De bedste Logitech Gaming-mus

Logitech har skabt et navn for sig selv ved at lave pålidelige, højtydende gamingmus – i virkeligheden størstedelen af ​​pc-gadgets og dimser.

Sikker på, du kan finde masser af overkommelige alternativer, hvis funktionalitet er alt, hvad du er bekymret for, men hvis du ofte sparker tilbage med et godt spil, har du brug for noget mere. Det du har brug for er ydeevne, funktioner og en behagelig spiloplevelse.

Lad os tage et kig på de bedste Logitech-gamingmus, der er tilgængelige i dag.

Vores foretrukne Logitech Gaming-mus i 2023

Logitech G502 X Plus

Bedste samlet

Kongen af ​​Logitech gaming mus

$141 $160 Spar
19 USD

Med mere end et dusin programmerbare knapper, teksturerede sider og en mat finish er Logitech G502 X Plus Lightspeed lavet til intet andet end spil. Og med dens imponerende batterilevetid behøver du ikke bekymre dig om lange spilsessioner.

Fordele

 • Skråninger og fald i designet føles behageligt i hænderne
 • Op til 120 timers batterilevetid (og genopladeligt)
 • 13 programmerbare knapper
 • Kompatibel med PowerPlay-opladningssystemet
 • Glider hen over måtten som en skøjteløber

Ulemper

 • Klarer fint med FPS-spil, selvom du måske vil have noget lettere

Fra ydeevne til design er Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse den hellige gral for Logitech gaming mus. Den er udstyret med Logitechs fantastiske HERO 25K optiske sensor, samt optisk-mekaniske kontakter for at sikre, at dine klik registreres og giver tilfredsstillende feedback.

Endnu vigtigere er Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse designet til at give dig fuld fordel af dens ydeevne. De ekstra knapper er ret tydelige og nemme at nå. For at forhindre, at svedige håndflader bliver et problem, har G502 X Plus også en mat finish, sammen med teksturerede sider omkring sideknapperne.

Endelig er Logitech G502 X Plus Lightspeed Mouse helt trådløs, selvom du er mere end velkommen til at tilslutte et USB-C-kabel foran (som også er inkluderet i emballagen). Når den er fuldt opladet, har G502 X Plus 120 timers juice, så det er mere end op til opgaven med at håndtere lange spilsessioner.

Logitech G203 mus

Mest overkommelig

Den perfekte følgesvend til den casual gamer

$26 $40 Spar
$14

Med et ensartet design og seks-knappers layout er Logitech G203 lige så komfortabel, som den er overkommelig. Museknapperne føles særligt gode på grund af deres mekaniske fjedre.

Fordele

 • Holdbare metalfjedre
 • Komfortabelt design
 • God pris pr ydelse

Ulemper

 • DPI er for lavt for avancerede spillere

Logitech G203 er for alle med et stramt budget, men leder efter en mus, der leverer præcis sporing og maksimal komfort. Omron-kontakterne og seks knapper klikker tilfredsstillende, så du kan tildele hurtige spillekommandoer. Endnu bedre, Logitech bruger metalfjederknapspændingssystemet for at give dig mere ensartethed og aktivering.

De fire små ovale fødder på hvert hjørne glider glat uden nogen irriterende ridser. Det er sjovt at spore med denne mus, da den bruger Logitech G HUB-softwaren til at give dig op til fem følsomhedsindstillinger. Selvom den optiske sensor på 200-8.000 DPI ikke har den høje DPI-opløsning, der ses i nogle af de nyeste sensorer, giver den dig mulighed for at spille uden nogen mærkbar jitter eller acceleration.

Der er et stort udvalg af farver at vælge imellem, inklusive lilla, blå, sort og hvid, der passer til din unikke spillestil. Lyseffekterne på de tre separate zoner er godt oplyste, og du har alsidighed til at vælge dine foretrukne forudindstillinger.

Logitech G600 MMO gaming mus

Bedst til MMO’er

Hvorfor stoppe ved to ekstra knapper?

$60 $80 Spar
20 USD

Logitech G600 MMO Gaming Mouse er en raiders bedste ven. Det er ikke kun skulptureret for komfort, men har 12 let tilgængelige knapper til at kortlægge alle mulige besværgelser og færdigheder.

Fordele

 • Meget tilpasselig
 • Føles usædvanligt godt
 • Ekstra knapper er meget tydelige
 • 12 sideknapper

De iøjnefaldende funktioner i Logitech G600 MMO Gaming Mouse er de utrolige tilpasningsmuligheder og et logisk knaplayout. Det er muligt at skyde og plyndre i timevis uden at opleve træthed, da musen har et skulpturelt design, der gør den behagelig at holde. Den nederste del har polytetrafluorethylenfødder med lav friktion, så musen kan bevæge sig jævnt på næsten enhver overflade.

Med en 8.200 DPI er det en leg at udføre handlinger, der kræver ultrahurtig nøjagtighed, som i skydespil. Håndtering af angreb, trylleformularer og potions er problemfri med de 20 MMO-tunede knapper. Selvom knapperne er klemt ind i et lille rum, vil det ikke tage for lang tid, før du finder ud af den rigtige at trykke på.

Du behøver heller ikke at udskifte den med det samme, da musen har et langtidsholdbart flettet kabel, og de primære knapper er vurderet til 20 millioner klik. Det veldesignede tommelfingerpanel placerer din tommelfinger på en måde, der minimerer fejlklik uden at gå på kompromis med din generelle komfort. Dette eliminerer sandsynligheden for at trykke på den forkerte knap under en ophedet kamp.

Logitech G Pro X Superlight

Bedst til FPS

Svirp og fej dig vej til toppen af ​​ranglisterne

$132 $160 Spar
28 USD

Med en vægt på under 63 gram er Logitech G Pro X Superlight den foretrukne mus til hurtig action. Sammen med en let konstruktion er den også udstyret med Logitechs hurtige og præcise HERO 25K optiske sensor.

Fordele

 • Udstyret med Logitechs HERO 25K optiske sensor
 • Vejer under 63 gram
 • Genopladeligt batteri
 • Kan skifte mellem kablet og trådløs
 • Kompatibel med ethvert greb

Ulemper

 • Ingen RGB
 • Venstrehåndede kan ikke få adgang til de ekstra knapper

Hvis meget af det, du spiller, involverer intens action og hastighed, som et first-person shooter, har du brug for en gaming-mus, der holder trit med pludselige og sporadiske bevægelser. Med Logitech G Pro X Superlight kan du ikke bede om en bedre mus – det dobbelte, hvis du spiller konkurrencedygtigt.

Logitech G Pro X Superlight er udstyret med Logitechs kraftfulde HERO 25K optiske sensor. Det er ikke kun nøjagtig pixelsporing, der gør det så godt, men niveauet af tilpasning, du får. Du kan øge DPI helt op til 25.600 og begrænse pollinghastigheden til 1000Hz, som hver især kan justeres efter din smag.

Det er alt godt, men Logitech G Pro X Superlights hemmelige våben er dens superlette vægt. Med en vægt på 63 gram mærker du næsten ikke vægten af ​​musen, især sammenholdt med dens store PTFE-fødder. Den glider som smør på en varm stegepande, hvilket gør, at disse svirp og sweep føles ubesværede.

Logitech MX lodret mus

Mest inkluderende

Alle fortjener at være med til det sjove

$91 $100 Spar
$9

Logitech MX Vertical Mouse er definitionen af ​​ergonomisk. Det holder din hånd i en naturlig position, hvilket reducerer muskelspændinger og træthed for at holde dig ved at spille i længere tid!

Fordele

 • Et godt valg, hvis du lider af kroniske fysiske smerter
 • Ergonomisk design reducerer belastningen på dit håndled
 • Genopladeligt batteri
 • Kan nemt skifte mellem enheder

Ved at kombinere unikke brugerdefinerbare funktioner med et ergonomisk design er Logitech MX Vertical Mouse et passende valg for ivrige gamere. Den herskende idé bag 57-graders hældningen er at reducere muskelbelastningen og forhindre underarmens vridning med ti procent sammenlignet med en ikke-lodret mus. Derfor kan du spille i længere tid uden at opleve ubehag.

Batterilevetid er en iøjnefaldende funktion i Logitech MX Vertical Mouse, da den giver dig op til fire måneders spiltid på en enkelt opladning. Derudover kan du hurtigt oplade musen i et minut for at få tre timers juice. Bagsiden tilpasser sig godt til din håndflade, mens det bløde materiale giver maksimal komfort under lange spilsessioner.

Chancerne for at opleve muskeltræthed er minimale, da musen har en 4.000 DPI højpræcisionssensor, som reducerer håndbevægelser op til fire gange. Du kan forbinde Logitech MX Vertical Mouse til tre computere samtidigt ved hjælp af en USB-samlende modtager, USB-C-opladningskabel eller Bluetooth-teknologi.

Logitech G703 Lightspeed

Bedste Palm Grip

Hurtig, præcis, justerbar og perfekt egnet til håndfladegreb

$70 $100 Spar
30 USD

Hvis du er moderat konkurrencedygtig og har brug for en opgradering, er Logitech G703 Lightspeed en knockout-mulighed for håndfladegribere. Dens design giver din håndflade al kontrol, mens du bevarer komforten.

Fordele

 • Bruger Logitechs HERO 25K optiske sensor
 • Tommelfingerknapperne er forskellige
 • Inkluderer aftagelige vægte
 • Kompatibel med PowerPlay opladningssystem
 • Op til 35 timers batterilevetid

Ulemper

 • Mærkbart tungere end din gennemsnitlige mus

Logitech G703 Lightspeed har fået et par opdateringer siden starten. Væk er PixArt 3366, erstattet af Logitechs fremragende HERO 25K optiske sensor, den samme som bruges i mange af dets avancerede gamingmus. Det er den slags sensor, du ønsker i enhver konkurrencesituation, uanset om det er en lokal begivenhed, eller når der er penge på spil.

Endnu vigtigere er Logitech G703 Lightspeed en håndfladegriberens bedste ven. Hemmeligheden ligger i designet, med en stor pukkel i ryggen, som din håndflade komfortabelt kan vugge for maksimal kontrol. Derudover er museknapperne ret følsomme. Som en håndfladegriber gør fingerspidserne arbejdet i stedet for dine knoer.

Endelig er Logitech G703 Lightspeed åben for lidt lystilpasning. Sammen med seks programmerbare knapper kan du hente en ekstra vægt på 10 gram, hvis du vil have lidt mere tyngde. Logitechs G Hub-software er også ret nem at hente og giver dig mulighed for at justere RGB-belysning, profiler og finjustere ydeevneindstillinger som DPI.

Logitech G305 Lightspeed mus

Mest alsidig

En velafrundet oplevelse med en nøjagtig sensor

$34 $50 Spar
$16

Logitech G305 Lightspeed Mouse har et prangende design for pålidelighed, funktion og ydeevne. Selvom den bruger batterier, vil et godt sæt holde den kørende i op til 250 timer.

Fordele

 • Letvægts, mekanisk design
 • Pålidelig trådløs forbindelse
 • Udstyret med Logitechs HERO optiske sensor

Ulemper

 • Kan føles for lille, hvis du har store hænder

Logitech G305 Lightspeed Mouse er alsidig, holdbar og komfortabel og er et af Logitechs iøjnefaldende tilbud. Selv med sin enkle formfaktor leverer musen uovertruffen reaktionsevne. Musen hjælper dig med at vokse til en bedre spiller, især hvis du elsker at spille first-person shooters.

Dens 12.000 DPI Optical Hero Sensor giver dig hurtig reaktion og nøjagtighed. Sensoren rammer også en maksimal hastighed på 400 IPS (tommer per sekund), hvilket betyder, at musen kan følge med i højhastighedsbevægelser. Denne mus er let og vejer 99 gram, så du kan manøvrere over overfladen uden besvær.

Endnu bedre, chassiset føles robust og har en mat finish, der giver det et premium look. Ved siden af ​​batteriet er der et rum, der sikrer donglen, når du rejser, og sikrer, at du ikke mister din lynhurtige forbindelse. Musen kommer i fire farver (sort, lilla, blå og hvid), så du kan vælge en mulighed, der ser attraktiv ud for dig og passer til din desktop-opsætning.

Logitech G705

Mest kompakt

Mindre pasform til finere hænder

$80 $100 Spar
20 USD

Bare fordi dine hænder er små, betyder det ikke, at du ikke kan deltage i det sjove, ikke mens Logitech G705 eksisterer. Den har den rigtige mængde taktil feedback, ydeevne og vægt til en lang række spilgenrer.

Fordele

 • Op til 40 timers batterilevetid (og genopladeligt)
 • To ekstra knapper på siden
 • Kan forbindes med 2 separate kompatible enheder
 • Har et yndigt, men alligevel behageligt design

Ulemper

 • Kun højrehåndet
 • Sideknapperne skal være lidt bredere

Babyhænder, små, lækre – uanset hvordan du vil beskrive dine hænder, kan dine små vanter have problemer med at få fat i selv gennemsnitsstore gaming-mus. De er besværlige og for uhåndterlige, og vægten får det til at føles ude af balance. Det gør en verden til forskel, når du skifter til en meget mindre gamingmus, som Logitech G705.

I betragtning af dimensionerne på Logitech G705 er den væsentligt mindre end den gennemsnitlige computermus med godt to til tre tommer. Den øverste halvdel er stubbere, hvilket giver dig den helt rigtige rækkevidde til at klikke på museknapperne i kanten i stedet for midten. Derudover er de to ekstra tommelfingerknapper taktile og let tilgængelige, selvom de kunne have været en smule længere.

Ingen tvivl om, den bedste del af Logitech G705 er dens ydeevne. Den er ret hurtig og lydhør, så du har ingen problemer med at nyde first-person shooters. Den har dog lige den rigtige vægt – 85 gram – for at give dig en vis kontrol.

Vælg den bedste Logitech Gaming-mus til dig

I dag og alder er det blevet meget nemmere at finde den rigtige gamingmus. Prioritering af ydeevne har ikke ændret sig, men du vil også overveje funktioner som ekstra knapper, eller hvor imødekommende en gaming-mus er til bestemte greb.

Af den grund er Logitech G502 X Plus Lightspeed vores ubestridte mester. HERO 25K optiske sensor er en slam dunk i ydeevneafdelingen, og den går ud over dets ekstra knapper, som “sniper”-knappen. Det er også ret behageligt for øjnene.

Hvis du er på et stramt budget, er Logitech G203 den næstbedste ting, især hvis du ikke er gift med en enkelt spilgenre. Der er lidt RGB, designet er behageligt, og du får seks programmerbare knapper. Derudover kan du skrue DPI op til 8000 og endda justere følsomheden.

Logitech G502 X Plus

Bedste samlet

Kongen af ​​Logitech gaming mus

$141 $160 Spar
19 USD

Med over et dusin programmerbare knapper, teksturerede sider og en mat finish er Logitech G502 X Plus Lightspeed lavet til intet andet end spil. Faktisk tilskynder dens lange batterilevetid til lange spilsessioner.

Fordele

 • Skråninger og fald i designet føles behageligt i hænderne
 • Op til 130 timers batterilevetid (og genopladeligt)
 • 13 programmerbare knapper
 • Kompatibel med PowerPlay opladningssystem
 • Glider hen over maj som en skøjteløber

Ulemper

 • Klarer fint med FPS, selvom du måske vil have noget lettere
  Java gRPC fra bunden