De bedste hvide pc-etuier i 2023

Sorte sager ser flotte ud, det er der ingen tvivl om, men det er tid til at bryde formen med en iskold sag. Det ser enestående ud, når du smider noget RGB i (men ikke for meget) og vælger en sag, der uforskammet viser din dyre GPU frem. Vi har samlet de bedste hvide pc-covers, der passer til enhver konstruktion, uanset om du har en lille mini-ITX eller en massiv E-ATX.

Bedste hvide pc-cover generelt: HYTE Y60

HYTE

Når det kommer til funktionalitet, design og æstetik, er det svært at toppe, hvad HYTE Y60 sælger. Den er ekspertdesignet til at vise de vigtigste aspekter af din pc-opbygning med en dejlig hvid finish.

HYTE Y60’s tredelte panoramaglas ser ikke kun fantastisk ud, men det er også som at have din helt egen mini-udstilling. Komponenter såsom din GPU, CPU, RGB, blæsere og AIO er placeret foran og i midten, mens din PSU, kabler, bundkort og ekstra lager er smart skjult af forkammeret på bagsiden.

Med HYTE Y60 er du velkommen til at gå med den traditionelle horisontale GPU, men med den medfølgende PCIe 4.0-stigning og vertikal GPU-montering kan du have den stående høj og stolt – inklusive halvhøjde PCIe-kort. Bare sørg for at dykke ned i de bedste RGB-fans, da du skal bruge ordentlig køling til dette kabinet.

HYTE Y60

Bedste samlet

Takket være en panoramaudsigt med tre ruder giver HYTE Y60 dig mulighed for at vise dine hårdt tjente komponenter frem på en smagfuld (og funktionel) måde. Ved at kombinere den slående hvide finish og fremragende kabelstyring er det et utroligt rent look, der vil tiltrække masser af “åh” og “åh”.

Fordele

 • Som at have din egen tech-udstilling
 • Inkluderer et lodret GPU-montering og PCIe 4.0-stigningskabel
 • Lækkert design og kabelhåndtering

Ulemper

 • Kan blive en anelse varm uden ordentlig afkøling

Cooler Master

Hvis du er en person, der elsker en budget-pc-bygning, der er kompakt, er Cooler Master NR200 en sovende kæmpe. Det dropper hærdet glas og sætter ydeevne og funktionalitet i centrum.

På trods af at Cooler Master NR200 er et mere kompakt hvidt kabinet, udfører den nogle alvorlige tunge løft. Du kan montere GPU’er i fuld størrelse op til 330 mm i længden og 156 mm i bredden, sammen med muligheden for at indsætte en lodret montering (som leveres sammen med NR200P-modellen sammen med et stigrør). Og alligevel har den stadig plads til radiatorer op til 280 mm på siden og 240 mm langs bunden.

Med al den hardware i et kompakt rum, lyder det som om det vil være en smerte at nå alt. Tværtimod. hvert panel – top, bund og sider – kan slås af med minimal indsats takket være dets værktøjsløse design.

Cooler Master NR200

Bedste budget

$85 $110 Spar
25 USD

Cooler Master NR200 er en hvid, kompakt pc-taske, der er rummelig nok til at håndtere både store GPU’er og radiatorer på samme tid. Det bedste af det hele er, at dets værktøjsløse design giver dig mulighed for hurtigt at nå vigtige komponenter uden at rive pc’en fra hinanden.

Fordele

 • Stor luftgennemstrømning til et kompakt etui
 • Understøtter GPU’er i fuld størrelse
 • 360 graders tilgængelighed

Ulemper

 • Kræver en SFX strømforsyning

Thermaltake

At bygge din helt egen pc er som et overgangsritual; de dele, du bruger, er valgt af dig. Og der er ingen bedre måde at forbedre den oplevelse på end med et tilpasset hvidt pc-cover som Thermaltake Core P6.

Thermaltake Core P6 opnår dette ved at være modulopbygget. Du får et sæt paneler, stativer, beslag og monteringsarrays til at bygge det hvide pc-hus, som du finder passende. Du kan endda vælge at have din GPU lodret eller vandret takket være den ekstra GPU-støtte.

Det vigtigste er, at Thermaltake Core P6 ikke mangler luftstrøm. Du kan holde dig strengt til luftkøling med støtte til 120 mm og 140 mm blæsere eller blive flydende takket være dens støtte til 280 mm og 360 radiatorer. Vores guide til de bedste AIO-kølere kan hjælpe dig der.

Thermaltake Core P6

Mest tilpasselig

$186 $200 Spar
14 USD

Thermaltake Core P6 tager tilpasning til næste niveau med sit modulære design. Det er i det væsentlige to pc’er i én, med den ekstra fordel af fantastisk luftstrøm og masser af støtte til store blæsere og radiatorer.

Fordele

 • Modulært design og kan monteres på væggen
 • Stellar luftstrøm
 • Understøtter ATX, micro ATX, mini ITX og SSI CEB

Ulemper

 • Tilpasning har en pris

Corsair

For dem af jer, der vælger en mindre, men ikke kompakt bygning, falder Corsair Crystal 280X perfekt i Guldlok-zonen. Den har ikke en masse negativ plads, og den er heller ikke så lille, at den vil hæmme ydeevnen eller kvæle luftstrømmen.

Magien ved Corsair Crystal 280X er i dens dobbeltkammerdesign. Dine kernekomponenter er blotlagt, så alle kan se. Resten er anbragt i et sekundært kammer, som i sig selv har praktiske funktioner som to separate drevbure, masser af plads til kabler og en holder til din PSU. Med tre paneler af hærdet glas beder det dig om at gå den ekstra mil med farverig hardware, helt ned til RGB RAM.

Corsair Crystal 280X håndterer luftstrømmen exceptionelt godt, forudsat at du udnytter den tilgængelige plads. Du kan have hele seks 120 mm køleventilatorer eller tre store 240 mm radiatorer eller endda mikse og matche de to.

Corsair Crystal 280X

Bedste layout

Corsair Crystal 280X præsenterer et unikt svar på kabelstyring med inklusion af et andet kammer. Den er lidt bredere, men stadig lille og rummelig, hvilket giver dig rigelig plads til fans, radiatorer og kraftfulde GPU’er.

Fordele

 • Interessant dobbeltkammer design
 • Airflow er godt, så længe du monterer den med ordentlig køling
 • Perfekt balance mellem størrelse og ledig plads

Ulemper

 • Alt det hærdede glas kan blive udtværet
 • Montering af sidepanelet er en smerte

Fraktal design

Der er noget smukt ved et etui, der giver dig mulighed for at bruge din pc-bygning, især hvis du vælger avanceret hardware. For at matche al den ekstra varme, der uundgåeligt vil generere Fractal design torrent er en mesterklasse i køling.

Fractal Design Torrent er et meget større hvidt pc-hus sammenlignet med andre på vores liste, og det er der god grund til. Den har top-tier køling kun fra sine standard fans alene, ved at bruge to 180 mm fans foran, som du sjældent ser i disse dage. Endnu bedre, du kan vælge ekstra tykke AIO’er med radiatorer så store som 420 mm på forsiden eller bunden (men ikke begge). Uanset hvad, bliver der ført en hel del luft lige igennem til bagsiden af ​​sagen.

For at vikle en bue på Fractal Design Torrent, vil du være glad for at vide, at den ikke sparer på kabelstyring. Det er lidt stramt langs siden, men Fractal Design inkluderer routing clips med kabelstropper. Du finder også fire 2,5-tommer-drev og to 3,5-tommer-drev.

Fractal design torrent

Bedste E-ATX

Fractal Design Torrent er ikke kun et smagfuldt kunstværk, men har fremragende køling designet til at holde din meget dyre high-end hardware cool. De fem inkluderede blæsere er en god start, men du kan også forgrene dig til store 420 mm radiatorer.

Fordele

 • Understøtter E-ATX, samt SSI-EEB og SSI-CEB
 • Fænomenal luftstrøm
 • Smagfuldt design

Ulemper

 • Fans bliver høje ved højere hastigheder

FAQ

Q: Hvordan rengør og vedligeholder jeg mit hvide pc-hus?

Uanset om dit etui er hvidt, sort eller flerfarvet, er rengøring af et hvidt pc-hus ikke anderledes end normen. Du anskaffer dig en mikrofiberklud til ydersiden og en elektrisk støvsuger (eller trykluft) til at blæse eventuelt støv væk indefra. Komponenterne vil kræve en meget finere berøring, såsom en blød tandbørste. Hvis det er din første gang, har vi en super nyttig guide til, hvordan du rengør din stationære pc.

Spørgsmål: Bliver en hvid pc-kasse gul med tiden?

Det varierer afhængigt af materialet i den hvide sag, samt kvaliteten. Hvis den hvide finish er malet over metal, kan du være sikker på, at den aldrig bliver gul; men hvis det er plastik, er det muligt. Varme er døden for et hvidt pc-hus, så hold det væk fra sol og røg og hold en kølig stuetemperatur.

Spørgsmål: Er det nemmere at se støv på et hvidt pc-hus?

Når støv er mørkt, ja, det er lettere at se støvet på et hvidt pc-hus på grund af kontrasten, især da det begynder at samle sig, men ikke meget sammenlignet med et sort etui. Men det, du vil bemærke mest på et hvidt etui, er ikke støvet, men alle de skrammer og skrammer, det vil samle over tid.

  Tjek, hvor langsom din enhed er