Få afspilningskontrolbevægelser i iOS 7 Music App, CC og låseskærm

Der er en masse Cydia-tweaks, der har potentialet til at kompensere for iOS’ mangel på gestus-baserede musikkontroller. Der er tweaks, der tilbyder at tilføje bevægelser i Musik-appen, låseskærmen, Notification Center og endda lydstyrken HUD. Gesture Music Controls er dog anderledes (og måske bedre) end alle de andre tweaks, der hører til denne genre, da det påvirker flere dele af iOS. Takket være denne tweak kan du nemt styre numre, der afspilles i øjeblikket, fra låseskærmen, kontrolcenteret og den almindelige musikapp. Gesture Music Controls kræver ingen konfiguration og er klar til at blive brugt umiddelbart efter installationen. De tilgængelige delingsmuligheder i tweaken gør den perfekt til at scrobbe din musik.

Tweaks som Gesture Music Control er normalt ikke for praktiske at bruge på grund af et overskud af understøttede bevægelser. Mens Gesture Music Control er omfattende i sig selv, behøver du ikke lang tid til at vænne dig til de bevægelser, den tilbyder. Bevægelserne forbliver uændrede på tværs af forskellige dele af iOS. Uanset om du er på låseskærmen eller inde i kontrolcenteret, fører et svirp til højre på nummerets navn dig til den næste sang på afspilningslisten. Her er en liste over alle de bevægelser, der understøttes af Gesture Music Control.

Stryg til højre: Afspiller næste sang
Stryg til venstre: Tager dig tilbage til den forrige sang
Tryk på: Pause / Afspil
Stryg opad: Får iOS 7-delingsmenuen frem. Du kan tweete om det nummer, der afspilles i øjeblikket, sende dets navn til Facebook eller dele dets oplysninger via SMS og e-mail.
Tryk og hold: Denne gestus virker kun i den almindelige musikapp. Tryk længe hvor som helst på albumcoveret, og vurderingsdialogboksen vises. Alle de andre bevægelser forbliver de samme i Musik-appen.

Bemærk, at Gesture Music Control erstatter afspilningskontrollerne på kontrolcenteret og låseskærmen med dens bevægelser, så når du først har installeret det, vil der ikke være nogen anden måde at styre din musik fra disse to steder. Musik-appen forbliver dog uændret.

Gesture Music Control fungerede ganske godt efter vores erfaring. Den eneste ulempe er dens mangel på en indstillingsmenu. Dette betyder, at den eneste måde at gendanne de synlige kontroller er ved at slette tweaken helt. Bortset fra denne lille hage, elsker vi tweaken og anbefaler den stærkt. Du kan få det fra BigBoss-reposen i Cydia-butikken for 99 cent.