De bedste måder at læse nyheder på din iPhone eller iPad

iPhone og iPad er gode til at forbruge nyheder, uanset om det er aktualitet eller det seneste på dit yndlingssportshold. Især iPad’en er ideel til at slappe af og læse, og vi vil fortælle dig, hvordan du får mest muligt ud af det.

Med App Store fyldt til randen med nye apps til din iPhone eller iPad, kan det være svært at vide, hvilke du skal downloade og i nogle tilfælde købe. Med Apple, der tilbyder sin egen nyhedslæsningsapp, Apple News, har du overhovedet brug for at prøve en tredjepartsløsning? Vi vil foreslå, at ja, det gør du, og vi vil fortælle dig om nogle af de apps, vi bruger til at holde dig opdateret på, hvad der foregår omkring os, på tværs af mange forskellige kategorier.

Nogle af disse apps vil være gratis, og nogle vil kræve et gebyr. Vi lader dig beslutte, om det er værd at betale for at læse nyheder.

Lad os springe ind!

Indholdsfortegnelse

Feedly

Feedly er en app og tjeneste, der vandt meget indpas, da Google lukkede sin Google Reader RSS-tjeneste for et par år siden, og med god grund. En gratis Feedly-konto giver dig stort set samme funktionalitet som den tidligere Google Reader, og der findes apps til iPhone og iPad, der gør læsningen til en behagelig oplevelse. Du kan tilføje dine egne nyhedskilder, og Feedly vil også komme med nogle forslag, hvis det er noget, du er til.

En gratis Feedly-konto giver dig adgang til nyheder fra op til 100 kilder samt iPhone, iPad og webapps med annoncer indsat i dine feeds. Hvis du vil slippe af med annoncerne, samt tilføje ubegrænsede kilder, kan du overveje Feedly Pro-abonnementet på $5,41 om måneden. Hvis du læser meget, er det det værd, og der er også mange flere funktioner.

Download Feedly fra App Store

Nuzzel

Den tilgang, Nuzzel tager, er meget anderledes end andre apps, fordi den ikke indsamler nyhedskilder som sådan. I stedet sporer den de personer, du følger på sociale netværk, og viser derefter de links, de taler om. Jo mere folk taler om et link, jo mere anses det for at være vigtigt. Nuzzel vil vise dig linket, samt alle de personer, du følger og aktivt taler om det. Det gør Nuzzel til en fantastisk kilde til indhold, fordi det betyder, at du uvægerligt vil se links, som du normalt ikke ville støde på. Bonussen? Nuzzel er gratis.

Download Nuzzel fra App Store

Apple Nyheder

Apple News-appen kommer på hver iPhone og iPad, og det betyder, at den er unikt placeret til at blive det bedste sted for nyheder. Appen er uden tvivl den bedste af flokken at bruge, og det kan betyde meget for nogle mennesker, inklusive os. Det nytter ikke, hvis kilderne til nyheder er svage, og selvom Apple News har masser at vælge imellem, har den ikke alt tilgængeligt, og du kan ikke bare give den et RSS-feed og sende den på vej. Websteder skal vælge at understøtte Apple News, hvilket betyder, at der sandsynligvis er nogle websteder og personer, du læser, som ikke er tilgængelige i Apple News. Det kan være et problem, ligesom deling af nyheder fra appen gør URL’en til en speciel Apple News URL, hvilket gør den ubrugelig for alle, der ikke har den installeret.

Download Apple News fra App Store

Ulæst

En klassisk RSS-læser, der har eksisteret længe, ​​Unread er den app, som mange af de såkaldte iOS-power-brugere vil skubbe dig hen imod, og med god grund. Det er en flot app, men alligevel underspillet. Det kommer af vejen og lader indholdet tale, hvilket ikke er noget, som mange konkurrerende apps kan sige.

Det, der gør os til så store fans af Unread, er det faktum, at det er en god, gammeldags RSS-læser i form af de tidlige App Store-dage. Det får dig til det indhold, du ønsker, og kommer straks af vejen, så du kan gøre det, du gik der for at gøre: læse ord. Til det formål er der mange temaer, der ændrer den måde, Unread ser ud, hvilket gør det perfekt til tømmermændene derude.

Download ulæst i App Store

Inoreader

Inoreader, der fakturerer sig selv som en service for superbrugere, er en RSS-erstatning med tilhørende apps, ligesom Feedly. Det, der gør Inoreader så kraftfuldt, er dens evne til at tildele farver til søgeord for at få dem til at skille sig ud, eller oprette filtre for at sikre, at specifikke typer nyhedsartikler vises sammen. Vil du se artikler fra flere kilder, men som inkluderer sætningerne “iOS” og “RSS” i den samme artikel? Inoreader er appen for dig. Du skal oprette en gratis konto for at komme i gang, men når du gør det, kan du logge ind på Inoreader iPhone- eller iPad-appen og begynde at oprette filtre til dit hjertes lyst. Du kan endda kombinere kraften fra Inoreader med Unread, så du får det bedste fra begge verdener.

Download Inoreader i App Store