Gennemse, upload og download Vine-videoer fra Chrome med VineClient

For dem, der ikke kender, er Vine en Twitter-ejet mobilapp, der giver dig mulighed for at optage, redigere og uploade en seks sekunders videoloop, med eller uden lyd, og dele den online med andre. At mindes Twitters egen idé om mindre er mere, Vine er som videoen, der svarer til et tweet på 140 tegn. Tilbage i januar udgav Twitter også Vine for Web for at give brugere adgang til deres konto fra deres pc, men web-dashboardet gør det ikke muligt at uploade videoloops direkte til Vine. Derfor er denne funktionsrige tredjeparts Chrome-udvidelse mærket VineClient værd at prøve. Det giver dig ikke kun adgang til alle Vines funktioner, men lader dig også uploade videoklip fra din computer.

  Disney Plus indlæses ikke? Sådan løser du Disney Plus-bufferproblemer

VineClient kører helt uden for nettet, men kræver overraskende en Chrome-udvidelse til formålet. Så hvis du bruger Firefox, Safari eller IE som din primære webbrowser, er du uheldig. Det er nemt at komme i gang; bare installer udvidelsen, klik på VineClient-ikonet ved siden af ​​URL-linjen, og log derefter ind på din Vine-konto.

Beslægtet med Vine For Chrome, en lignende udvidelse, jeg dækkede tilbage i november 2013, virker VineClient ikke med Twitter-brugernavn og adgangskode, så du bliver nødt til at knytte en e-mailadresse til din Vine-konto.

Efter at være hoppet videre til hoveddashboardet, tager det ikke meget tid at sætte sig ind i, hvordan tingene fungerer i VineClient. Det Pinterest-lignende design er ret nemt at navigere. Der er en startknap til højre for den øverste bjælke, der giver adgang til Vines Home, Explore, Profile og Activity sektioner samt Upload og Log ud muligheder.

  Pro, Air, Mini eller Regular: Hvilken iPad skal du købe?

Ved at bruge knapperne øverst på hver Vine-video kan du synes godt om, kommentere, forbedre, dele og endda downloade dem. Vinstokke downloades i MP4-format. I modsætning til Vines i mobilappen og dem, du finder indlejret på websider, begynder dem i VineClient ikke at spille, før du klikker på deres thumbnails.

Resten af ​​appen er præcis, som du ville forvente, at webversionen af ​​Vine er. Du får alle de samme funktioner spredt ud for nem visning.

Hvad angår upload-funktionen, giver den dig mulighed for at sende videofiler fra din pc, der ikke er mere end 5 MB i størrelse og 6,8 sekunder lange. Stort set alle større videoformater er understøttet, såsom 3GP, MP4, WMV, MKV, MOB, for at nævne nogle få.

  Sådan søger du efter produkter, der sælges og sendes af Amazon selv

For at poste en ny video skal du klikke på ‘Vælg fil’, tilføje en billedtekst, vælge en kanal og trykke på ‘Start upload’.

Når videoen er uploadet til din konto, lader VineClient dig forhåndsvise videoen i en pop-up.

Du kan downloade den gratis VineClient-app fra Chrome Webshop via linket nedenfor.

Installer VineClient fra Chrome Webshop