De bedste Apple Watch-opladere i 2023

Apple er ikke det eneste firma, der laver højkvalitets Apple Watch-opladere. Mens det officielle Apple Watch-opladningskabel forbliver vores foretrukne valg, er der andre fremragende alternativer tilgængelige, især hvis du har et stramt budget eller leder efter yderligere funktioner som natbordstilstand eller opladning med flere enheder.

Det Apple Watch magnetisk hurtigoplader med USB-C-kabel tilbyder ikke noget fancy, men det er normalt mere pålideligt end de fleste tredjepartstilbud. Da det er et førstepartstilbehør, fungerer det med garanti med din bærbare og alle tidligere modeller.

Apple opgraderede opladningspucken til at understøtte hurtig opladning på de nyeste modeller, Apple Watch Series 9 og Ultra 2, så det kan få dit ur til at blive fuldt opladt på ingen tid. Snoren er bare den perfekte længde til brug på et skrivebord eller natbord og fylder næsten ikke noget i din taske, hvilket gør den til en fremragende mulighed for at rejse.

Apple Watch magnetisk hurtigoplader til USB-C-kabel

Bedste samlet

$25 $29 Spar
$4

Apple Watch Magnetic Fast Charger med USB-C-kabel er den samme oplader, som følger med nye Apple Watch-køb. Den er nem at bruge, kompakt og understøtter hurtig opladning på de nyeste modeller.

Fordele

 • Hurtig opladning
 • Let at bruge
 • Sikker og høj kvalitet
 • Rejsevenlig

Belkin

For et par dollars mere end Apple Watch Magnetic Fast Charger kan Belkin Portable Fast Charger til Apple Watch ikke kun hurtigt oplade dit Apple Watch, men tilbyder også muligheden for at bruge natbordstilstand, hvilket gør det til et solidt valg til dit skrivebord eller natbord .

Selvom det kommer til en højere pris, kan det prale af meget bedre byggekvalitet og en vægtet base, der forhindrer opladeren i at glide af overflader. Der er også en justerbar skive, der kan rumme forskellige Apple Watch-størrelser. Uanset om du har standard Apple Watch eller de større Ultra-modeller, kan denne ladestander hurtigt toppe dit ur, mens den fremviser det smukt.

  Sådan får du mørk tilstand til alle websteder på Mac

Belkin bærbar hurtigoplader til Apple Watch

Bedste ladestander

Belkin Portable Fast Charger til Apple Watch er et glimrende alternativ til den officielle Apple Watch-oplader, hvis du vil bruge Natbordstilstand med dit Apple Watch. Det forvandler dit ur til et vækkeur, som er perfekt til opladning ved sengen.

Fordele

 • Hurtig opladning til Apple Watch
 • Kompatibel med natbordstilstand
 • Kompakt og elegant design
 • Rejsevenlig

Ulemper

 • Inkluderer ikke en strømadapter

Case Logik

Case Logic Apple Watch Charger er en budgetvenlig mulighed, der fungerer godt med alle generationer af Apple Watch. Den har samme design som Apples officielle oplader, men har en USB-A-port i stedet for USB-C. Den er stadig nem at bruge og opbevarer pænt.

Den eneste ulempe er, at det oplader lidt langsomt, men dette vil ikke være en dealbreaker, hvis du oplader dine enheder natten over, da der er rigelig tid til at oplade dit ur til 100 procent batterikapacitet.

Case Logic Apple Watch oplader

Bedste budget

$8 $11 Spar
$3

Case Logic Apple Watch Charger er en af ​​de mest overkommelige Apple Watch-opladere. Selvom det muligvis ikke understøtter hurtig opladning, kan det stadig oplade dit ur fuldt ud natten over.

Fordele

 • Overkommelig
 • Fungerer med alle Apple Watch-modeller
 • Opbevarer pænt

Anker

Det er svært at gå galt med denne Apple Watch-oplader i lommestørrelse fra Anker, hvis du vil holde dit ur opladet, når du rejser eller på arbejde. Det har næsten samme størrelse som et tommelfingerdrev og sættes direkte i en USB-C-port på din bærbare computer, powerbank eller vægadapter, så du kan få dit ur til at fylde op når som helst og hvor som helst.

Anker bærbare magnetiske oplader til Apple Watch fungerer med alle generationer af Apple Watch og ryster det ‘MFi-certificerede’ godkendelsesstempel fra Apple, så det er sikkert at bruge med Apple-produkter, inklusive Apple Watch og AirPods. Selvom den ikke har det nye hurtigopladningsmodul, oplader den stadig hurtigere end de fleste tredjepartsmuligheder og har stærke magneter til at holde dit ur sikkert på plads.

  Sådan autofylder du bogstaver fra AZ i Excel

Anker bærbar magnetisk oplader til Apple Watch

Bedst til rejser

Skal du et sted hen? Denne Anker bærbare magnetiske oplader til Apple Watch lader dig strømforsyne dit ur stort set hvor som helst. Du behøver kun en enhed med en strømforsynet USB-C-port, såsom en MacBook, iPad eller powerbank, for at oplade dit ur.

Fordele

 • Ultra-kompakt og let
 • Sikker opladning
 • Holder Apple Watch sikkert
 • Behøver ikke en stikkontakt

Ulemper

 • Hurtigoplader ikke de nyeste Apple Watch-modeller

Belkin

Der er mange gode 3-i-1 opladere, men Belkin 3-i-1 trådløs oplader med MagSafe (2nd Gen) har et par ekstra funktioner, der gør den til den bedste mulighed for dine Apple-enheder. Den har et slankt T-formet design, der suspenderer din iPhone og Apple Watch i luften, så du nemt kan se indgående notifikationer.

Men det, der virkelig adskiller den fra mængden, er dens utrolige opladningshastighed. Dette 3-i-1-stativ kan oplade din iPhone ved dens hurtigste hastigheder og understøtter også hurtig opladning til de nyeste Apple Watches. Selvom det er dyrt, er det det hele værd, hvis du ejer en iPhone, Apple Watch og AirPods. Derudover kommer den med alt tilbehør, inklusive en strømadapter.

Belkin 3-i-1 trådløs oplader med MagSafe (2. generation)

Bedste 3-i-1 oplader

$120 $150 Spar
30 USD

Belkin 3-i-1 trådløs oplader med MagSafe er den perfekte mulighed, hvis du vil oplade dit Apple Watch, iPhone og AirPods på én gang. 2. generationsmodellen tilføjer hurtigopladning til Apple Watch oven i 15W MagSafe-opladningen til de nyeste iPhones.

Fordele

 • Oplader tre enheder på samme tid
 • Hurtig opladning til iPhone og Apple Watch
 • Slankt design og førsteklasses byggekvalitet
 • Eliminerer ledninger

FAQ

Q: Bruger Apple Watches MagSafe?

Mens både MagSafe- og Apple Watch-opladere bruger magneter, bruger Apple Watch-opladeren en anden mekanisme kaldet induktiv opladning, som ikke er kompatibel med MagSafe. Det virker ikke at bruge en MagSafe-oplader til at drive dit Apple Watch.

  Hvad er VBScript, og hvorfor dræbte Microsoft det bare?

Spørgsmål: Kan jeg bruge min iPhone-oplader til at oplade mit Apple Watch?

Ja, du kan bruge din iPhone-oplader til at forsyne dit Apple Watch med. Apple Watch bruger en magnetisk oplader med et USB-C-stik, som du kan sætte i din iPhones strømadapter, forudsat at den har en USB-C-port.

Q: Hvilken type oplader bruger Apple Watch?

Apple Watch bruger en proprietær magnetisk trådløs oplader, der sættes på bagsiden af ​​dit ur. Hvis du har et Apple Watch Series 7 eller nyere, kan Apple Watch Magnetic Fast Charger med USB-C-kabel oplade dit ur 33 procent hurtigere end ældre opladere eller tredjepartsmuligheder uden understøttelse af hurtig opladning.

Spørgsmål: Skal jeg oplade mit Apple Watch hver nat?

Ja, du kan oplade dit Apple Watch hver nat. Apple Watch har en optimeret batteriopladningsfunktion, der forsinker opladningen ud over 80 procent for at hjælpe med at forlænge batteriets levetid.

Spørgsmål: Er det i orden at bruge en ikke-Apple-oplader med mit Apple Watch?

Selvom den officielle oplader fra Apple er den bedste måde at oplade dit Apple Watch på, kan du stadig trygt bruge en tredjepartsoplader til at drive dit ur. Ikke-Apple-opladere plejer at være overkommelige og fungerer godt med alle Apple Watches; dog anbefaler vi kun dem med MFi-certificering for at sikre kompatibilitet og sikkerhed.

Q: Kan jeg oplade mit Apple Watch uden en oplader? Hvis ja, hvordan?

Du kan ikke oplade dit Apple Watch uden dens magnetiske oplader. Men hvis du har det magnetiske USB-C-opladerkabel, kan du tilslutte det direkte til USB-C-porten på din MacBook, powerbank eller endda din iPhone (hvis du bruger iPhone 15), så du kan oplade den uden at kræve en stikkontakt.

Q: Hvad er dødens grønne slange?

The Green Snake of Death er en advarsel, der dukker op, når dit ur har meget lav effekt. Tilslutning af det til en oplader kan nemt løse problemet, men hvis det stadig fortsætter, skal du lade det stå i et par dage for at lade batteriet tømmes helt, før du tilslutter det til strøm.