Få Google Now Hotword Detection i Apex, Nova, TouchWiz og Sense

Efter at have frigivet Android 4.4 KitKat på Nexus 5 besluttede Google at droppe AOSP-starteren til fordel for dens helt nye Google Now Launcher, der byder på tæt integration med Google Now, komplet med ‘OK Google’ genkendelse af kommandoord for at udløse Google Now stemmesøgning til højre fra din startskærm uden selv at skulle røre din telefon. Hvor fantastisk denne funktion end er, er den begrænset specifikt til Google Now Launcher og fungerer ikke med nogen anden launcher (inklusive AOSP launcher) selv på KitKat. Men hvis du bruger Apex, Nova, Samsung TouchWiz eller HTC Sense launchers, kan du nu få lignende stemmeaktiveret Google Now stemmesøgningsfunktion direkte på din startskærm med Active Searching by XDA-Developers Senior Member sam_0829.

  Tilføj den samme lagstil til et lag flere gange i Photoshop CC

Når du har installeret appen, skal du angive din launcher for at aktivere hotword-genkendelsesfunktionen. For at gøre det skal du starte Aktiv søgning og gå til dens indstillinger via menuen.

Når du er der, skal du vælge den launcher efter eget valg fra Apex, Nova, TouchWiz og Sense. Du kan også vælge aktiveringskommandot fra de tilgængelige muligheder, der inkluderer ‘Vågn op’ (standard), ‘Hey Buddy’ og ‘Hej ven’ (desværre, ingen ‘OK Google’ her for nu, måske på grund af copyright-begrænsninger). Endelig kan offline stemmegenkendelse til at starte apps og foretage opkald osv. også skiftes fra indstillingerne.

  De bedste TCM-film at streame på HBO Max (juni 2020)

Når du har fået alt konfigureret efter din smag, skal du gå tilbage til appens hovedskærm og trykke på den store blå knap for at starte dens tjeneste. Appen har en vedvarende meddelelse for at forhindre, at den bliver dræbt eller sat på pause i baggrunden, selvom den kun aktivt lytter efter kommandoordet, mens du er på din startskærm for at bevare batteriet. Gå videre og sig det kommandoord, du valgte; du skulle se Google Now-stemmesøgningsgrænsefladen pop op. Og når den udtales uden at være på Wi-Fi eller en dataforbindelse, træder offline stemmegenkendelse i gang lige som forventet.

  Sådan tilføjes rutediagrammer og diagrammer til Google Docs eller Slides

I øjeblikket er aktiv søgning kun tilgængelig hos XDA-Developers som en APK, som du kan sideloade til din enhed som enhver anden APK. I den gratis version, der i øjeblikket er tilgængelig der, er du begrænset til kun at bruge appen med Apex Launcher, og offline-motoren er ikke tilgængelig. Selvom udvikleren planlægger at bringe både den gratis version såvel som den komplette donationsversion til Play Butik inden for en uge. Indtil da kan du lege med den gratis version ved at gå over til XDA-tråden via linket nedenfor.

Download Active Searching APK fra XDA-Developers