Forbedre Firefox browsing, streaming og downloadhastigheder med Fasterfox

Firefox er på ingen måde en langsom webbrowser, men med en lille smule finpudsning og fifleri kan du gøre det endnu hurtigere. Det er præcis, hvad Fasterfox sigter efter at gøre. Det er en lille udvidelse til Firefox, der tilføjer flere måder at fremskynde browseren på. Det er designet til at prale af upload- og downloadhastigheder, reducere sideindlæsningstider og kan endda gøre videostreaming fra websteder som YouTube hurtigere. Tilføjelsen kommer pakket med et par forudindstillinger, der lader dig hurtigt skifte mellem forskellige niveauer af ydeevne. Flere detaljer efter springet.

  7 tips til at gøre internettet mere læsbart på en iPhone

Fasterfox giver dig kontrol over forskellige muligheder, men når du åbner dets Options-vindue for første gang, er de eneste faner tilgængelige for dig ‘Forudindstillinger’ og ‘Fasterfox’.

Forudindstillinger har en masse forskellige profiler, der giver dig mulighed for hurtigt at skifte mellem forskellige niveauer af præstationsforbedringer, nemlig ‘Standard/Normal’, ‘Høflig/Let’, ‘Optimeret/Medium’ og ‘Turbo/Stærk’. Hvis du undrer dig over, hvad hvert niveau indebærer, henvises til beskrivelsen på én linje under hvert niveau.

Normal holder for eksempel Firefox-indstillingerne på deres standard, mens Turbo Charged hæver ydeevnen til det maksimale. Hvis du er en afslappet bruger, bør det være tilstrækkeligt at bruge disse forudindstillinger. Avancerede brugere vil på den anden side måske justere ydeevneindstillingerne på egen hånd via indstillingen ‘Brugerdefineret’ nederst på fanen forudindstillinger, som også låser de resterende faner op (‘Cache’, ‘Forbindelse’, ‘Rørledning’, ‘Gengivelse’ og ‘Popups’) i vinduet Indstillinger, der hver har sit eget sæt justeringer.

  Sådan beregnes summen af ​​celler i Excel

Under fanen Fasterfox kan du skifte mellem “Forbedret forhåndshentning” og angive bestemte søgeord for links, du ikke vil forudhente, når du indlæser sider. En anden mulighed på samme fane giver dig mulighed for at aktivere eller deaktivere en sideindlæsningstimer.

Cache-fanen giver dig mulighed for at angive dine ønskede browser- og DNS-cacheværdier. Ligeledes kan antallet af forbindelser lavet til serveren for, lad os sige, at downloade en fil, også justeres under den tilhørende fane.

Under test af tilføjelsen gav jeg Turbo Charged-profilen et skud, og forskellen, den gjorde for den samlede sideindlæsningshastighed og videostreaming, var ret betydelig. De fleste sider så ud til at indlæse lidt hurtigere, mens YouTube-videoer begyndte at streame uden problemer.

  Sådan ændres et Microsoft Word-dokument til en CSV-fil

Du kan downloade Fasterfox fra Mozillas tilføjelsesarkiv via linket nedenfor.

Installer Fasterfox til Firefox