Feature-pakkede øretelefoner svigtet af dårlig ANC

Nøgle takeaways

  • EarFun Free Pro 3-øretelefonerne tilbyder en bred vifte af funktioner og specifikationer til en overkommelig pris, herunder god lydkvalitet, tilpasselig EQ og tilslutning til flere enheder.
  • Den omfattende liste over funktioner i EarFun Free Pro 3 imponerer, men ANC-ydelsen mangler, hvilket er en ulempe ved en ellers solid pakke.
  • Med en behagelig pasform, fantastisk batterilevetid og den nyeste Bluetooth-standard giver EarFun Free Pro 3 øretelefonerne fremragende værdi for deres pris.

EarFun Free Pro 3 er et fantastisk sæt øretelefoner til 80 dollars, med en anstændig lydkvalitet, en behagelig pasform med masser af muligheder for siliciumspidser, tilpasselig EQ, Qualcomms Snapdragon-lyd, tilslutning til flere enheder og meget mere. Det er et vidunder, at EarFun kan skubbe disse øretelefoner til denne pris, givet rækken af ​​funktioner og specifikationer, der vises.

Men der er en hage. Den omfattende funktionsliste kan ikke undslippe den dårlige ANC-ydelse, på trods af den overordnede kvalitet af EarFun Free Pro 3-pakken.

EarFun Free Pro 3

EarFun Free Pro 3 er et overraskende funktionsrigt sæt trådløse ørepropper, der tilbyder en behagelig og sikker pasform, meget god batterilevetid, den nyeste Bluetooth-standard og audio-codecs, tilpasselig lyd via EQ og ekstra funktioner som trådløs opladning og en IPX5-klassificering. Lydkvaliteten bringer musik til live med kraftfuld bas og klar diskant, selvom støjreduktionen er ret dårlig. Samlet set giver de fremragende værdi, givet de omfattende funktioner og anstændig lyd til denne lave pris.

Batterilevetid Op til 33 timer

Opladningsetui medfølger? Ja

Mikrofoner seks

Mærke EarFun

Understøttede codecs SBC, AAC, LC3, aptX Adaptive

Bluetooth 5.3

IP-klassificering IPX5

Driver størrelse 7 mm

Dimensioner og vægt (kasse) 67mm x 50mm x 31mm

Farver Brown Black, Silver White, Navy Blue

Opladningsport USB-C

Støjreduktionshybrid

Øretelefon vægt 5,3g

Ladekasse vægt 41,5g

Bluetooth-profiler A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Fordele

  • God lydkvalitet
  • Anstændig batterilevetid, godt udvalg af tilslutningsmuligheder
  • Komfortabel pasform, ekstra ørespids og vingespids muligheder
  • Companion app er nyttig, tilpasset EQ fungerer godt
  • God værdi

Ulemper

  • ANC har brug for værker
  • Lyden skal justeres for at være bedst

Anstændig stil, velkendt komfort

Gavin Phillips / MakeUseOf

EarFuns Free Pro 3 er et behageligt sæt øretelefoner. De bruger EarFuns afprøvede pilleformede øreprop med en lille gummivingespids for at hjælpe med at holde den på plads. Standard siliciumspidserne passer mig godt ved denne lejlighed, og ørespidserne hjælper med at holde Free Pro 3-knopperne låst fast, men forårsager ikke nogen irritation under længere lyttesessioner. Med en vægt på 5,3 g pr. øretelefon er de ikke særlig tunge, og fordi de forbliver godt placeret, bemærker du ikke rigtig, at du har dem på.

I æsken er fire ekstra ørespidspar, et sæt memory foam-spidser og to forskellige vingespidsmuligheder. Det er et fantastisk show og viser, at EarFun overvejer alle mulighederne, når det kommer til brugerkomfort.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Free Pro 3 er et helt sort og gråt mat-plastik design, som du måske forventer. Det giver EarFun Free Pro 3 nogle ekstra stilpoint, da bagsiden af ​​knopperne ser godt ud, og EarFun-logoet skinner i lyset, når du drejer øretelefonerne i hånden. På samme måde er det større pilleformede Free Pro 3 etui i matplastik, vidunderligt glat i hånden og har EarFun-logoet på coveret. Der er også en USB-C-port på bagsiden til opladning. Jeg kan godt lide etuiet, da det har en god håndfølelse, men jeg er ikke sikker på, at det ville overleve mange ture på gulvet uden at samle ridser op eller en utilsigtet tur i lommen med et sæt nøgler. Alligevel er det anstændigt nok til denne pris.

Flere dages batterilevetid og flere Bluetooth-codecs

Gavin Phillips / MakeUseOf

Batterilevetid er et af Free Pro 3’s store pluspunkter. Øretelefonerne giver op til 7,5 timers afspilning på en enkelt opladning, med yderligere 25,5 timer i opladningsetuiet. Der er også en mulighed for hurtig opladning, der giver to timers afspilning på en hurtig ti minutters opladning. Næsten hvert sæt øretelefoner har nu en hurtigopladningsfunktion, men det er dejligt at se det på mere budgetfokuserede knopper.

Under testen var batterilevetiden til EarFun Free Pro 3 nøjagtig nok. Det falder, når du bruger ANC og ultra-lav latency tilstande, som du ville forvente, når øretelefonerne skal udføre mere behandling. Men overordnet set er jeg tilfreds med batterilevetiden, som Free Pro 3 leverer.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Nu er tilslutningsmuligheder, hvor det bliver interessant. Free Pro 3-knopperne bruger Bluetooth 5.3, den seneste version af standarden, og leveres med understøttelse af SBC, AAC, LC3 og aptX Adaptive codecs. Inkluderingen af ​​LC3 er nyttig, da det er et lavenergi-codec, der kan transmittere bedre lyd end standard SBC-codec, mens Qualcomms aptX Adaptive også skulle levere noget ekstra lydkvalitet. Skift mellem dem, hvor du kan, da det gør en forskel, selvom disse muligheder desværre er begrænsede for iOS-brugere.

Omfattende række funktioner: Mikrofoner, Snapdragon-lyd, IPX5-klassificering og mere

Gavin Phillips / MakeUseOf

Sammen med den store batterilevetid og anstændige rækkevidde af Bluetooth-codecs har EarFun pakket Free Pro 3-knopperne med andre funktioner – hvoraf mange du gerne vil se på et dyrere sæt øretelefoner. For eksempel har de et array med seks mikrofoner med Qualcomms cVc, hvilket betyder, at din stemme er usædvanlig klar, når du er i gang med et opkald. Det gør også et godt stykke arbejde med at blokere eksterne støj.

Øretelefonerne understøtter også Snapdragon Sound, som, når de er parret med en enhed med lignende funktionalitet, kan levere rumlig lyd, tabsfri lyd og lydstreaming i høj opløsning. Desværre er Snapdragon Sound-understøttelsen begrænset, men det er endnu en funktion, som EarFun har formået at presse ind i disse budgetknopper.

Der er også tilslutning til flere enheder, der fungerer godt ud af æsken, IPX5-modstand mod sved og støv og trådløs opladning – det er helt i orden.

Free Pro 3 har berøringskontroller, men disse er noget temperamentsfulde og lider af klassiske berøringsstyringsproblemer, såsom at registrere flere tryk som én, slet ikke registrere og så videre. Du kan tilpasse eller deaktivere berøringsknapperne i EarFun Audio-appen – mere om dette senere – men jeg besluttede mig for tidligt at bruge berøringsknapperne.

Sjov lyd, ynkelig ANC

Gavin Phillips / MakeUseOf

Lydkvaliteten på et sæt budget-øretelefoner vil aldrig direkte konkurrere med de meget dyrere alternativer. Imidlertid leverer EarFun Free Pro 3’s 7 mm uldkompositdrivere og overordnede tuning en hoppende, sjov lyd, der bringer din musik til live. Bemærk, at 7 mm-driverne er en ok størrelse til et sæt øretelefoner, men vil også begrænse det overordnede lydbillede.

Det er en bredt V-formet stemning, med forhøjet bas og diskant på bekostning af nogle af mellemtonerne. Alligevel, hvis du ved, hvad du får, og hvad du kan forvente, er det en god lytteoplevelse. Det nytter ikke meget at sammenligne EarFun Free Pro 3 med mere afbalancerede øretelefoner på grund af det, men de passer til de fleste. Det er ikke det bredeste lydbillede, du nogensinde vil støde på, men det er bredt nok til i det mindste at give lidt plads til mellemtonerne.

Jeg har lyttet til enorme mængder Jungle for nylig, hvilket giver en interessant udfordring for Free Pro 3 (genren, ikke den elektroniske gruppe, selvom de også er fantastiske). De klamme, tunge baslinjer fungerer godt, men den hårdere top kan få Jungle-numre til at lyde blide. Mens han testede Free Pro 3, udgav CASISDEAD også sit længe ventede album, Famous Last Words. Igen, det er et interessant forslag til øretelefonerne. Udover at være et af de bedste albums i 2023, byder det på et omfattende udvalg af musikalske stilarter med en tung 80’er synth-bølge-stemning. EarFun Free Pro 3 gør faktisk mange af numrene på dette album retfærdighed, og bringer retro-lydende rumklang og dybe baslinjer til live.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Men at vende sig til Crosby, Stills, Nash og Young, og kvaliteten af ​​deres slingrende, kaskadende melodier og harmonier lyder bare ikke ens. Sikker på, de er stadig gode, fordi CSNY var fantastisk, men manglen på dybde og overordnet kvalitet bemærkes her mere end noget andet sted.

ANC

Desværre er ANC på EarFun Free Pro 3 dårlig. På trods af at de blev annonceret med evnen til at blokere op til 43dB støj, følte jeg, at øretelefonerne ikke havde nogen chance for at blokere det niveau af baggrundsstøj.

En opdatering skubbet ud af EarFun forbedrede situationen noget (og introducerede øreprofiler), men ANC er bare ikke stærk nok. Om det er på grund af et behandlingsproblem eller andet, er jeg ikke sikker på, men det er overraskende, da jeg har fundet ANC på tidligere EarFun-modeller som Air S og Air Pro 3 for at være anstændigt.

Sørg for at bruge EarFuns Handy Companion-app til at tilpasse EQ

Hvis du henter et par EarFun Free Pro 3, skal du sørge for at downloade EarFun Audio-appen. Jeg har altid godt kunne lide EarFuns ledsager-app; det er ikke prangende, men det giver dig nok yderligere muligheder til at udøve en vis kontrol over dine øretelefoner.

I dette tilfælde vil du finde EarFun Audio-appens tilpassede EQ-indstillinger nyttige, med mulighed for at justere op til ti forskellige frekvenser. Det er langt fra de ultrabegrænsede EQ-apps, der kun giver dig fire eller fem muligheder, og det betyder, at selvom Free Pro 3-standardindstillingen måske ikke passer til alle, kan du foretage betydelige justeringer.

EarFun Free Pro 3 er billige og stort set god

EarFun Free Pro 3 sælges for $80, og jeg må sige, det er en anstændig samlet budget-øretelefonpakke.

Sikker på, ANC er måske ikke op til bunden, men lyden er anstændig, og der er adskillige tilpasningsmuligheder i EarFun Audio companion-appen. Jeg er tilfreds med batterilevetiden, især til denne pris, og de er komfortable i lange perioder. Smid den klare opkaldskvalitet og IPX5-vurderingen ind, og det giver en rigtig god værdi, især hvis det er udelukket at bruge mere end $100.

EarFun Free Pro 3

EarFun Free Pro 3 er et overraskende funktionsrigt sæt trådløse ørepropper, der tilbyder en behagelig og sikker pasform, meget god batterilevetid, den nyeste Bluetooth-standard og audio-codecs, tilpasselig lyd via EQ og ekstra funktioner som trådløs opladning og en IPX5-klassificering. Lydkvaliteten bringer musik til live med kraftfuld bas og klar diskant, selvom støjreduktionen er ret dårlig. Samlet set giver de fremragende værdi, givet de omfattende funktioner og anstændig lyd til denne lave pris.