De 8 bedste apps til at organisere dit skab og planlægge outfits

Lad os se det i øjnene: Det er ikke nemt at organisere dit skab. Og med et rodet skab bliver det en udfordring at vælge det perfekte outfit. For ikke at nævne, noget af dit bedste tøj bliver begravet i bunken.

For at overvinde alt dette kan du bruge mobilapps til at organisere dit skab. Disse apps giver dig mulighed for at holde styr på dine beklædningsgenstande og hjælpe dig med at planlægge outfits. Nedenfor lister vi de otte bedste apps til at organisere dit skab.

1. Få Garderobe

Get Wardrobe hjælper dig med at organisere dit skab og planlægge outfits. Appen tilbyder flere funktioner til dette formål. Du kan tage billeder af tøj, uploade dem på appen og digitalisere din garderobe. På samme måde kan du skabe kombinationer af forskelligt tøj virtuelt og tilføje outfits til din planlægger.

App’en er praktisk, når du vil pakke din rejsetaske, da du kan se alle varer på appen og vælge dem. Get Wardrobe har et fantastisk fællesskab af fashionistaer, der er villige til at dele ideer og forslag. Dette hjælper dig med at følge med i modetrends.

Premium-abonnementet giver dig mulighed for at tilføje ubegrænset tøj til din garderobe, mens den gratis konto begrænser det til 100. Prisen på Premium-planen varierer fra land til land.

Download: Hent garderobe til Android | iOS (Gratis; køb i app tilgængelig)

2. Åben Garderobe

Hvis du vil slutte dig til et fællesskab af modeelskere udover at organisere dit skab, skal du tilmelde dig på OpenWardrobe-webstedet. Appen giver dig mulighed for at tilføje dit tøj til appen, planlægge dine outfits og dele dem med dine venner.

Du kan logge det tøj, du har båret, og appen viser en komplet registrering sammen med forslag til tøj. Her kan du også udforske tøj af kreatører, mærker eller stylister.

Udover at tilføje tøj til dit digitale skab, kan du planlægge dit udseende og pakke sammen til din næste rejse. På fanen Opdag kan du vælge outfittet til din næste ferie eller få inspiration fra OpenWardrobe-fællesskabet. Hjemmesiden indeholder videotutorials og retningslinjer om forskellige moderelaterede emner.

Det bedste af det hele er, at OpenWardrobe-appen er gratis. Platformen tjener ved at være vært for betalte workshops, så der er ingen fangst. Et godt sted at finde inspiration til dine kjoler, OpenWardrobe er en anstændig app til at organisere dit skab.

Download: OpenWardrobe til Android | iOS (Gratis)

3. Skabe

Acloset beskriver sig selv som en AI-modeassistent. Når du uploader et billede af dit tøj, fjerner Acloset baggrunden og tilføjer den til din digitale garderobe.

Takket være AI kan Acloset automatisk registrere dit tøjs farve, design og stil. Dette hjælper det med at organisere alle dine outfits i kategorier. Baseret på denne kategorisering kan Acloset foreslå kjoler, der passer til vejret og lejligheden.

Takket være dine nuværende skabsartikler kan den desuden give indkøbsforslag, så du ikke skal bruge timer på at lede efter de sko, der passer godt til dit tøj. For at få flere ideer kan du følge de førende stylister på platformen og tjekke deres outfits ud.

Acloset sikrer, at du bruger hele din kjole ved at vise genstande, du har båret i den sidste måned, tøj, du ikke har brugt i lang tid, og procentdelen af ​​kjoler, du ofte går i. På samme måde viser den dine tøjpræferencer ved at angive farven, mærket og beklædningsgenstande, du bærer mest.

Download: Skabe til Android | iOS (Gratis)

4. XZ(skab)

Hvis hvad du skal have på på arbejde er dit første spørgsmål hver morgen, vil du elske XZ(Closet). Den virtuelle garderobe giver dig mulighed for at tilføje genstande, skabe outfits og vise tøjforslag.

Du kan tilføje beklædningsgenstande enten ved at uploade billeder eller ved at vælge kjolerne fra dets bibliotek med almindeligt tøj. Ligesom Acloset kan den også registrere detaljerne i beklædningsgenstande, dog ikke så nøjagtigt. Men du kan manuelt tilføje kategori, mærke, stil og købsdetaljer.

Fra kalenderfanen kan du føre en log over de kjoler, du har båret. På samme måde giver det dig mulighed for at planlægge dine outfits i uger og måneder frem. Til sidst viser den vejrudsigter og outfitidéer.

Download: XZ(Closet) for Android | iOS (Gratis)

5. Hvor

Whering er en fantastisk app for modeelskere. Det kan vedligeholde din digitale garderobe, planlægge outfits, give outfitforslag og vise shoppingideer.

Når du uploader dine kjoler, redigerer Whering automatisk billedet og tilføjer detaljer om kjolen. Når du har uploadet flere elementer, skaber funktionen Dress me forskellige kombinationer, der hjælper dig med at vælge dit outfit.

Whering viser indkøbsforslag fra forskellige mærker, især bæredygtige. På samme måde er der en sektion for tidligere elskede genstande, hvis du ønsker at købe brugt tøj online. Da appen viser kjoler, du måske kunne lide, kan du blive ved med at tilføje dem til din ønskeliste.

Ved hjælp af Whering kan du oprette moodboards og look-bøger. Appen hjælper dig også med at planlægge din bagage, når du rejser, ved at foreslå genstande fra dit skab. For at hjælpe dig med at forstå dine tøjmønstre sporer den dine outfits og viser brugsstatistikker.

Download: Hvor for Android | iOS (Gratis)

6. Smart Closet

Smart Closet fungerer som din personlige stylist. Det lader dig organisere dit skab, vælge outfits og shoppe nyt tøj. Selvom det giver dig mulighed for at digitalisere din garderobe, er Smart Closet ikke den bedste garderobe-app, når det kommer til at redigere stofbilleder eller udtrække detaljerne i dine ting.

Men Smart Closet udmærker sig ved at give indkøbsforslag baseret på mærke, butik eller kategori. Du kan oprette en ønskeliste over produkter fra dine yndlingsmærker. Appen gør det nemt at skabe look-bøger og fremvise dine bedste outfits.

Der er en indbygget kalender, hvor du kan planlægge eller logge outfits. Det bedste af det hele er, at appen hjælper dig med at pakke bagage og viser dine skabsstatistikker.

Download: Smart Closet til Android | iOS (Gratis; køb i app tilgængelig)

7. Gem din garderobe

Save Your Wardrobe har til formål at hjælpe dig med at bygge en bæredygtig, billig og alligevel stilfuld garderobe. Ved hjælp af appen kan du oprette et digitalt skab, tilføje alle beklædningsgenstande ved at uploade billeder eller indtaste detaljer. Udover skabet kan du tilføje beklædningsgenstande til specifikke lister, såsom en liste til daglig brug, en til arbejde og en anden til fitnesscentret.

Save Your Wardrobe foreslår outfits, afhængigt af vejret og kalenderen. Som de fleste andre apps giver den dig mulighed for at shoppe. Det skiller sig dog ud ved at tilbyde tjenester fra sine partnere. Disse tjenester omfatter vaskeri, reparationer, donationer osv.

Afsnittet Din garderobe, afkodet viser interessant indsigt om dit skab og dets brug, såsom bæredygtighedsregistreringer, foretrukne farver og topkategorier. Du kan bruge kalenderen her til at holde styr på dine outfits.

Download: Gem din garderobe til Android | iOS (Gratis)

8. Pureple Outfit Planner

Pureple Outfit Planner er en anden skabsarrangør-app, som du kan prøve. For at komme i gang skal du tilføje alle dine garderobeartikler til det virtuelle skab. Med hver vare kan du vælge kategori og sæson, hvilket kan hjælpe dig med at filtrere kjolerne bagefter.

Når din garderobe er klar, kan Pureple foreslå outfits. Efter at have anbefalet et par tilfældige outfits for at identificere din smag, giver Pureple forslag i henhold til dine præferencer.

Selvom dens grundlæggende plan er gratis at bruge, kan du opgradere for at få annoncefri adgang og ubegrænsede stilforslag. Du kan også se de outfits, der deles af andre Pureple-fællesskabsmedlemmer for at få inspiration.

Download: Pureple Outfit Planner til Android | iOS (Gratis; køb i app)

Hold dit skab organiseret

Disse digitale garderobestyringsapps giver dig mulighed for at se hele din tøjkollektion med et enkelt blik. Dette gør det ret nemt at vælge dit outfit. Men hvis du stadig ikke kan, kan de ovennævnte apps også give forslag.