Er Babbel eller Duolingo bedre til at lære et sprog?

Hvis du er nybegynder, der er usikker på Er Babbel eller Duolingo bedre? Og du vil vide, hvilket sprogindlæringsprogram du skal bruge til at lære et internationalt sprog? Du er nået præcis hvor du skulle. Babbel Vs Duolingo den bedre læringsapp vil blive grundigt sammenlignet i denne artikel. Hvad venter du så på? Lad os finde ud af det.

Er Babbel eller Duolingo bedre til at lære et sprog?

Her har vi forklaret forskellen mellem Babbel og Duolingo i detaljer.

Hvad er Babbel?

En af Duolingos vigtigste rivaler, hvis mål er at få brugerne til at tale på deres valgte sprog så hurtigt som muligt. Babbel, i modsætning til Duolingo, tilbyder en premium abonnementsbaseret tjeneste med fleksible prisniveauer, en fair prøveperiode og en introduktion til programmeringskoncepter. Læringen er koncentreret på en sådan måde af programmet, at du selv efter at have afsluttet en session fortsætter med at bygge videre på den information, du allerede har tilegnet dig.

Funktioner

 • Der er 14 forskellige sprog tilgængelige.
 • Praktisk planlagte, mundrette lektioner på 10 til 15 minutter.
 • Perfekt til både begyndere og erfarne studerende.
 • Brug en review manager til at garantere, at du vil beholde det, du lærer over tid.
 • Brug talegenkendelsesteknologier til at sikre, at din udtale er nøjagtig.

Fordele ved Babbel

 • Velundervist grammatik er tydelig. Alle nye regler er grundigt og hjælpsomt forklaret, især i grammatikafsnittet.
 • Det er en god balance mellem underholdning og uddannelse.
 • Babbel vil fortsat være nyttig for sprogelever, der er kommet videre over de indledende stadier af deres rejse.
 • Brugere kan rette deres fejl i slutningen af ​​en lektion eller efter at have kørt deres flashcards på desktopversionen af ​​appen. Dette er en fremragende funktion, fordi de fleste mennesker lærer bedst ved at se, hvor de gik galt.

Ulemper ved Babbel

 • Mobilappen har et par fejl. Babbel er sandsynligvis ikke noget for dig, hvis du vil have en sprogindlæringsapp på din telefon til at hjælpe dig med at lære et sprog. For du kan ikke rette dine fejl på mobilen.
 • Det er ikke ideelt til at lære flere sprog. Hvis du er typen, der tumler med flere sprog på én gang, vil Babbel hurtigt blive uoverkommeligt dyr. Hvert nyt sprog kræver et ekstra abonnementsgebyr.
 • Babbel er ret dyr for et abonnement på et desktopprogram, især hvis du vælger at blive faktureret månedligt. Der er så mange fremragende internetværktøjer til rådighed til sprogindlæring.
 • Det er lidt kedeligt, men for nogle er den spillignende kvalitet af apps et stort salgsargument.
  Sådan beregner du PPI-densiteten på din skærm

Hvad er Duolingo?

Som en gamified metode til at lære nye sprog, Duolingo er en sprogindlæringsapplikation, som både elever og lærere kan bruge. Der er 39 forskellige sprogmuligheder at vælge imellem (rumænsk, skotsk gælisk, japansk, hindi, tjekkisk, vietnamesisk, ukrainsk, walisisk, hawaiisk, græsk, swahili, hebraisk, arabisk, koreansk, rumænsk, latin og kinesisk) med ekstremt ligetil start procedurer for alt fra spansk og fransk til koreansk og japansk og mange flere. Duolingo arbejder i øjeblikket på at få ungarsk, finsk og navajo med på listen. Det hele er også gratis. Læsning, skrivning, tale og lytning er de fire sprogfærdigheder, der lægges vægt på i dette onlineværktøj, som fungerer på en række forskellige enheder.

Funktioner

 • Duolingo giver dig muligheden for at fokusere på det, du allerede har lært, for at finpudse dine færdigheder, samtidig med at du kan komme videre og hente nyt ordforråd og nye færdigheder.
 • Lektionerne om Duolingo er lagt op på en velordnet, progressiv måde for at vise brugerne, hvordan de kan forbedre deres sproglige evner. Derudover fjerner Duolingo noget af usikkerheden om, hvad du skal øve dig på.
 • Duolingo registrerer, hvor mange gange du besøger appen for at afslutte en lektion. Det er sandsynligt, at du ikke ønsker at afslutte din streak, så du vil fortsætte med at vende tilbage dagligt.
 • Selvom det kan være svært at lære et sprog, gør Duolingo sine kurser mere som spil, som vil holde dig engageret og spændt på at lære.
 • Ved at give dig et fundament i grammatik og ordforråd og derefter fokusere på læse-, skrive-, tale- og lytteevner med fornøjelige aktiviteter, søger Duolingo at forbedre velafrundede færdigheder på alle områder.

Fordele ved Duolingo

 • En placeringstest til at bestemme dit sprogniveau er inkluderet.
 • Overvåger dine læringsfremskridt.
 • Den gratis version inkluderer alle kurser.
 • Gentagelse af ord, efter du har valgt dem.
 • Enkel at bruge.

Ulemper ved Duolingo

 • Ikke relateret til ordforrådet for eksempelsætninger.
 • Duolingo understøtter ikke flere sprog.
 • Overforbrug af gamification skaber en falsk følelse af præstation.
 • Manglen på indfødte talere.
 • Nogle få spørgsmål indeholder manglende eller forkerte ord.

Forskellen mellem Babbel og Duolingo

Der er betydelige forskelle mellem Babbel og Duolingo, på trods af at de to virksomheder ligner hinanden på flere måder.

Hovedforskellen mellem Babbel og Duolingo er som følger:

Babbel
Duolingo
Babbel er overlegen i total sprogfærdighed.
Duolingo er overlegen for sporadiske sprogelever.
Babbel giver en fuldstændig reklamefri oplevelse, så du kan koncentrere dig om at studere.
Den gratis version af Duolingo er finansieret ved at sælge annonceplads til virksomheder, som derefter viser irriterende reklamer i programmet.
Babbel tilbyder lektioner, der omfatter øvelse i samtale og kulturel fordybelse.
Duolingo tilbyder kurser til adaptiv læring.
Babbels design er rettet mod mere seriøse voksne elever, der vælger en mindre kompliceret sprogundervisningsmetoder uden den ekstra gamification.
Duolingo henvender sig mere til unge og yngre elever med sine tegneseriefigurer og flamboyante farverige design.
Babbel tilbyder fire abonnementsprogrammer med månedlige betalinger.
Duolingo tilbyder en gratis version med annoncer og et månedligt medlemskab uden annoncer.
Babbel fokuserer på at lære dig kulturelle og sproglige råd om det sprog, du studerer, snarere end blot ordforråd og sætningsstruktur.
Duolingos lektioner mangler ofte det sofistikerede til at adressere væsentlige kulturelle nuancer og scenarier i den virkelige verden.

  Sådan sletter du en gruppechat i WeChat

Babbel vs Duolingo: Hvilken er bedre?

Babbel er en sprogindlæringstjeneste, der har til formål at finde en balance mellem grundighed og omkostningseffektivitet.

Duolingo er nok den mest kendte sprogindlæringsapp på markedet. En af dens største fordele er, at det er helt gratis, men en ulempe er, at lektionerne er noget tilfældige. Hvis du stadig er usikker på Er Babbel eller Duolingo bedre? – vent lige et øjeblik. Vi giver dig svaret med det samme.

 • Mange brugere hævder, at Babbel er at foretrække frem for Duolingo af en række årsager efter omhyggeligt at have evalueret og testet begge sprogindlæringsapps.
 • Babbel er vurderet som værende overlegen i forhold til Duolingo med hensyn til kvaliteten af ​​dets læseplaner, undervisningsmetoder og levering.
 • Duolingo sigter mod at gøre det sjovt og engagerende at lære et sprog ved at gøre det til et spil, mens Babbel koncentrerer sig om en mere solid og konventionel tilgang til undervisning i et fremmedsprog gennem dybdegående kurser.
 • Med hensyn til effektivitet, Babbel Vs Duolingo brugerengagement og ydet support, overgår Babbel Duolingo.
 • Det eneste ved Duolingo er, at det er gratis, og det har gamification, men det handler om det. Den overordnede sprogindlæringsapp er Babbel.

Omkostningssammenligning mellem Babbel og Duolingo

Lad os sammenligne Duolingo vs Babbel kostpriser, før vi når en konklusion. I det væsentlige tilbyder begge virksomheder en række forskellige abonnementsplaner. Lad os nu først tale om Babbel.

 • Babbel giver kunderne i alt fire forskellige planer, som alle giver adgang til et enkelt valgt sprog (af deres 15 forskellige sprog at vælge imellem).
 • Der er fire forskellige betalingsmuligheder tilgængelige for dig.
 • Den månedlige plan, som koster $14 pr. måned. Tre-måneders planen, som koster $10 om måneden. Seks-måneders planen, som koster omkring $8,50 om måneden og 12-måneders planen, som giver den bedste værdi til omkring $7 per måned.
  Sådan downloader du en IPA-fil på din pc eller Mac

Duolingo omkostninger er som følger.

 • Du kan bruge Duolingo gratis, eller du kan abonnere på deres kommercielle tjeneste kaldet Duolingo Plus.
 • Plus-planen har en årlig pris på $84 eller $7 pr. måned.
 • For at undgå tvivl, ved at opgradere til Plus-planen, slipper Duolingo af med disse påtrængende reklamer og tilbyder ubegrænsede hjerter og testforsøg samt individuelle lektioner til at gennemgå dine fejl.

Derfor er omkostningerne stort set de samme, når man sammenligner de betalte programmer fra de to virksomheder. For et helt år vil dit budget være cirka 7 USD hver måned. Derfor er det svært at vælge en vinder i denne situation. Babbel vs Duolingo er begge billigere end andre sproglærende konkurrenter. Derudover koster Duolingo vs Babbel, begge virksomheder giver kunderne mulighed for at prøve deres programmer, før de forpligter sig helt. Babbel tilbyder en 20-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, mens Duolingo tilbyder en 14-dages gratis prøveperiode for at prøve Plus-abonnementet.

Ofte stillede spørgsmål (ofte stillede spørgsmål)

Q1. Hvilken platform giver flest sprog at lære?

Ans. Babbel giver dig kun mulighed for at studere 15 sprog, mens Duolingo giver dig mulighed for at lære op til 39.

Q2. Hvad er billigere, Duolingo eller Babbel?

Ans. Hvis du ønsker at lære et sprog uden at betale nogen penge, er Duolingo den foretrukne mulighed, fordi det giver sine oplysninger gratis. Babbel er samlet set billigere, fordi Duolingos pro-udgave koster lidt mere end Babbel.

Q3. Hvad adskiller Duolingo og Babbel fra hinanden?

Ans. Babbel fokuserer på en mere stærk og mere konventionel tilgang til undervisning i et fremmedsprog gennem dybdegående lektioner. Mens Duolingo sigter mod at gamify, du lærer og give en moderne oplevelse. Dette er den grundlæggende skelnen mellem de to tjenester.

Q4. Leverer Duolingo certifikat?

Ans. Efter at have taget testen stilles Duolingo-certifikatet til rådighed 48 timer senere.

Q5. Kan du få et certifikat efter at have afsluttet et kursus om Babbel?

Ans. Ja! For hvert kursus, du afslutter på Babbel, kan du få et certifikat.

Q6. Er Duolingo- og Babbel-certifikater autentiske?

Ans. Duolingo-certificeringen er egentlig ikke en certificering, fordi det eneste, den beviser, er, at du har bestået en eksamen på en online praksisplatform. Selvom det ikke er en formel kvalifikation, indeholder dette certifikat detaljer om kursets indhold og sværhedsgrad.

***

Vi håber, at denne artikel har hjulpet med at opklare enhver forvirring om Er Babbel eller Duolingo bedre. I sidste ende afhænger alt af, hvad du har brug for. Babbel og Duolingo har, som ethvert andet produkt eller service, fordele og ulemper. For at undgå enhver forvirring har vi også nævnt omkostningsforskellen mellem Duolingo og Babbel. Du kan altid gå med det, der passer dig bedst. Du er velkommen til at efterlade en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål.