De 5 bedste software til at finde sangtaster (Windows 10)

Musik er skrevet i toneart. ‘Nøglen’ er et teknisk udtryk, der definerer tonehøjden og skalaen af ​​lyd i musik eller sang. Hvis du nogensinde kun lytter til musik, dette maj Det betyder ikke meget for dig, men hvis du optager musik eller arbejder med det i en anden form, er det grundlæggende viden, du bør have.

Nøglen til en musik er med til at bestemme dens stemning, dvs. er musikken blød, er den opløftende, den er aktiv, er den sur osv. Hvis du har trænet dit øre til at genkende tonearten til en sang eller et musikstykke, kan identificere det ved at afspille det, men for et stort bibliotek af musikklip er det bedre at automatisere processen ved hjælp af en nøglefinder.

Bedste software til at finde sangtaster

Musik er matematisk på mange måder, og det er en del af det, der gør det nemt at finde nøglen til en sang med software. Der findes forskellige typer sangtaster; nogle er onlineværktøjer, som du kan bruge til at uploade og finde nøglen til en sang, én ad gangen. De har tendens til at være langsomme, men de er nyttige, hvis du ikke har et trænet øre. Der er også skrivebordsværktøjer, som du kan bruge til at scanne et helt bibliotek af musikfiler for at finde deres nøgle. Her er de bedste værktøjer til at finde sangtaster.

  Sådan deaktiveres tynde rullebjælker på Windows 10

1. KeyFinder

KeyFinder er en bærbar desktop-app, der kan analysere flere sange på én gang og nøjagtigt identificere den toneart, de er i.

Batch analyse
Bærbart skrivebordsværktøj
IDE tag identifikation
Mac-app tilgængelig
Tildel brugerdefinerede navne/koder til nøgler
Scan iTunes-bibliotek
Ikke længere i aktiv udvikling (men fungerer stadig glimrende).
Er noget langsom.

2. Rekordbox

Rekordbox er et usædvanligt komplekst DJ-værktøj, der blandt andet kan analysere nøglen til et nummer. Du kan bruge den til at ændre tonearten på et spor og mixe spor.

En kompleks app, der kommer spækket med værktøjer til professionelle eller håbefulde DJs.
Kræver oprettelse af en gratis konto, før appen kan bruges.
Appen analyserer én sang ad gangen (træk og slip den til appens brugergrænseflade).
Har gratis og betalte versioner

  Sådan kører du CHKDSK på Windows 10/11

3. Song Key Finder af Vocal Remover

Sang Key Finder er en webapp, men i modsætning til mange andre webapps, der kan analysere nøglen til en sang, giver denne brugere mulighed for at vælge flere filer fra deres skrivebord. Den analyserer dem én for én, så du kun sparer tid ved at uploade filer.

Understøtter valg af flere filer.
Appen/fanen maj går ned, hvis du vælger for mange filer på én gang.
Kan analysere BPM.

4. Virtuel DJ

Virtuel DJ kan automatisk finde musikmapper/biblioteker på din disk. Du kan tilføje andre mapper, der har din musiksamling eller sorterede filer.

  Sådan formateres en USB eller ekstern HDD, så den virker på både Windows og OS X

Kompleks DJ-software til at manipulere og behandle musik
Scan og find nøglen til flere filer.
Højreklik på en fil og vælg Analyser for BPM osv.
Giver yderligere sporoplysninger.
Tilgængelig til macOS.

Hent Song Key

Hent Song Key er et andet onlineværktøj til at finde nøglen til en musikfil.

Enkel grænseflade.
Analyserer flere sange på én gang.
Træk og slip en fil for at analysere den.

Song Key Finder: Konklusion

Hvis du skal lære at producere musik, er det normalt en god idé at kunne genkende tangenter på gehør. Det hjælper, når du lærer at spille noder, eller når du komponerer noget. Når det er sagt, til styring af store biblioteker kan værktøjer som dette spare tid.