Flet iOS 7 Control Center & App Switcher med Vertex

Kontrolcenter og den fornyede App Switcher er to af de mest store ændringer, der tilbydes af iOS 7. For at gøre disse ændringer endnu mere udtalte, har mange udviklere i Cydia-butikken fundet på tweaks for at ændre og udvide disse to dele af OS. Vi har dækket CControls og FullScreenPreviews, som begge ændrer kontrolcenteret og App Switcher ganske dramatisk. Vertex tilhører ikke samme kategori af tweaks, da det går et skridt videre og lader brugere få adgang til kontrolcenteret og App Switcher på ét sted. Denne kombination af de to har et særskilt udseende og kommer også med et par nyttige tilpasningsmuligheder.

  Juster iPhone LED-blitzlysintensitet fra iOS 7 Control Center

Vertex-menuen i aktieindstillinger-appen giver brugerne mulighed for at aktivere/deaktivere tweak. Bortset fra denne grundlæggende mulighed er der også skift til at styre bevægelser og ændre udseendet af tweaken. Hvis du vil bevare standardudseendet for App Switcher, skal du holde indstillingen ‘Switcher Icons’ aktiveret, da kun forhåndsvisningskortene for kørende apps vises i den øverste halvdel af skærmen.

For at starte Vertex kan du enten stryge opad fra bunden af ​​skærmen (valgfrit) eller dobbelttrykke på knappen Hjem. For at tilpasse listen over skifter, der vises med Vertex, er der en menu, der kan bruges til at ændre deres arrangement efter behag. En anden mulighed i Vertex-menuen lader brugerne skifte mellem vandret og lodret orientering til tweaken.

  Sådan navngives stemmememoer efter placering på iOS

Udvikleren bag Vertex har været opmærksom på hver eneste detalje. Da der er flere sider til skift, kan du konfigurere Vertex til at vende tilbage til den primære side, hver gang tweaken genstartes. Det eneste, der skal forbedres, er måden, apps skal dræbes i Vertex. Du skal stryge opad på kortene, ligesom standard App Switcher fungerer. I praksis viser det sig dog til tider at være lidt problematisk, fordi kun forhåndsvisningskortet i midten af ​​skærmen reagerer på swipes.

Vertex understøtter ikke app-genveje, så hvis du er en hyppig bruger af kontrolcenterets lommelygteknap eller lommeregnergenvej, er denne tweak ikke noget for dig. Det kræver også lidt at vænne sig til affyringsbevægelserne. Tilpasningen er tilgængelig i BigBoss-reposen i Cydia-butikken og koster $1,49 – en rimelig pris i betragtning af, hvad den tilbyder.

  Sådan styrer du YouTube Chromecast-afspilning fra kontrolcenter i iOS