De bedste ROG-allierede sager i 2023

Asus ROG Ally er et dyrt køb. Det er så meget desto større grund til at finde ikke bare et passende etui, men det bedste etui til Asus ROG Ally.

DOBEWINGDELOU

Dobewingdelou TPU-beskyttelsescoveret er specielt designet til at holde din dyre Asus ROG Ally så god som ny og beskytte mod ridser og skrammer.

Da Dobewingdelou TPU Protective Case er lavet af ret tyk TPU, er det ikke overraskende, at det er meget holdbart. Endnu vigtigere er det, at coveret ikke hindrer adgang til knapperne eller blokerer ventilationsåbningerne, så det vil ikke forårsage unødvendig overophedning, mens det bevarer sin stødbeskyttelse.

Sidst, men ikke mindst, kommer det indbyggede støtteben oftere til nytte, end du forestiller dig. Du kan støtte den til din yndlingsfilm, tage en controller op eller aflevere den til en kammerat til sofaco-op.

Dobewingdelou TPU beskyttelsesetui

Bedste samlet

Uanset om du slapper af derhjemme eller pendler, tilbyder Dobewingdelou TPU Protective Case en dejlig, ret tyk skal til din ROG Ally. Den har endda riller og teksturer for bedre greb og præcise udskæringer til knapper og køleventiler.

Fordele

 • Sidder meget godt og dækker ikke ventilationsåbninger eller knapper
 • Tekstureret bagside for bedre greb
 • Kickstand kommer godt med

Ulemper

 • Tilføjer en vis mærkbar tykkelse til ROG Ally

ZHUOVERCI

Hvis din største bekymring er at holde Asus ROG Ally i uberørt stand, er Zhuoverci Silicone Protective Case den mest oplagte mulighed, især hvis du planlægger at parre den med en bæretaske.

Zhuoverci Silikone Protective Case skaber en god balance mellem beskyttelse og tykkelse. Da den er lavet af silikone, er dens stødabsorbering ganske god uden at tilføje så meget bulk, at du ikke kan opbevare den i en rejsetaske.

Det, du vil nyde mest af, er, i modsætning til TPU, at silikonematerialet er den overlegne mulighed for greb på grund af dets anti-slip egenskaber. Derudover vil du langs kanterne af Zhuoverci Silicone Protective Case føle en dejlig tekstur, der yderligere forbedrer din kontrol.

  Sådan løser du Netflix "Fejlkode NW-2-4" på få minutter

Zhuoverci Silikone Beskyttelsesetui

Bedste budget

Zhuoverci Silicone Protective Case er et helkrops silikone etui, der tilbyder god stødabsorbering samt beskyttelse mod ridser og støv. Med sit silikonemateriale giver den også fremragende kontrol.

Fordele

 • Blød, behagelig og skridsikker
 • Dækker ikke ventilationsåbninger eller knapper
 • Fuldt omslutter enheden uden at tilføje en masse bulk

Ulemper

 • Lidt løs bagpå

Spigen

Måske er du en, der ikke accepterer andet end den bedste beskyttelse, eller måske er du bare udsat for ulykker. Uanset hvad, så er Spigen Rugged Armor Pro bygget til at tage alvorlige tæsk, alt imens den holder din Asus ROG Ally i tip-top form.

Hvad Spigen Rugged Armor Pro gør anderledes end andre etuier, er dens brug af en hård, rigget ydre skal i modsætning til bare en smule stof og polstring. Dette sikrer, at etuiet ikke spænder, når du opbevarer det i en rejsetaske og potentielt beskadiger ROG Ally.

Indersiden af ​​Spigen Rugged Armor Pro er lige så imponerende. Ekstra hynder i hjørner og sider giver endnu mere stødabsorbering, hvis du tilfældigvis taber etuiet i en mærkelig vinkel.

Spigen Rugged Armor Pro

Mest beskyttende

For maksimal beskyttelse trækker Spigen Rugged Armor Pro alle tricks ud, som en hård skal for at forhindre buler og ekstra dæmpning for yderligere stødabsorbering. Du får endda en praktisk lomme til opbevaring af tilbehør som microSD-kort og opladeren.

Fordele

 • Fantastisk beskyttelse
 • Opbevaringspose til tilbehør
 • Bærerem og indbygget karabinhage

Tomtoc

Hvis du har pyntet din håndholdte med det bedste Asus ROG Ally-tilbehør og rejser ofte, er Tomtoc-bæretuiet det eneste valg, der virkelig giver mening.

På trods af sin ret kompakte størrelse, vil du blive overrasket over, hvor meget Tomtoc-bæretuiet faktisk kan opbevare. Du kan smide en mus, oplader, foldbart tastatur og en ROG Ally dock og stadig have en dedikeret plads til selve den håndholdte. Der er endda en separator for at forhindre ROG Ally i at blande sig med det andet tilbehør og forårsage uønsket skade.

  Sådan bruger du ChatGPT til at udvikle en regelmæssig meditationsvane

Kirsebæret på toppen er Tomtoc-bæretuiets holdbarhed. Den er både stænkafvisende og bruger YKK lynlåse, hvoraf sidstnævnte skaber en meget sikker forsegling for yderligere at forhindre vand i at sive ind i din dyre elektronik.

tomtoc bæretaske

Bedst til rejser

$40 $53 Spar
$13

Med hvor nemt det er at suppe Asus ROG Ally op med tilbehør, er Tomtoc-bæretuiet de facto rejsemuligheden. Den har en behagelig rem til udstrakt brug, er vandafvisende og har en masse plads til at håndtere de fleste perifere enheder.

Fordele

 • Overraskende meget plads
 • Letvægts, minimalistisk design
 • Komfortabel rem

ASUS

Hvis du er en person, der kun rejser lejlighedsvis og generelt er god til at håndtere enheder, er ideen om at bære en omfangsrig sag måske ikke særlig tiltalende. For en slankere, letvægts mulighed, der stadig giver solid beskyttelse, rammer Asus ROG Ally Travel Case alle toner smukt.

Asus ROG Ally Travel Case tilføjer et anstændigt lag af beskyttelse takket være dets skumdæmpning og fleecefor. Så længe du ikke pakker din ROG Ally med tunge, besværlige genstande, vil det være fint. Derudover sikrer det vandafvisende ydre cover, at enheden forbliver godt beskyttet i tilfælde af spild eller lidt vejr.

Det handler ikke kun om beskyttelse med Asus ROG Ally Travel Case. På indersiden finder du en praktisk tilbehørsklap til microSD-kort eller større kreditkort. Du kan endda bruge den til at støtte kufferten og bruge den som støtte.

  13 ChatGPT-alternativer, du bør prøve i 2023

Asus ROG Ally rejsetaske

Bedste lav profil

Hvad er bedre at parre ROG Ally med end Asus’ officielle bæretaske? Den er specielt designet til at passe til enhedens dimensioner, samtidig med at den giver anstændig opbevaring og beskyttelse.

Fordele

 • Designet af ASUS
 • Vandafvisende stof
 • Slank, let og tætsiddende pasform

Ulemper

 • Tilbyder ikke meget slingreplads til en påsætningskasse

FAQ

Q: Kan jeg bruge en Steam Deck Case på ROG Ally?

Det afhænger af sagstypen. For etuier, der fastgøres til selve Steam Deck, svarende til et telefoncover, så nej. ROG Ally og Steam Deck har forskellige dimensioner og knaplayout. Nogle rejsetasker, som Tomtoc-bæretuiet, kan dog rumme en række forskellige enheder.

Sp.: Har Asus ROG Ally en SD-kortplads?

Ja det gør. Asus ROG Ally kommer med en indbygget UHS-II microSD-kortplads. Til sammenligning er både Steam Deck og Steam Deck OLED begrænset til UHS-I.

Hvad det betyder i det lange løb er, at Asus ROG Ally vil give dig adgang til meget højere ydeevne microSD-kort, hvilket resulterer i kortere indlæsningstider og hurtigere dataoverførselshastigheder.

Q: Hvordan kan jeg rense mit Asus ROG Ally-cover?

Uanset om dit ROG Ally etui er plastik eller silikone, er det faktisk ret nemt at få det rent!

Du skal bruge fem ting:

 • En skål med varmt vand

 • Opvaskemiddel

 • Tandbørste (bløde børster, som en børnetandbørste)

 • Mikrofiber klud

 • Bagepulver (valgfrit)

Når etuiet er fjernet, skal du tilføje en dråbe sæbe i det varme vand og begynde at skrubbe. Hold trykket let, blidt og skrub i cirkulære bevægelser. Det er alt, der skal til for at løfte enhver grim gunk. Hvis der er et særligt genstridigt sted, skal du blot slippe et slag bagepulver på området og forsigtigt skrubbe igen. Tør grundigt med mikrofiberkluden og du er færdig!