En fantastisk måde at holde øje med din hoveddør

Nøgle takeaways

 • Ecobee Smart Doorbell Camera giver 1080p video med et 175-graders lodret synsfelt for en klar og omfattende visning af din veranda.
 • Tilpasset aktivitetszone og radardetektionsområde hjælper med at minimere uønskede meddelelser fra dørklokkekameraet.
 • Der kræves et abonnement for at få adgang til optaget video, men det er overkommeligt og låser op for yderligere sikkerhedsfunktioner med andre Ecobee-enheder.

Dørklokkekameraer er en fantastisk måde at holde et vågent øje med din hoveddør. Sammen med at levere 24/7 overvågning, har Ecobee Smart Doorbell Camera unikke integrationer med virksomhedens andre smarte hjem-produkter.

Ecobee smart dørklokkekamera

$151 $160 Spar $9

Ecobee Smart Doorbell Camera er en perfekt måde for dig at holde et vågent øje med din hoveddør. Sammen med 1080p-video har kameraet et 175-graders lodret synsfelt, så du kan se, hvad der er på din veranda fra top til bund uden fiskeøjeeffekt. For at fjerne uønskede meddelelser kan du oprette en aktivitetszone og tilpasse radarens detektionsområde. Smart Focus panorerer og zoomer for at give et nærmere kig på besøgende.

Du skal have et abonnement for at se optaget video, men det er billigt og låser også op for flere sikkerhedsfunktioner med andre Ecobee-enheder.

Opløsning 1080p

Synsfelt 175 grader lodret

Strømkilde med ledning

Mærke Ecobee

Hub påkrævet nr

Integrationer Amazon Alexa, Apple HomeKit

Driftsgrænser -13°F til 113°F (-25°C til 45°C)

Dimensioner 5,35 tommer x 1,85 tommer x 1,14 tommer

Fordele

 • Skarp, klar 1080p video
 • 175-graders lodret synsfelt giver et fuldt kig på din veranda
 • Amazon Alexa og Apple HomeKit kompatibel
 • Live video feed kan ses på en Ecboee termostat
 • Kan bruges som en del af et større Ecboee hjemmesikkerhedssystem

Ulemper

 • Abonnement kræves for at få adgang til optaget video
 • Ingen Google Home-support
 • Forsinkelse ved adgang til Live View

Installation af dørklokkekameraet

Brent Dirks / MakeUseOf

Smart home-produkter er for det meste nemme at installere. Men som med smarte termostater og smarte låse, kræver kablede dørklokkekameraer en betydelig mængde gør-det-selv-viden.

Mens nogle dørklokkekameraer er drevet af et batteri og tager meget mindre arbejde, bruger Ecobee Smart Doorbell Camera dit eksisterende hjem ledninger fra en traditionel dørklokke. At have strøm 24/7 giver mange fordele, og du behøver aldrig at bekymre dig om at oplade eller udskifte et batteri. Den eneste ulempe ved et kabelforbundet dørklokkekamera er, at hvis din strøm går ud, fungerer kameraet ikke.

Hvis du er interesseret i den smarte dørklokke, så sørg for at gå til Ecobees kompatibilitetskontrol før du foretager købet. Det giver alle de oplysninger, du har brug for for at afgøre, om du kan bruge dørklokkekameraet. Selvom dit hjem er kompatibelt med videodørklokken, tilbyder Ecobee en netværk af uddannede fagfolk som kan stå for monteringen mod et tillæg.

  Hvad er bedre mellem 21:9 vs 16:9 skærme?

Men hvis du er parat til at gøre det selv, giver Ecobee komplette instruktioner gennem Ecobee-appen, som du også skal bruge senere for at bruge dørklokkekameraet. Sammen med dørklokkekameraet leverer Ecobee den nødvendige klokkeadapter og andre fastgørelser. Du skal medbringe en Philips-skruetrækker, boremaskine, murbor og nåletang.

For det første, hvis du ønsker, at dørklokken skal bruge din eksisterende klokke, skal du installere klokkeadapteren indendørs. Det bringer den korrekte strøm til dørklokkekameraet. Du kan bruge den klokke eller få besked med en klokke fra et andet Ecobee-produkt som en smart termostat eller et indendørs kamera. Det er også muligt at bruge en Amazon Echo eller Apple HomePod til at høre en dørklokke.

Derefter skal du tilslutte det nye dørklokkekamera til de eksisterende ledninger fra den tidligere dørklokke. Ecobees ledsager-app, som du skal bruge til at styre kameraet, tilbyder en omfattende installationsvejledning.

Siden jeg udskiftede en anden smart videodørklokke, tog installationen af ​​Ecobee mig omkring 30 minutter. Hvis dette er din første smarte videodørklokke, kan det tage længere tid afhængigt af mange faktorer, såsom længden af ​​dine strømledninger og boring af huller til bagpladen.

Fungerer med Apple HomeKit og Amazon Alexa

Brent Dirks / MakeUseOf

Det smarte dørklokkekamera er kompatibelt med både Apple HomeKit og Amazon Alexa. Jeg var i stand til at føje dørklokkekameraet til mit Apple Home under den veldesignede opsætningsproces, der inkluderer tilslutning af kameraet til dit hjems Wi-Fi.

Med Apple HomeKit kan du se en livevisning af dit dørklokkekamera gennem Home-appen eller Apple TV. Når nogen ringer på døren, kan du også se en notifikation og tale med personen med tovejskommunikation. Desværre understøtter dørklokkekameraet ikke Apple HomeKit Secure Video, hvilket giver nogle fordele, herunder at bruge eksisterende iCloud-lagerplads.

Ved hjælp af Alexa kan du til enhver tid se, når nogen ringer på døren eller en live-visning på en Echo-enhed. Du kan også kommunikere med den besøgende.

Ligesom med HomeKit er der ingen måde at se optaget video på. Du skal bruge Ecobee-appen for at gøre det.

En af de største ulemper ved Ecobee Smart Doorbell Camera er, at der ikke er gratis adgang til optaget video. Du skal bruge et standardabonnement, som er $5 pr. måned eller $50 pr. år, for at få adgang til en 30-dages videohistorik, pakkeregistrering og omfattende push-meddelelser for et enkelt kamera.

Du kan opgradere til et komplet abonnement for $10 pr. måned eller $90 pr. år; der bringer videohistorik, pakkedetektion og omfattende push-meddelelser til ubegrænsede kameraer og 24/7 professionel overvågning.

Uden et abonnement kan du stadig tale med folk ved døren, modtage meddelelser, når en person eller bevægelse registreres, og se snapshots af billeder af bevægelse eller personbegivenheder.

I det moderne smarte hjemlandskab er det svært at se den optagede video uden at skulle have et abonnement. Andre smarte videodørklokker kræver ikke et abonnement, men Ecobee-muligheden har stadig en masse fordele.

  14 Interessante værktøjer til revision og styring af kodekvalitet

Holder altid øje med din hoveddør

Ecobee Smart Doorbell Camera har 1080p videokvalitet. Selvom nogle videodørklokker er tilgængelige med højere opløsning, op til 4K, havde jeg ingen problemer med Ecobee-indstillingen. Videoen var af høj kvalitet og skarp på alle tidspunkter af dagen.

Min dørklokke er under en overdækket veranda og i skyggen det meste af dagen, men jeg kunne uden problemer se detaljer i det skarpe lys i min have og videre.

En iøjnefaldende funktion er det 175-graders lodrette synsfelt. Det lader mig se hele verandaen, inklusive leveringer tilbage på gangbroen. Andre videodørklokker tilbyder et lignende synsfelt, men lider af en stærk fiskeøje-effekt. Ecobees video ser godt ud og lider ikke af de samme problemer.

Når det er mørkt, fungerer nattesynsfunktionen godt og viser betydelige detaljer, hvilket altid er nyttigt til at skelne ansigter og mere på din veranda.

Der er yderligere måder at skære ned på uønskede meddelelser, f.eks. fra en blæsende trægren. Du kan indstille en aktivitetszone, hvor aktivitet vil blive registreret. Den ledsagende app giver dig også mulighed for at tilpasse detektionsområdet for radaren i dørklokkekameraet. Der er fire områder at vælge imellem – 7 fod, 10 fod, 20 fod og 30 fod.

Smart Focus er også en anden fantastisk funktion. Selvom det er slået fra som standard og i øjeblikket er angivet som Beta i appen, kan det panorere og zoome for at holde bevægelse, personer og pakker i syne. Når den er aktiv, begynder den at zoome ind, når for eksempel en leveringsperson går hen til din dør med en pakke. Funktionen fungerede godt nok, men da selve videoen er 1080p, var de zoomede resultater ikke særligt imponerende. Men det kan være noget, du gerne vil bruge, hvis du har et længere verandaområde.

Jeg var tilfreds med den overordnede videooplevelse, med en væsentlig advarsel. Selvom Ecobee Smart Doorbell Camera er kompatibelt med både 2,4 og 5GHz Wi-Fi, var der nogle gange lang forsinkelse i at få vist en live-visning i enten Apple Home eller Ecobee-appen. Jeg ventede af og til op til 10 sekunder for at få vist en live-visning. Min første tanke var et problem med min mesh Wi-Fi, men med lidt gravearbejde fandt jeg, at dørklokkekameraet var tilsluttet fint til 5GHz trådløst. Og jeg havde en eero node lidt mere end 20 fod væk i min stue.

Mærkeligt nok, da der blev trykket på dørklokken, eller jeg modtog en bevægelse eller pakkemeddelelse, var videoen tilgængelig med det samme. Det skyldes sandsynligvis, at dørklokkekameraet var vågent og forberedt på at sende live video.

En større del af et hjemmesikkerhedssystem

Brent Dirks / MakeUseOf

Du ved sikkert, at Ecobees udvalg af smarte termostater er nogle af de bedste på markedet, hvilket giver dig mulighed for at spare penge på varme- og afkølingsregninger og meget mere. Og har du Ecobee Premium Termostaten, kan du bruge den på en unik måde med virksomhedens dørklokkekamera.

  Sådan diagnosticeres og repareres en USB-port, der ikke fungerer

Når nogen har trykket på dørklokken, vises en livevisning på termostatens skærm. Du kan tale med personen og afslutte videoen. Det har været fantastisk ikke at skulle trække min telefon frem for at se, hvem der står ved døren.

Selvom termostatens skærm er lidt mere end fire tommer høj og bred, kunne jeg nemt se og høre personen ved hoveddøren. At bruge en termostat som en dedikeret smart videoskærm til en termostat lyder ikke som en naturlig kombination, men det fungerer ekstremt godt.

Mine andre familiemedlemmer er normalt ikke bundet til smart home-enheder, og alle har nydt at kunne se live-visningen selv i stedet for at skulle spørge mig, hvem der står ved døren.

Brent Dirks / MakeUseOf

Ecobee tilbyder også en valgfri SmartSensor, der kan overvåge, når et vindue eller en dør er åben eller lukket. Kombiner dem med den smarte termostat og dørklokkekamera, og du kan skabe et billigt sikkerhedssystem. Termostaten fungerer også som et nav for hele systemet, så du kan til- eller frakoble sikkerheden.

Sammen med videooptagelsesmulighederne bringer standardplanen smart alarmdetektering og påmindelser om at aktivere dit system, når et hjem er tomt. Den komplette plan giver også 24/7 professionel overvågning. Det er en spektakulær aftale for den service, især sammenlignet med andre konkurrenters muligheder.

Jeg har prøvet en pakke, der inkluderede termostaten og to smarte sensorer sammen med videodørklokken. Den virkelige fordel ved systemet er dets enkelhed. Det er fantastisk for alle i hjemmet at kunne til- og frakoble systemet direkte på termostattastaturet sammen med appen.

Det kommer åbenbart ikke til at erstatte en fuldgyldig mulighed, at kunne drage fordel af professionel overvågning for $10 om måneden er fantastisk og giver ro i sindet for næsten alle.

Ecobee Smart Doorbell Camera: Kronjuvel af et fantastisk økosystem

Selvom du skal bruge et abonnement for at se optaget video, giver Ecobee’s Smart Doorbell Camera en fantastisk måde at se besøgende på, beskytte mod verandapirater og give sikkerhed til dit hjem.

Mens dørklokkekameraet er et godt valg, er kompatibiliteten med andre Ecobee-produkter for at skabe et fuldgyldigt, men billigt sikkerhedssystem i hjemmet, den virkelige fremtrædende funktion. Tilføjelse af videodørklokkekameraet er en problemfri, hvis du allerede har en Ecobee Smart Thermostat Premium. Selvom du ikke gør det, kan du tilføje en senere.

Ecobee smart dørklokkekamera

$151 $160 Spar $9

Ecobee Smart Doorbell Camera er en perfekt måde for dig at holde et vågent øje med din hoveddør. Sammen med 1080p-video har kameraet et 175-graders lodret synsfelt, så du kan se, hvad der er på din veranda fra top til bund uden fiskeøjeeffekt. For at fjerne uønskede meddelelser kan du oprette en aktivitetszone og tilpasse radarens detektionsområde. Smart Focus panorerer og zoomer for at give et nærmere kig på besøgende.

Du skal have et abonnement for at se optaget video, men det er billigt og låser også op for flere sikkerhedsfunktioner med andre Ecobee-enheder.

Opløsning 1080p

Synsfelt 175 grader lodret

Strømkilde med ledning

Mærke Ecobee

Hub påkrævet nr

Integrationer Amazon Alexa, Apple HomeKit

Driftsgrænser -13°F til 113°F (-25°C til 45°C)

Dimensioner 5,35 tommer x 1,85 tommer x 1,14 tommer