De bedste soundbars i 2023

En god soundbar hjælper meget med at forbedre dit hjemmebiograflydsystem. Mens audiofile måske foretrækker en mere traditionel højttaleropsætning, er soundbars nemmere at installere og kontrollere og kan passe fint under dit tv.

Sonos

Sonos Beam (Gen 2) er en blockbuster-efterfølger med funktioner, som du normalt ikke ville finde i en soundbar til denne pris. Det er det ideelle valg for alle, der ønsker 3D-lyd uden at udskyde en mindre formue.

Dets vigtigste salgsargument er dens kompatibilitet med Dolby Atmos. På trods af manglende opadrettede højttalere, kompenserer den med to af de fem frontvendte drivere dedikeret til at gengive lyde fra højden, når du ser Dolby Atmos-indhold. Den har også fire mid-woofere og en centerdiskant for klar dialog. Samlet set er der fremragende bevægelse og dybde i dets enorme lydbillede.

Sonos Beam (Gen 2)

Bedste samlet

$399 $499 Spar
$100

Med Dolby Atmos til 3D-surroundlyd plus stemmestyring via Alexa og Google Assistant er Sonos Beam Gen 2 en af ​​de bedste smarte soundbars i mellemklassen, du kan få. Og med understøttelse af Apple AirPlay 2 også, er det også en fantastisk måde at få mest muligt ud af din yndlingsmusik.

Fordele

 • Strømlinet og kompakt design
 • HDMI eARC-port
 • Alexa og Google Assistant stemmestyring
 • Trådløs multirumsintegration
 • Apple AirPlay 2-kompatibel og integreret Spotify Connect

Roku

Dette store bundt af værdi er ekstremt kompakt og tilbyder kvalitetslyd samt en indbygget 4K-streamingplatform. Hvis du leder efter en overkommelig lydopsætning, som du nemt kan udvide, er det et ideelt valg.

Roku Streambar er et 2.0-system med to fremadvendte og to vinklede 1,9-tommer drivere for et imponerende bredt lydbillede. Det er forståeligt nok, at lave frekvenser ikke resonerer så meget, som de kunne på en high-end soundbar. Dialogerne er dog klare, og højdepunkterne er overraskende detaljerede.

Du kan forbedre bassen ved at vælge Streambar med trådløs bas. Forskellige andre bundter er tilgængelige, inklusive dem til at nyde komplet surround-lyd, men de bevæger sig ind i prisklasser, hvor du måske er bedre stillet at investere i en soundbar af højere kvalitet.

Roku Streambar

Bedste budget

Tilbyder fantastisk 4K-streaming på tværs af mere end 300 tv-kanaler, Roku Streambar er perfekt til tv-elskere. Plus, med Dolby Audio kan du nyde fremragende lydkvalitet til dit yndlings-tv og din yndlingsmusik. Og en brugerdefinerbar startskærm giver dig mulighed for at placere alle dine foretrukne streaming-apps ét sted.

  7 Bedste Secure Web Gateway (SWG)-løsninger til små til store virksomheder

Fordele

 • Streamer indhold i 4K og HDR
 • Apple Airplay 2 og HomeKit-kompatibel
 • Over 300 streamingkanaler er tilgængelige
 • Fungerer med Alexa, Google Assistant og Siri
 • Meget kompakt og pladsbesparende
 • HDMI 2.0-port med ARC-understøttelse

Ulemper

 • Ingen strømbesparende tilstand, når den er inaktiv
 • Ingen Dolby Vision eller Dolby Atmos
 • Bassen er lidt flad

Sennheiser

Det kan være enormt, tungt og dyrt, og det kan kræve lidt forsøg og fejl i opsætningen, men Sennheiser Ambeo Soundbar Max er meget det værd og vil glæde selv de mest kræsne af audiofile. Den rummer i alt 13 front-, side- og opadvendte drivere, der leverer 5.1.4 kanaler af Dolby Atmos sonisk glæde.

De enorme drivere dækker et betydeligt bredere frekvensområde end de fleste soundbars, fra den dybeste bas til høje, med præcis klarhed. Faktisk kan lave frekvenser ramme 30Hz, hvilket betyder, at du sandsynligvis ikke behøver at købe en ekstra subwoofer.

Sennheiser Ambeo Soundbar Max

Bedst til audiofiler

$1700 $2000 Spar
300 USD

Behemothen, der er Sennheiser Ambeo Soundbar Max, er det ideelle valg for audiofile. Den leverer noget af det bedste lyd, en soundbar kan tilbyde med sine massive drivere og brede frekvensområde. Dens resonerende bas giver dig mulighed for at nyde en hjemmebiograf lydoplevelse til det maksimale.

Fordele

 • Rig, detaljeret og naturlig lyd
 • Fremragende 3D-lydbehandling
 • HDMI 2.1 med eARC-understøttelse
 • Understøtter Chromecast, Apple Airplay 2, Spotify Connect og Tidal Connect
 • In-app manuel EQ og forudindstillinger

Ulemper

 • Svært at placere med et tv, der ikke er vægmonteret
 • Voldsomme og tunge
 • Porte er i bunden

Polk

Hvis du vil have en soundbar, der hjælper dig med at spare plads, så overvej Polk MagniFi Mini AX. Lad dig dog ikke narre af dens kompakte størrelse; denne soundbar giver stadig et rimeligt slag. Med et array med fem højttalere sammen med et Dolby Atmos og DTS: X-certificeret lydbillede har den fordybende lyd en imponerende klarhed.

Med den medfølgende trådløse subwoofer er lave frekvenser også fremragende. Derudover kan du justere bassen for at finde det rigtige niveau for det indhold, du ser eller lytter til. Denne funktion er især praktisk, når du tager hensyn til andre, der sover i husstanden.

Polk MagniFi Mini AX

Mest kompakt

$349 $499 Spar
$150

Nyd stor lyd fra en kompakt smart højttaler med Polk MagniFi Mini AX. Denne smarte højttaler inkluderer en kraftig subwoofer og er Dolby Atmos og DTS:X certificeret. Med en nem opsætning med ét kabel kan denne pladsbesparende smarte højttaler være oppe at køre på ingen tid og vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din underholdning.

  Brug en Ok Google-kommando for at få læst alle dine meddelelser højt

Fordele

 • Apple AirPlay 2, Chromecast og Spotify Connect understøtter
 • Inkluderer subwoofer
 • Dedikerede lydtilstande til musik og film
 • Alexa-aktiveret
 • VoiceAdjust for klar tale

Ulemper

 • Fjernbetjeningen kunne være mere lydhør

Bedste Soundbar til Dolby Atmos: Sonos Arc

Sonos

Hvis du leder efter en førsteklasses, funktionsrig soundbar toppet med utrolige Dolby Atmos, skal du ikke lede længere end Sonos Arc. Med 11 drivere, der projicerer et 360-graders lydbillede, inklusive to opadrettede højttalere, leverer Arc både kraft og klarhed. Bassen genereret af denne soundbar er så god, at du måske ikke engang har brug for en ekstra subwoofer.

Sonos Arc er designet til Dolby Atmos, og den leverer lydadskillelse af højeste kvalitet. Du får også Enhanced Trueplay-tuning, der automatisk justerer lyden til dit rums akustik for den ultimative surroundlyd. Denne funktion er dog kun tilgængelig på iOS-enheder.

Sonos ARC

Bedst til Dolby Atmos

$719 $899 Spar
$180

Sonos Arc bringer din underholdning til live med utrolig Dolby Atmos 3D-lyd. Dens integrerede TruePlay-teknologi optimerer al akustik i rummet for at give dig en uovertruffen lydoplevelse.

Fordele

 • Indbygget Alexa med Apple AirPlay 2 og Google Assistant-kompatibilitet
 • Automatisk optimering med TruePlay-teknologi
 • Dolby Atmos musik streaming
 • Taleforbedringstilstand
 • Enestående lyd til musik og film

Ulemper

 • Forbedret TruePlay understøttes ikke på Android
 • Ingen DTS/DTS:X-understøttelse

FAQ

Q: Er soundbars bedre end højttalere?

Denne debat kaster alle de sædvanlige fordele og ulemper op. I sidste ende er det ned til personlig præference, om en soundbar eller et højttalersystem er det rigtige valg for dig.

Soundbars ser godt ud og passer lige under dit tv. Der er heller ikke behov for kabelrod, da en soundbar normalt kun skal have én til at forbinde. De er generelt også mere overkommelige, men kan ikke tilbyde den samme lydkvalitet, som det rigtige højttalersystem kan.

For et mere detaljeret indblik i debatten om soundbar VS-højttalere, se vores guide til, hvad der er bedst til dit hjem.

Q: Kan en soundbar erstatte et hjemmebiografsystem?

Det er muligt at erstatte et hjemmebiograflydsystem med en soundbar. Selvom soundbars er nået langt i kvalitet, kæmper de for at kopiere det brede lydbillede, som højttalersystemer kan levere.

Hvis det gøres korrekt, leverer et højttalersystem lyd med meget bedre klarhed. Dialoger er normalt mere præcise, og subtile nuancer er mere hørbare. Bas har en tendens til at give mere genlyd i en god hjemmebiograflydopsætning, end den gør i en soundbar med indbygget subwoofer. Du kan også optimere placeringen af ​​dine højttalere eller finjustere hver enkelt individuelt.

Men mange soundbars tilbyder stadig fremragende lyd, og oven i deres bekvemmelighed, overkommelige omkostninger og nemme opsætning er de et perfekt valg for den gennemsnitlige film- og musikfan. Audiofile vil på den anden side sandsynligvis kun blive fristet af ultra-seriøse konkurrenter som Sennheiser Ambeo Soundbar Max.

Q: Skal jeg bruge en subwoofer til min soundbar?

Nogle soundbars kommer med en indbygget subwoofer, men de fleste gør det ikke. Uden en sådan kan lave frekvenser lyde flade eller tomme. En subwoofer vil levere mere slagkraft, og den kan også mindske belastningen på soundbaren, så mellemtoner og høje toner får mere klarhed og detaljer.

Q: Hvad er de forskellige typer lydkanaler?

Lydkanalerne på en soundbar er repræsenteret med tal, f.eks. 2.0, 5.1 eller 7.1.2. Det første tal repræsenterer hovedtalerne. Så i et 2.0-system er der to hovedhøjttalere, en højre og en venstre. Hvis det første tal er fem, repræsenterer dette fem højttalere: en højre, en venstre, en center og to surrounds. Den centrale højttaler sørger for dialogen, og surrounds er med til at udvikle en 360-graders, naturtro lyd.

Det andet tal repræsenterer subwooferen. Normalt er der nul eller én. Så et 5.1-system repræsenterer fem hovedhøjttalere og en subwoofer. Subwooferen er der for at forbedre bassen og er en god mulighed, når du ser actionfilm eller lytter til musik.

Det endelige tal repræsenterer de opadgående eller højdehøjttalere, der normalt findes i avancerede soundbars. Disse højttalere er designet eksplicit til Dolby Atmos- eller DTS:X-formater. De er med til at skabe en følelse af højde ved at reflektere lyden fra loftet.

Spørgsmål: Er det lige meget, hvilken HDMI-port jeg bruger på mit tv til at tilslutte min soundbar?

Ja, det betyder noget. Selvom du kan bruge en hvilken som helst gammel HDMI-port på dit tv, hvis din soundbar har en ARC- eller eARC-port, og dit tv også gør, så tilslut dem til disse porte for bedre lydkvalitet. Det giver også mulighed for volumenkontrol af soundbaren via fjernbetjeningen til dit tv.