Forbedre iPhone Carrier & WiFi-signalstyrke med Signal Booster

“Dødens greb”-problemet er måske ikke andet end en skræmmende historie fra fortiden for iPhone-ejere, men en gang imellem er vi alle nødt til at ønske, at der var en måde at få et stærkere WiFi-signal på vores iOS enhed. Det samme gælder for 3G- og 4G-signaler, som kan miste noget af deres styrke med tiden, når din enhed begynder at gå i dvaletilstand. Signal Booster er en Cydia-tweak, der kan hjælpe dig med at løse dette problem. Den har eksisteret i jailbreak-butikken i et stykke tid, og er først for nylig blevet kompatibel med iOS 7. Tweak’en beder ikke brugerne om at gøre for meget, men resultaterne er generelt ret positive. Signal Booster genstarter hele processen med ressourceallokering på din iPhone, og sørg for at sætte nok strøm bag signalmodtagelsen til data og WiFi, hvilket i sidste ende fører til bedre stemmekvalitet i opkald og hurtigere browsing/download-hastigheder. Dette er selvfølgelig ikke så forskelligt fra nogle metoder til signalforbedring, vi har set til Android, men Signal Booster skiller sig ud ved at tilbyde en virkelig one-touch-metode i stedet for at bede brugerne om at udføre en lang række trin, hver gang de vil få den ekstra signalbjælke på deres telefons statusområde.

  Sådan oplader du din bærbare computer hvor som helst med en bærbar oplader

For at aktivere Signal Booster skal du blot trykke på springbræt-ikonet én gang. Det tager et par sekunder for appen at udføre sit arbejde og opdatere dit netværks signaler. Signalerne går ikke helt ud, mens Signal Booster er i bevægelse, men de mister noget af deres styrke, før de vender tilbage i deres fulde herlighed. Når appen har gendannet din enheds radio til dens optimale tilstand, lukker Signal Booster sig selv ned automatisk.

Appen fungerer som annonceret i vores erfaring, og gør nogle forbedringer til signalstyrken. Det kan ikke skade at prøve det, når du desperat leder efter noget ekstra dækning på din iPhone. Tweaken koster 99 cent og er tilgængelig i BigBoss-reposen i Cydia-butikken. Der er ingen muligheder at konfigurere; Signal Booster tilføjer ikke en egen menu til aktieindstillingsappen, og selv appens eget Springboard-indgang er blottet for alt andet end en animation.

  Generer en liste over alt, hvad du skal pakke til din rejse

Signal Booster er designet til at fungere med iPhone 3GS og nyere, mens de understøttede firmwareversioner inkluderer iOS 5, iOS 6 og iOS 7. Det betyder, at appen nu tilbyder kompatibilitet med mange flere enheder, end den tidligere gjorde, så giv den et forsøg, selvom du aldrig har hørt om Signal Booster før.