herunder tokens, blockchain og AI.

Microsoft udgav den første browser med en integreret AI-drevet billedgenerator

Bing chat og Microsoft Edge inkluderer nu et AI-drevet billedfremstillingsværktøj. DALL-E modellen fra OpenAI bruges til at drive værktøjet.

  SĂĄdan opsætter du PlayStation VR korrekt

Ifølge teknologigigantens seneste udgivelse kan brugere beskrive billeder eller fortælle ord for at generere billeder. Du kan nu oprette skriftligt og visuelt materiale direkte fra chat på ét sted.

Microsoft hævder, at enkeltpersoner bruger Bing-chat på flere måder, lige fra at skabe mere præcise løsninger til udfordrende problemer til at bruge det til fornøjelse eller som kreativ inspiration.

Ved at give dig mulighed for at oprette et billede ved blot at udtrykke det billede, du kan lide at se, med dine egne ord, er Microsofts banebrydende Picture Maker blevet tilføjet til Bing-chat i dag, hvilket løfter chatoplevelsen.

Sammenfattende vil denne indsats genopfriske videnskortene og bringe yderligere AI-drevet visuel historiefortælling til den nye Bing- og Edge-forhåndsvisning.

Picture Maker giver dig mulighed for at oprette et billede fra bunden ved at beskrive billedet, tilføje detaljer om scenen, såsom et sted eller en aktivitet, og vælge en kunstnerisk stil.

For at begynde at generere et billede til et nyhedsbrev til venner eller som inspiration til ombygning af din stue, skriv noget som “tegn et billede” eller “lav et billede” som en samtaleprompt. Det ligner en kunstnerisk copilot. Klik pĂĄ Bing Image Maker-ikonet i sidebjælken for at begynde at oprette dit billede, eller start det fra Bing-chat i Edge.

For Bing-brugere over hele verden er Image Creator nu tilgængelig på bing.com/create på engelsk. Picture Creator-ikonet i sidebjælken i Microsoft Edge kan også bruges til at besøge Bing Image Creator. Billedskaberen vil snart blive integreret med Bing-knappen i chattilstand.

For flere opdateringer, tjek vores nyeste teknologikategori.