dele lyd fra computeren under et møde

Microsoft Teams har en skærmdelingsfunktion og en præsentationstilstand til møder. Begge gør det nemt at dele indhold fra dit lokale system med andre brugere. Funktionen er ikke begrænset til deling af en skærm eller fil, men udvider også til lyd. Hvis du er til et Microsoft Teams-møde, kan du dele lyd fra computeren i stedet for mikrofonen.

Microsoft Teams: del lyd fra computer

Når en bruger deltager i et møde, har de mulighed for at vælge, hvilken lyd der skal bruges. Lyden kan komme fra mikrofonen på dit system (eller høretelefonerne), eller den kan komme fra din computer, men den er begrænset til lyd fra input/output-enhederne på dit system og omfatter ikke apps, der kan afspille lyd.

Del computerlyd i Microsoft Teams

For at dele computerlyd i Microsoft Teams skal du også dele skærmen eller en app, valget er dit, men det er bydende nødvendigt at gå ind i skærmdelingstilstand, hvis du vil gøre dette så enkelt som muligt.

Åbn Microsoft Teams.
Start eller deltag i et møde.
Når mødet er startet, skal du klikke på delskærmknappen øverst til højre.
Vælg en app eller skrivebordet for at dele.
Slå kontakten ‘Inkluder computerlyd’ til.
Lyd fra din computer, uanset hvilken app der afspiller den, vil blive streamet til alle i mødet.

Bemærk: du kan også dele lyd fra computeren, hvis du præsenterer en PowerPoint.

Begrænsninger

Lyddeling i Microsoft Teams har begrænsninger, hvis du holder dig til appens indbyggede værktøjer.

Du kan ikke selektivt dele lyd; når lyden er blevet delt, vil al lyd fra din computer blive hørt i mødet.
Uden for skærmdeling er der ingen måde at dele lyd fra computeren på.
Du kan ikke dele lyd fra computeren, hvis du bruger Whiteboard-appen.

Løsning

Hvis du vil dele lyd fra din computer, men ikke vil bruge skærmdeling, skal du dirigere lyd fra en app, så den kan høres gennem mikrofonen. Brug en app som f.eks Synchronous Audio Router som er gratis og open source. Det tager lidt tid at konfigurere det, og du skal konfigurere det, før du deltager i et møde.

Konklusion

Når du deltager i et møde, giver Microsoft Teams dig mulighed for at vælge, hvilken lyd du vil bruge, og en af ​​mulighederne er Computer. Denne mulighed er vildledende, da den antyder, at du deler din computers lyd, når du faktisk vælger at bruge højttalerne og mikrofonen på dit system til opkaldet. Muligheden for at dele lyd fra computeren er skjult.