Gem, annotér og del webuddrag på Android med Nimbus Clipper

Jeg har altid brugt Evernote Web Clipper til at gemme fragmenter af indhold, jeg støder på, når jeg surfer på nettet. Hvis du leder efter lignende løsninger, er der Nimbus Web Clipper til Chrome, der fungerer nogenlunde på samme måde. Siden vi sidst dækkede det, har Nimbus Clipper udviklet sig ret meget og tilbyder nu en Android-app af samme navn. Appen giver brugerne mulighed for hurtigt at fange websideuddrag, tage skærmbilleder, kommentere dem med en kraftfuld indbygget editor og få det hele synkroniseret med din Nimbus-konto på farten.

Nimbus Clipper har en anstændig og nem at bruge grænseflade. Når du hopper på for første gang, bliver du bedt om at logge ind på din Nimbus-konto. Log på giver dig mulighed for at synkronisere dine uddrag til skyen, men hvis du blot vil gemme indholdet offline, kan du springe det over. Startskærmen har tre knapper: Tag billede, Fra Galleri og Web Clipper.

For at begynde at gemme indhold fra en webside, skal du derefter navigere til ‘Web Clipper’ sektionen, hvor du kan gennemse websteder gennem Nimbus’ integrerede browser. Når du har fundet noget nyttigt, kan du gemme det på mange forskellige måder. De tre knapper nederst giver dig mulighed for at gemme hele websiden, kun artiklen indeni eller et skærmbillede af det synlige område. Bortset fra det, kan du også klippe kun en del af siden – for eksempel et billede eller afsnit af tekst – ved at trykke og holde nede på det.

Udover indholdsklip tilbyder Nimbus et anstændigt billedannoteringsværktøj med former, tekst og frihåndstegning. Bortset fra indhold, der er gemt med Web Clipper, giver annotationsværktøjet dig mulighed for at tage nye billeder eller indlæse eksisterende billeder fra dit galleri. Alle annoteringer kan omplaceres og ændres i størrelse med det samme. Når du er færdig, kan du beskære resultatet efter behov og derefter synkronisere det med Nimbus-skyen eller gemme det offline.

Når den er uploadet, lader appen dig kopiere dens URL til udklipsholderen og dele den via andre apps.

Nimbus Clipper er muligvis ny i Play Butik, men det er allerede, i mine bøger, en af ​​de bedste måder at hurtigt fange og kommentere webuddrag på Android. Du kan downloade den gratis til din enhed via linket nedenfor.

Installer Nimbus Clipper fra Play Butik