De bedste Apple M1-enheder

2021-udgivelsen af ​​Apples seneste M1-processorer, M1 Pro og M1 Max gav købere en masse muligheder, når de skulle vælge en bærbar Apple-drevet enhed.

Det kan dog også føre til forvirring, især hvis du ikke er bekendt med, hvilken enhed der passer bedst til dig.

Fra premium-drevne iPads til bærbare MacBook Pros, der er et væld af valgmuligheder, når det kommer til de bedste Apple M1-enheder.

Her er de bedste Apple M1-enheder, der kan købes i dag.

2021-udgivelsen af ​​Apples seneste M1-processorer, M1 Pro og M1 Max, gav os en masse muligheder, når vi skulle vælge en bærbar Apple-drevet enhed.

Men for mange muligheder kan føre til forvirring, især hvis du ikke er bekendt med, hvilken enhed der passer bedst til dig.

Fra premium-drevne iPads til bærbare MacBook Pros, der er et væld af valgmuligheder, når det kommer til de bedste Apple M1-enheder.

Her er de bedste Apple M1-enheder, der kan købes i dag.

Vores foretrukne Apple M1-enheder fra 2023

14-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro

Bedste samlet

Velafrundet M1 MacBook Pro med en hurtig SSD

Den 14-tommer Apple MacBook Pro har M1 Pro-chipsættet, der giver dig adgang til en 10-core CPU og 16-core GPU. Den er hurtig, hurtig og velegnet til en intensiv arbejdsgang.

Fordele

 • Vælg mellem 8-Core CPU/14-Core GPU eller 10-Core CPU/16-Core GPU-chip
 • Kan understøtte op til to eksterne skærme med op til 6k@60Hz opløsning
 • Har MagSafe 3-opladningsporten
 • Leveres med et SDXC-kortslot, HDMI-port, hovedtelefonstik og tre USB-C-porte

Ulemper

 • Leveres kun med 67W USB-C-strømadapteren til 8-Core-varianten

14-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro tilbyder den bedste pris-til-ydelse-balance. Du har muligheden mellem en 8-core CPU og 14-core GPU eller den mere kraftfulde 10-core CPU og 16-core GPU. Denne enhed er bedst til professionelle på begynderniveau, der skal omgås et budget.

Den højere specificerede model er også et godt valg for dem, der prioriterer bærbarhed frem for magt. Ikke desto mindre slår den nederste variant stadig over sin vægt, når det kommer til ydeevne.

Begge modeller kommer også med Liquid Retina XDR-skærmen, der giver dig 1.000 nits vedvarende lysstyrke og et forbløffende kontrastforhold på 1.000.000:1. Denne 10-bit skærm leverer også en milliard farver, hvilket giver dig den mest nøjagtige farvevisning.

Apple Mac Studio M1 Ultra

Bedste præstation

Top-of-the-line præstation

Uanset om det er medieredigering eller GPU-intensive opgaver, klarer Apple Mac Studio M1 Ultra begge dele smukt. Den er også udstyret med masser af porte, inklusive den nyeste Thunderbolt 4.

Fordele

 • Den mest kraftfulde M1-enhed
 • Vælg mellem 48 eller 64 GPU-kerner
 • Vælg mellem 64 GB eller 128 GB RAM
 • Relativt lille formfaktor

Ulemper

 • Kan ikke opgraderes efter køb
 • Har stadig brug for en skærm og ydre enheder

Hvis prisen ikke er et problem, og du vil have den mest kraftfulde M1-maskine, er Apple Mac Studio M1 Ultra det helt rigtige. Skrivebordet ryster M1 Ultra-processoren, toppen af ​​M1-familien, med så mange kerner, at det gør meget intensiv software til en leg at bruge.

Her er problemet: Jo flere kerner du har adgang til, jo mere kan din pc behandle flere opgaver. Dette er især praktisk til redigering og gengivelse af software, uanset om det er video, foto eller 3D-modellering. Apple Mac Studio M1 Ultra mangler heller ikke strøm; du kan vælge mellem 48 eller en 64-core GPU, sammen med et valg mellem 64 eller 128 GB RAM.

Selvom den ikke har en skærm, er der en sølvbeklædning. Da Apple Mac Studio M1 Ultra er bygget til intensiv software, har du brug for så meget plads som muligt. Heldigvis er der seks Thunderbolt 4-porte tilgængelige, udover HDMI, så du kan tilslutte flere skærme af enhver størrelse.

13-tommer Apple M1 MacBook Air

Mest overkommelig

Kraftig, let og i pint-størrelse

$750 $999 Spar
$249

Lad ikke den 13-tommer Apple M1 MacBook Air narre dig med sin lille statur. Med 8 GB RAM og Apples kraftfulde M1-chipsæt er den perfekt egnet til produktivitet og hverdagsbrug.

Fordele

 • Udstyret med en Touch ID sensor for nem og sikker login
 • Understøtter én ekstern skærm op til 6K@60Hz
 • Holder op til 15 timer med trådløs internetbrowsing
 • Vejer kun 2,8 kilo

Ulemper

 • Ikke så tynd som M1 MacBook Pro på sit tykkeste sted

“Budget” og “Apple” deler normalt ikke den samme plads, men hvis du leder efter den hurtigste vej til M1-chippen, så overvej at hente den 13-tommer Apple M1 MacBook Air. Det er en let, tynd, kraftfuld og ret effektiv, hvilket gør den til et lige så godt valg til bærbarhed.

Men hvis du planlægger at arbejde med de mest krævende apps, er 512 GB 13-tommer Apple M1 MacBook Air den lidt bedre mulighed i betragtning af dens 8-core GPU. Alligevel halter 256GB modellens 7-core GPU næppe bagud, hvilket gør den til det optimale valg, hvis dit budget er virkelig stramt. Begge tilbyder imponerende ydeevne uden termisk drosling på trods af dens mangel på fans.

Er du ikke fan af skærmstørrelsen? Nå, interessant nok er 13-tommer Apple M1 MacBook Air også kraftig nok til at understøtte en ekstern skærm ved 6K@60Hz.

11-tommer Apple M1 iPad Pro

Mest tilpasselig

Imponerende hardware pakket ind i en tablet

Tabletter er kongen af ​​bærbarhed, så naturligvis tilbyder 11-tommer Apple M1 iPad Pro det bedste forhold mellem ydeevne og størrelse. Med mobilfunktioner fungerer den også som en mobil enhed.

Fordele

 • Oplader via USB-C
 • Tilbyder 4K-videooptagelse med op til 60 fps
 • Holder op til 10 timer på en enkelt opladning
 • Udstyret med Face ID for øget sikkerhed

Ulemper

 • Nogle iPad-apps er endnu ikke så kraftfulde som deres MacOS-versioner

For professionelle efter power, bærbarhed og tilpasning er Apple M1 iPad Pro det perfekte ægteskab. Med sin 11-tommer skærm og 2388x1668px opløsning har du stadig rigelig plads til produktivitet, mens du bevarer et skarpt, farverigt billede.

Faktisk er den 11-tommer Apple M1 iPad Pro kompatibel med mange af Apples eksterne tilbehør, såsom Apple Pencil, Magic Keyboard og Smart Folio. Enhver af disse forvandler din tablet til noget mere, især helt.

Derudover bruger det indbyggede ultra-brede kamera Center Stage, og holder dit smukke krus i fokus, når du har videochat med familie, venner og kolleger. Du kan endda gøre det på farten, hvis du vælger modellen med mobilfunktioner.

Apple Mac Studio M1 Max

Bedst til skabere

En dedikeret arbejdshest til redigering

Med 32 GB RAM og en 24-core GPU er Apple Mac Studio M1 Max en kreativ drøm. Den har flere Thunderbolt 4-porte til at forbinde alle dine eksterne behov.

Fordele

 • Passer vidunderligt sammen med en farvenøjagtig skærm
 • Fire Thunderbolt 4-porte på bagsiden
 • SD-kortplads foran
 • Fremragende køling

Ulemper

 • Har stadig brug for en skærm og ydre enheder
 • Kan ikke opgradere efter køb

Hvad hvis du planlægger at håndtere ressourcekrævende software, noget du ved, der vil presse M1-processoren til dets grænser? Nå, så mød lillebror til Apple Mac Studio M1 Ultra, Apple Mac Studio M1 Max. Det fungerer også som en budgetmulighed, hvis du har brug for en mere stationær opsætning.

Nok er M1 Max et skridt ned fra M1 Ultra, men det er stadig et kraftcenter, hovedsageligt på grund af den ekstra hardware, du får sammenlignet med grænserne for Apples bærbare computere. Med Apple Mac Studio M1 Max har du adgang til 32 GB eller RAM, en 24-core eller 32-core GPU og M1 Max, som i sig selv er en 10-core CPU. Det er den perfekte arbejdsstation, hvis du f.eks. leverer video- eller fotoredigeringstjenester på kontrakt-til-kontrakt-basis.

Du skal dog bruge masser af lagerplads til disse filer. Apple Mac Studio M1 Max har flere muligheder, fra 512 GB til en massiv 8TB SSD. Hvis det ikke er nok, kan du tilslutte eksterne lagerenheder ved hjælp af en af ​​de fire Thunderbolt 4-porte på bagsiden.

16-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro

Bedst for studerende

Den perfekte back-to-school laptop

$2100 $2699 Spar
599 USD

Med M1 Pro-chipsættet tilbyder 16-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro enestående ydeevne til alle skolebehov. Endnu vigtigere er det, at du kan stole på dets 14-timers batteri til at få dig igennem dagen.

Fordele

 • Understøtter op til to eksterne skærme ved 6K@60Hz
 • Indbygget 1080p FaceTime HD-kamera til videoopkald i høj kvalitet
 • Har et high-fidelity lydsystem med seks højttalere
 • Udstyret med ProMotion-teknologi med opdateringshastigheder op til 120Hz

Ulemper

 • Ret tung på 4,7 pund

Når du skal have den størst mulige skærm på din bærbare computer, men alligevel ikke har brug for den over-the-top computerkraft fra M1 Max, vil 16-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro levere. Denne bærbare computer er udstyret med en 16-tommer Liquid Retina XDR-skærm, som tilbyder et ekstremt definitionsområde med et kontrastforhold på 1.000.000:1. Den har også ProMotion-teknologi, så du kan nyde opdateringshastigheder på op til 120Hz efter behov.

På trods af at den har mindre strøm end M1 Max, tilbyder den stadig en potent 10-Core CPU og 16-Core GPU via M1 Pro-chippen. Du får også et forbløffende 100Wh Li-Po batteri, der leverer op til 14 timers brug af trådløst internet på en enkelt opladning.

For brugere, der er på markedet for en af ​​de bedste M1-enheder, er 16-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro et absolut udyr. Du vil kunne nyde en stor skærm, anstændig strøm og masser af batterilevetid, når du arbejder væk fra en strømkilde.

16-tommer Apple M1 Max MacBook Pro

Bedste bærbar

Den mest kraftfulde Apple M1 bærbar

$3199 $3499 Spar
300 USD

Når du vil have kraften fra M1 Max-chipsættet på farten. 16-tommer Apple M1 Max MacBook Pro er bygget til at håndtere redigeringssoftware, fra video til foto til kompleks 3D-gengivelse.

Fordele

 • Bruger det højeffektive macOS
 • Ultratynd og støjsvag konstruktion
 • 1.000.000:1 kontrastforhold
 • Har et lydsystem med seks højttalere

På den anden side, hvis du har brug for den maksimale effekt på en stor skærm, er 16-tommer Apple M1 Max MacBook Pro vejen at gå. En 10-core CPU og 32-Core GPU driver denne bærbare computer. Den har også 32 GB RAM, der kan udvides op til 64 GB, hvilket gør den til en utrolig alsidig Mac-enhed.

På trods af al den kraft er den stadig effektiv nok til at opretholde op til 14 timers kontinuerlig trådløs internetbrug. Den kommer også med en 140W MagSafe 3-oplader, så du hurtigt kan oplade din enhed op til 50 procent på kun 30 minutter.

Den 16-tommer Apple M1 Max MacBook Pro har et lydsystem med seks højttalere, en 16,2-tommer Liquid Retina XDR-skærm med et kontrastforhold på 1.000.000:1 og en hel masse andre funktioner. Professionelle, der kræver bærbar strøm, vil helt sikkert få det fra den M1 Max-drevne 16-tommer MacBook Pro.

Vælg den bedste Apple M1-enhed til dig

Den gode nyhed er, at Apple gjorde det ret nemt at beslutte, hvilken enhed der er bedst for dig, da alle har en form for M1-chipsættet, uanset om det er basis M1, M1 Pro, M1 Max eller M1 Ultra. Hvad det betyder for dig, som at uanset hvilken model du vælger, får du altid kraftfuld hardware. Det kommer i bund og grund til, hvad du planlægger at bruge til.

Af den grund er 14-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro den perfekte mulighed, samlet set. Den er bærbar, skærmen har en god størrelse, og den bruger M1 Pro. Uanset om det er personligt eller arbejdsrelateret, kan den bærbare computer passe til enhver form.

Selvfølgelig forstår vi, hvis budgettet er et problem, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at gå et par generationer tilbage til den 13-tommer Apple M1 MacBook Air. Nok, det er et par år gammelt, men du får stadig adgang til M1-chipsættet sammen med 8 GB RAM, en betydelig skærm med smukke farver og en hurtig SSD.

14-tommer Apple M1 Pro MacBook Pro

Bedste samlet

Velafrundet M1 MacBook Pro med en hurtig SSD

Den 14-tommer Apple MacBook Pro har M1 Pro-chipsættet, der giver dig adgang til en 10-core CPU og 16-core GPU. Den er hurtig, hurtig og velegnet til en intensiv arbejdsgang.

Fordele

 • Vælg mellem 8-Core CPU/14-Core GPU eller 10-Core CPU/16-Core GPU-chip
 • Kan understøtte op til to eksterne skærme med en opløsning på op til 6k@60Hz
 • Har MagSafe 3-opladningsporten
 • Leveres med et SDXC-kortslot, HDMI-port, hovedtelefonstik og tre USB-C-porte

Ulemper

 • Leveres kun med 67W USB-C-strømadapteren til 8-Core-varianten
  7 bedste agentløse netværksovervågningsværktøjer