Download og spil Classic Chess Titans på Windows 10 (TUTORIAL)

Microsoft havde nogle virkelig mindeværdige spil på Windows 7. De blev ofte spillet spil som Solitaire, FreeCell, Mahjong og Skak. Folk i de fleste dele af verden er enten bekendt med dem eller er i stand til at lære dem let nok. Disse spil blev ikke kun fjernet i efterfølgende versioner af Windows 10, de blev forældet og erstattet af spil, som ingen ønskede.

Chess Titans på Windows 10

Der er ingen mangel på online skakspil, mobile skakspil (prøv Tall Chess) eller offline skakspil, der giver brugerne mulighed for at spille mod en computer, men Chess Titans er stadig meget savnet.

Chess Titans var et af mange spil, som Micorosft udviklede og udgav som en aktie-app på Windows 10. Det gav brugerne mulighed for at spille mod computeren eller som et andet menneske, forudsat at mennesket er fysisk til stede, og du kan spille som enten hvid eller sort.

Download Chess Titans på Windows 10 og installer

Da Microsoft har stoppet Chess Titans og alle andre spil, der var bundtet i Windows 7, er den eneste måde at downloade dem på fra tredjepartslagre. Masser af tredjeparts softwarelagre bærer gams, men du bør altid scanne filen, før du kører den, i tilfælde af at den er ondsindet.

Visi Arvhice.org side til Windows 7 spil.
I kolonnen til højre skal du klikke på Windows Executable-filen.
Tillad filen at downloade.
Når den er downloadet, skal du køre EXE.
Vælg dit sprog.
Vælg hvilke spil du vil installere. Chess Titans kaldes ‘Chess’ i spiludvalgslisten.
Klik på Næste, og lad spillet installeres.

Spil Chess Titans på Windows 10

Følg disse trin for at spille Chess Titans på Windows 10.

Åbn Chess Titans fra Apps-listen i startmenuen.
Som standard spiller en bruger som hvid og mod computeren.
Gå til Spil på menulinjen og vælg en anden spillertype og/eller modstandertype at spille.
Gå til Spil> Indstillinger for at ændre adfærd i spillet, f.eks. sværhedsgrad, grafikkvalitet, animationer, lyde osv.
Gå til Spil>Skift udseende og vælg en anden stil til brættet og brikkerne.

Bemærk: Du kan afslutte et spil til enhver tid. Spillet kan gemmes og genoptages, næste gang du har tid til at spille, eller du kan kassere det og starte et nyt, når du vil.

Konklusion

Skak Titans er let at spille. Det har måske ikke det bedste bræt- og spillebriksdesign, men det er normalt svært at finde spil, der ikke er påtrængende. Spil har en tendens til at komme med komplicerede menuer, en lang række funktioner, der ikke har meget med spillet at gøre, og flere klokker og fløjter end nødvendigt for skak. Design er virkelig den eneste fejl, som Chess Titans har, og det vil sandsynligvis ikke forsvinde, da nye skins til det ikke vil blive udviklet, men det forbliver et fantastisk spil at spille på en stille dag,