De 6 bedste selvpublicerende platforme, der får dit arbejde derude

At skrive er en kunstform i konstant udvikling, der forbinder forskellige dele af verden. I takt med at mediet ændrer sig og vokser, ændres metoden til at nå læserne også. Engang stod en svær at behage redaktør i vejen for, at nye forfattere fik deres arbejde derude. Heldigvis er det ikke længere tilfældet med internettets fremkomst.

Der er mange muligheder for selvpublicering online, hvis fordele og ulemper kan være svære at finde rundt i. Heldigvis er alt, hvad du behøver at vide om de bedste platforme, der når ud til et stort publikum, lige her.

Amazon har været i detail- og marketingbranchen, siden Jeff Bezos startede virksomheden i 1994. Et af de første udvidelser, Bezos foretog, var at opkøbe onlineboghandlere i forskellige dele af verden. Amazons selvudgivelsesplatform har ændret sig betydeligt siden da, til det bedre.

En vigtig faktor at overveje er Kindles dominans på eReader-markedet. Det er let at forstå, hvorfor Amazons flagskib til læsetablet er en hjørner på markedet. Den markerer mange felter på listen over ting, du skal overveje, når du køber en e-læser.

Men Amazon-boghandelen er en endnu større bedrift end Kindle. Den fungerer i forskellige hjørner af verden som en af ​​de største selvudgivelsesplatforme, der i øjeblikket er tilgængelige online. Amazon lægger magten tilbage i forfatterens hænder, så du kan få din roman derud og beholde 70 % af det optjente overskud.

Derudover tilbyder Amazon bøger på tværs af genrer som Romance, Mystery og Adventure. Det letter også udgivelsen af ​​grafiske romaner og tegneserier. Brugerne har betydelig kontrol og input i publiceringsprocessen. Du kan indtaste vigtige bogoplysninger på platformen, mens du forsøger at udgive en bog.

Desuden er du ansvarlig for at skrive en iørefaldende bogbeskrivelse, der kan lokke læserne nok til at hente en bog. Du skal også indtaste bogens titel, forfatternavn, genre og nøgleord.

Kindle Direct Publishing prioriterer kvalitet frem for kvantitet. Ethvert arbejde, der indsendes til udgivelse, gennemgås nøje for at sikre, at det overholder platformens retningslinjer. Der er også en grænse for, hvor mange bøger en enkelt forfatter kan udgive inden for en given tidsramme. Dette gøres for at mindske forsinkelser i revisionsprocessen.

  Sådan laver du et godt levende tapet til din iPhone

Amazon har et stærkt navn, og Kindle Direct Publishing nyder godt af den høje trafik på deres hjemmesider. Derfor er du sikker på at få masser af øjne til at kigge på dit arbejde, hvis du vælger at bruge denne platform. Det gør det således til et godt sted at promovere dine e-bøger.

Apple Books blev lanceret som iBooks i 2010 som en speciel funktion på iPad. Den blev dog senere udgivet på iPhone og iPod samme år og har siden været den foretrukne applikation for litterære entusiaster, der bruger Apple-produkter.

En stor fordel ved at udgive på Apple Books er enhedskompatibilitet. Virksomheden har en lang liste over understøttet hardware solgt til millioner af mennesker rundt om i verden. Som sådan kan læsere gennemse og læse titler på Apple Books på deres iPhones, iPads og MacBooks.

En anden fordel ved platformen er, at den giver brugerne mulighed for at importere e-bøger til deres Apple Books. Denne alsidighed i brug tiltrækker et stort publikum, som forfattere kan drage fordel af.

Udgivelsesprocessen er ret ligetil. Du skal bruge en iTunes Connect-konto for at komme i gang. Derudover bør konvertering af din bog til EPUB-format være det første trin, før du fortsætter.

Du kan også indtaste relevante metadata for at hjælpe Apple Books-algoritmen med at markedsføre dit arbejde derfra. Apple Books-udgivelsesportalen indeholder også en hel sektion dedikeret til promovering. Dette giver dig tips og anbefaler relevante platforme til at få budskabet ud om din nye roman.

Apple Books er også et godt valg for forfattere, der prioriterer lydbøger. Du kan bruge en digital stemme til at fortælle dit skrevne arbejde på platformen. Eller du kan udgive en allerede fortalt historie. Endelig er der ingen skjulte gebyrer på platformen, og forfattere tjener 70 % royalty på hver solgt bog, uanset prisen.

Barnes and Noble er en af ​​de ældste boghandlere i Amerika. Det begyndte som en traditionel boghandler i New York City og er siden vokset til en Fortune 1000-virksomhed med en omfattende rækkevidde.

  Ret Xbox Live-fejl 8015190e

I årenes løb har Barnes and Noble udviklet sig og tilbyder i øjeblikket selvudgivelsestjenester på sin webplatform. De forstår forfatternes behov og tilbyder hjælp til redigering, markedsføring og omtale. De tilbyder standardpakken på 70 % royalty til selvudgiverende forfattere og en chance for at tjene mere, når du udgiver trykte bøger direkte gennem dem.

Barnes og Noble forenkler processen med at uploade dit arbejde til deres system ved at angive, hvad der kræves, så du kan forberede det på forhånd. Når du har uploadet din bog, kan du redigere den, før du udgiver den. De tilbyder også tjenester, der gør det muligt for dig at oprette og tilpasse et frontcover.

Forfattere kan indtaste bogdetaljer, der hjælper Barnes and Noble-platformen med at promovere deres arbejde, som genre og mere. Når din bog er udgivet, føjes den til det store udvalg af tilgængelige bøger og gøres let at finde.

Google Play Bøger går på tværs af forskellige enheder, da det fungerer på alt, der kører den nyeste version af Android. Platformen understøttes i over 75 lande verden over, og tre milliarder mennesker kan hente din bog, hvis du vælger at udgive den på Google Play Bøger.

De tilbyder forfattere standardindtægtsfordelingen på 70 %, så du kan maksimere din fortjeneste ved hvert bogsalg. Udgivelsesprocessen er lige så nem som at oprette en konto, uploade dit formaterede arbejde og indtaste de nødvendige metadata og beskrivelser for at tilslutte nye læsere.

Google Play Bøger giver også læsere mulighed for at indlejre links til deres bogs side, uanset hvilken platform de vælger at promovere. De kræver heller ikke eksklusivitet, hvilket betyder, at du kan publicere på andre platforme og stadig tjene de samme penge i royalties.

Som virksomhed er Google kendt for effektivt at bruge søgevaner til at anbefale brugerprodukter. Dette markedsføringsniveau fungerer også i Google Play Bøger, hvilket forsikrer forfattere om, at de rigtige øjne vil finde deres bøger.

  5 Top PST-migreringsværktøjer til din Office-migrering

Darft2Digital (D2D) er moderselskabet til den populære distributør, Smash Words. De tilbyder mange af de værktøjer, andre selvudgivelsesplatforme gør, plus så meget mere. D2D giver forfattere praktiske skabeloner, de kan vælge imellem for at hjælpe med at organisere deres arbejde.

Forfattere kan indstille deres pris til, hvad de vil, og platformen tager kun 10 %, hvilket giver forfattere 90 % i royalties for hvert salg. Platformen kan prale af en hurtig og intuitiv brugergrænseflade, så selv mindre teknologikyndige forfattere er velkomne.

En anden nyttig funktion er forfattersiden. D2D giver brugerne mulighed for at oprette brugerdefinerede sider, som læserne kan gå til, når de har til hensigt at lære mere om forfatteren til deres yndlingsbøger. Det er et fantastisk værktøj for forfattere, der ikke har deres egne hjemmesider.

Lulu er fast besluttet på at hjælpe forfattere med at opnå de bedste resultater med deres arbejde. Dette inkluderer skabeloner som guider under skriveprocessen og at tilbyde forfatterværktøjssæt spækket med nogle af de mest nyttige onlineværktøjer og software til skrivning.

Du kan også booste din selvtillid ved at hyre en professionel på platformen til at kritisere dit arbejde og give dig nogle tips. Alle tjenester, der tilbydes på webstedet, bidrager til et vellykket selvudgivelsesprojekt. De hjælper dig endda med at sætte bogpriser, du kan være sikker på.

Lulu tilbyder også lokkende forfatteropdelinger, der kun tager 20 % for ydede tjenester. Det betyder, at du tjener 80 % i royalties på hvert bogsalg. Der er også Lulu Direct-tjenesten, som giver forfattere og brugere mulighed for at sælge på deres egne hjemmesider uden for Lulu-platformen.

Anbring strømmen tilbage i en forfatters hænder

Selvudgivelse har løftet forfattere rundt om i verden, og platformene beskrevet ovenfor giver dig den bedste fordel i forhold til at nå den bredeste læserbase og tjene mest overskud.

Så eksperimenter lidt. Du er velkommen til at bruge enhver kombination af de seks platforme ovenfor. Tilføj det til en ret god marketingstrategi, og du er godt på vej til at udgive dine egne e-bøger som professionel.