En overbelastning af regnbueglimt

Nøgle takeaways

  • Govee Christmas String Lights tilbyder fuld kontrol og integration med det eksisterende Govee-økosystem, inklusive muligheden for at synkronisere gennem Music Sync Box.
  • Disse lys er lyse nok til brug i dagtimerne og giver masser af omgivende belysning om natten.
  • Selvom lysene er strålende, er de ikke nemme at bruge, hvis de indbyggede scener ikke tilfredsstiller, og appen kan være alt for kompleks, især til et juletræ.

Lige i tide til ferien er Govee endelig kommet med nogle klassiske lyssnore. Govee Christmas String Lights er præcis, hvad du ville forvente af ferielys af god kvalitet: lyse nok til at være synlige i dagtimerne, kaster en god mængde omgivende lys om natten, vandtætte og holdbare og med en god kabellængde. Desværre, mens den overflod af farver og mønstre, de kan vise, er imponerende, er den smartphone-app, du skal bruge, lige så kompleks som nogensinde. I sidste ende er de svære at anbefale til alle, der er nye i Govee-systemet.

Govee julesnore

$63 $90 Spar $27

I 33 eller 66 fods længder tilbyder Govee Christmas String Lights fuld kontrol og integration med det eksisterende Govee-økosystem, inklusive muligheden for at synkronisere gennem Music Sync Box. De er lyse nok til brug i dagtimerne og giver masser af omgivende belysning om natten. Du kan oprette en helt tilpasset scene – men kun hvis du kan tolerere den oppustede Govee-app længe nok.

Lysene er strålende, men de er ikke nemme at bruge, hvis de indbyggede scener ikke tilfredsstiller. Mens den komplicerede app kan virke berettiget på anden smart belysning, på et juletræ, er den eksponeret som alt for kompleks.

Mærke Govee

Integrationer Govee Home app, Google Assistant, Amazon Alexa

Hub påkrævet nr

Music Reactive Ja, indbygget mikrofon

Farvesammensætning RGB

Effekt 15W

Forbindelse Bluetooth, Wi-Fi

Længde 10/20 m (33/66 fod)

Udendørs IP65 (kun lys, controller skal opbevares indendørs)

Fordele

  • Super lyse, med et væld af smukke farver mulige
  • Mulighed for at synkronisere med musik- eller spilboks for fremragende skærme
  • Dybdegående tilpasning
  • Hundredvis af indbyggede scener og brugerkreationer
  • Beatregistrering på enheden for hurtig musikreaktiv visning

Ulemper

  • Appen er oppustet og kompleks ud over grundlæggende scener
  • Kun tilgængelig med et halvgennemsigtigt hvidt kabel

Govee Christmas String Lights Design

James Bruce / MakeUseOf

Julelygterne byder ikke på nogen designoverraskelser. De har et relativt tyndt kabel (men standard til julelys) lavet af noget klæbrig PVC, punkteret hver 10. cm af en LED-klump. Det er det samme snoremateriale, der bruges på Govee-gardinerne.

  10 nemme Minecraft-husideer

James Bruce / MakeUseOf

Du finder String Lights tilgængelige i 33ft (10m) og 66ft (20m) versioner, og jeg har testet et par af 20m versionerne.

Lige nu er der kun én farvevariant tilgængelig, og det er en halvgennemsigtig hvid. Det er fint, hvis du monterer disse i loftslinjen, men de skiller sig lidt ud på et juletræ. De har i det mindste brug for en grøn kabelføringsmulighed.

James Bruce / MakeUseOf

Fra stikkontakten til kontrolboksen har du 1 m (3,3 fod) kabel, så til hvor lysdioderne starter, har du yderligere 1,5 m (4,9 fod). Kontrolboksen er dog intet mere end en tænd/sluk-knap, mikrofon og hus til Bluetooth/Wi-Fi-kredsløbet.

James Bruce / MakeUseOf

Du kan ikke cykle mønstre eller farver uden appen, så du er velkommen til at placere kassen et sted, hvor du er utilgængelig, fordi du næsten helt sikkert ikke rører den igen.

App kontrol

Hvis du har andre Govee-lys, vil du være bekendt med appen. Det er den samme grænseflade til julestrenglysene og er lige så oppustet som nogensinde. Det er dog super nemt at tilføje nye enheder, da det hele automatisk registreres via Bluetooth, når du klikker på plusknappen øverst til højre.

Det meste af tiden vil du være i scenemenuen og vælge mellem de hundrede eller deromkring færdiglavede scener, der er i appen. Hvis du er ligesom mig, vil du sandsynligvis kun finde et par stykker, der er acceptable på et juletræ eller ikke virker som, ja, osteagtige. Jeg tager særligt hensyn til scenen kaldet “Twinkle”, som består af en enkelt roterende farve, der blinker til og fra. Det er ikke blinkende efter nogen definition!

Gør-det-selv-sektionen er, hvor du sandsynligvis vil finde dig selv næste gang. Dette giver dig mulighed for at vælge mellem nogle grundlæggende mønstertyper (eller kombinere to), vælge nogle farver og indstille hastigheden på animationen. Der er dog noget af en indlæringskurve, og grænsefladen er forvirrende, men bliv ved, og du burde være i stand til at finde på noget glædeligt. Der er endda en spilfane med legende distraktioner såsom “klap for at få lyset til at tænde.” Hvem har brug for en PlayStation 5, når du har julelys, ikke?

Hvis du ønsker et minidiskotek til din julefest, vil du også blive glad for at finde en håndfuld musik-reaktive tilstande, der bruger mikrofonen i kontrolboksen, så du kan indstille og glemme uden at skulle efterlade din telefon i nærheden. Den er også kompatibel med den separate Govee Music Sync Box, som giver dig mulighed for at skabe et sammenhængende display mellem flere enheder (og du kan også mikse og matche andre Govee-lys, ikke kun strengene).

  Sådan konfigureres Ajenti-serverstyringsværktøjet på Ubuntu Server

James Bruce / MakeUseOf

Derfra, hvis du stadig ikke er tilfreds, skal du gå tilbage til startskærmen og klikke på ikonet Udforsk (verden) nederst. Dette fører dig til brugerindsendelser, hvor du kan gennemse, forhåndsvise og gemme forskellige gør-det-selv-animationer indsendt af andre brugere. Jeg synes dog, at mange af dem minder meget om hinanden.

På dette tidspunkt tænker du måske, at tidsforpligtelsen til at lære en ny app og lave dine egne gør-det-selv-scener er ret overvældende for nogle ferielygter, og det er absolut en gyldig kritik. Govee Home-appen er langt fra perfekt eller brugervenlig, og selvom jeg kan tolerere det – som en nørd, der elsker al slags smart belysning – vil de fleste mennesker ikke.

Hvis du ikke allerede er fortrolig med Govee-appen, og dette er dit første Govee-køb, formoder jeg, at du vil blive meget frustreret.

Alternativer

Selvfølgelig er Govee ikke den første smarte belysningsvirksomhed, der begiver sig ud i traditionel jule- og træbelysning.

I premium-enden af ​​markedet er den mest direkte konkurrent Twinkly String Lights Generation II, der kommer i en række forskellige længder og LED-densiteter fra 8m / 100 LED’er helt op til 48m / 600 LED’er. En sammenlignelig længde, som vi testede her (20m), har 50 flere LED’er end Govee Christmas String Lights (25% mere), men til en betydeligt højere pris på $140 i forhold til Govee’s $90.

Funktionssættet, der tilbydes af Twinkly, er dog næsten identisk, og de tilbyder endda en musiksynkroniseringsboks til at synkronisere flere produkter.

Alligevel giver Govee-julelygterne klart bedre værdi, og hvis dit hjem allerede er udstyret med andre Govee-lyn, er det let at købe.

Du finder utallige generiske “smart string lights” på Amazon, som ved et hurtigt blik stadig ser ud til at tilbyde meget bedre værdi, med så mange som 200ft / 600 LED-strenge til omkring $70. App-funktionaliteten er dog normalt ganske barebones, der tilbyder grundlæggende DIY-mønsterfremstilling (du kan se det som en positiv i forhold til Govee-bloat).

Forvent ikke en overflod af færdiglavede scener, et fællesskab af andre skabere eller en måde at synkronisere flere sæt. De er heller ikke nær så lyse, med hele 600 LED-strengen bruger kun 12W sammenlignet med 15W af 200 LED Govee-strengen.

Skal du købe Govee julesnore?

James Bruce / MakeUseOf

  Sådan reducerer du filstørrelsen på en PowerPoint-præsentation

Mit hus er dækket af smart belysning, smarte pærer og smarte sensorer af alle slags, men mærkeligt nok, når julen ruller rundt, sidder jeg fast med at sætte de samme gamle ensfarvede 6-mønstrede blinkende fe-lys op på vores træ. Vil jeg endelig erstatte dem med nogle smarte Govee String Lights?

Hvis jeg skal være ærlig, sandsynligvis ikke. Jeg formoder, at jeg er lidt traditionel, men efter at have prøvet disse, har jeg indset, at jeg ikke vil have nogen skrigende eller prangende musik-reaktive mønstre på vores stue juletræ. Jeg vil have nogle delikat falmende hvide lys; en lille anelse om et glimt. Ikke et regnbueoverflødighedshorn, der er 90’ernes rave-scene værdig.

James Bruce / MakeUseOf

Hvis du leder efter nogle lyskæder, der vil integreres godt med resten af ​​dit Govee-system – måske har du et juletræ i dit spillelokale eller biograf – så er disse et godt valg. De synkroniseres med din DreamView-boks og skifter derefter din almindelige julebelysningsscene tilbage, når du er færdig. De tilbyder et lyst lyspunkt, der er tydeligt synligt i dagtimerne og vil give rigelig omgivende belysning om natten.

James Bruce / MakeUseOf

De er heller ikke kun til jul – jeg spændte en længde op til et Halloween-diskotek for at lyse op på bagsiden af ​​spillestedet, og de reaktive stilarter for sæt-og-glem musik var fantastiske. Ser du den lyse blå linje i midten af ​​billedet nedenfor? Det er Govee-lygterne, der pulserer i takt med takten.

James Bruce / MakeUseOf

Hvis du vil have mere granuleret kontrol over din julebelysning og muligheden for at indstille et par forskellige brugerdefinerede scener, der er umulige med kedelige standardsnore, så er disse også en god pasform. Du kan bruge timer på at programmere din perfekte tilpassede juletræsoplevelse.

Men hvis disse ville være dine første og muligvis eneste Govee-lys, ville jeg ikke anbefale dem. Appen er oppustet og overkill for en perlerække af eventyrlys.

Govee julesnore

$63 $90 Spar $27

I 33 eller 66 fods længder tilbyder Govee Christmas String Lights fuld kontrol og integration med det eksisterende Govee-økosystem, inklusive muligheden for at synkronisere gennem Music Sync Box. De er lyse nok til brug i dagtimerne og giver masser af omgivende belysning om natten. Du kan oprette en helt tilpasset scene – men kun hvis du kan tolerere den oppustede Govee-app længe nok.

Lysene er strålende, men de er ikke nemme at bruge, hvis de indbyggede scener ikke tilfredsstiller. Mens den komplicerede app kan virke berettiget på anden smart belysning, på et juletræ, er den eksponeret som alt for kompleks.