Fjern alle uønskede elementer fra iOS 7-grænsefladen med HideMe7

Du er sikker på at finde Cydia-tweaks til selv de mest mindre dele af iOS, især hvis du vil lave visuelle ændringer til et bestemt brugergrænsefladeelement. Selvom en tweak ikke er for specialiseret til kun ét aspekt af iOS, ender den ofte med at fokusere på et enkelt område af firmwaren, såsom låseskærmen eller ikoner. CustomLS og Transparency er blot to eksempler på sådanne specifikke Cydia-tweaks, på trods af at de begge er pakket med et stort antal tilpasningsmuligheder. HideMe7 er en lignende tweak, men dens største fordel ligger i, at den kan lade dig foretage ændringer til alle de vigtige dele af iOS. Takket være denne pakke kan du skjule UI-elementer fra låseskærmen, Springboard, mapper, Notification Center og Control Center.

  Sådan bruger du apps i beskeder i iOS 10

HideMe7 tilføjer sin egen omfattende menu til aktieindstillinger-appen. Der er separate sektioner for forskellige områder af iOS 7, og det er slet ikke kompliceret at konfigurere mulighederne. Brugere er udstyret med en række skifter, og status for disse skifter bestemmer synligheden af ​​bestemte brugergrænsefladeelementer. På låseskærmen er det muligt at skjule kameragrabber, CC-grabber, NC-grabber, hele NC, den aktuelle dato og opladningsstatus. Da HideMe7 kun skjuler elementer, får ingen af ​​ændringerne foretaget af den din iPhone til at se helt fremmed ud. Springboard-ændringerne er lidt mere udtalte, men stadig ikke overdrevent. Du kan slå ikonetiketter, badges, mappebaggrund og sideprikker fra. En anden interessant mulighed i dette afsnit er evnen til at skjule screenshot flash.

  Hvordan iOS 13s mørke tilstand fungerer på din iPhone og iPad

Den mest befolkede sektion af HideMe7-menuen er den, der håndterer statuslinjen. Grundlæggende er det muligt at skjule ethvert ikon, der kan dukke op i statuslinjen. Du kan også skifte batteriprocent via HideMe7s statuslinjesektion. Tekster er så integreret en del af alles dagligdag, at HideMe7 kommer med en dedikeret meddelelsessektion for sig selv. Takket være mulighederne der, kan du foretage ændringer i SMS-bobler, tidsstempler og andre visuelle aspekter af aktiebeskeder-appen i iOS 7.

For de af jer, der hader ved et uheld at trykke på Butik-knappen, mens de lytter til musik på iPhone, tilbyder HideMe7 også muligheden for at skjule denne knap.

  Sådan aktiveres enhåndstastaturlayoutet i iOS 11

HideMe7 er en nyttig tweak, men der er kun en mindre ændring, den har desperat brug for. De fleste af de ændringer, du foretager med HideMe7, implementeres ikke, medmindre du genopretter enheden, men justeringen springer ikke automatisk, og den kommer heller ikke med en genudspringsknap! Så indtil HideMe7 bliver opdateret, vil du manuelt have genoprettet din enhed på andre måder (vi brugte WinterBoard til formålet). Samlet set er tweak dog fuldstændig værd at have. Du kan gøre det til dit eget ved at kigge i BigBoss repo og udskyde $0,99.