De 14 bedste Apple Watch-komplikationer, der er værd at bruge

Komplikationer er en af ​​de bedste funktioner ved Apple Watch, fordi de giver dig mulighed for at se oplysninger fra dine yndlingsapps med et blik på din urskive.

Her er nogle af de bedste Apple Watch-komplikationer, du bør drage fordel af.

1. Fantastisk 3

Fantastical 3 er en af ​​de bedste all-around kalenderapps til iPhone eller iPad, og det er der god grund til. Det er nemt at bruge, med fantastiske funktioner som muligheden for at bruge naturligt sprog, når du tilføjer begivenheder sammen med en indbygget påmindelsesfunktion.

Og Apple Watch-appen gør et godt stykke arbejde med at give komplikationer med de oplysninger, du har brug for. Den større komplikationsplads kan vise, hvad der er det næste i din kalender, og endda hvor meget længere den aktuelle begivenhed vil vare. I mindre pladser kan du vælge, om du vil se den aktuelle dato, antallet af resterende opgaver og andre muligheder som en enklere appstarter.

Hent: Fantastisk 3 (Gratis, abonnement tilgængeligt)

2. Bare tryk på Optag

Det er fint at bruge din iPhone til at tage noter eller diktere, men du skal stoppe med det, du laver, tage din iPhone frem og begynde at trykke væk. Med Just Press Record kan din iPhone blive, hvor den er under optagelsesprocessen, mens du i stedet bruger dit ur.

Du skal blot trykke på den røde cirkel, og dit Apple Watch begynder at optage næsten øjeblikkeligt. Alt, hvad du optager, synkroniseres ikke kun direkte til iPhone-appen, men det transskriberes også.

Hent: Bare tryk på Optag ($4,99)

3. GULEROD Vejr

Hvis du leder efter de bedste Apple Watch-vejrkomplikationer, bør GULEROD-vejret være øverst på din liste. Hvis du aldrig har hørt om appen, bringer den en portion humor til en veldesignet app med masser af vejrinformation.

For Apple Watch kan du vælge mellem 25 komplikationer, der skal tilføjes til en urskive. Du kan endda tilføje en urskive med komplikationer fra appen i hver slot. Det er perfekt til alle, der ikke kan få nok af det, der sker udendørs. For at finde ud af mere skal du blot trykke på komplikationen for at få appen frem.

Hent: GULEROD Vejr (Gratis, abonnement tilgængeligt)

4. Lumy

Bring skønheden fra månen og solen til dit Apple Watch med Lumy. Appen tilbyder en bred vifte af komplikationer til næsten enhver urskive. I den største komplikation kan du vælge mellem en af ​​syv muligheder. En af de bedste er en nedtælling til den gyldne time med nedbørsmuligheder og skydækkeprocent. Enhver fotograf og videograf ved, at den gyldne time er en af ​​de bedste tider at arbejde udenfor, og det kan du se med blot et hurtigt blik på dit Apple Watch. Der er også en lignende komplikation med nedtællingen til solopgang.

Alle de store komplikationer er også tilgængelige til brug som widgets i Smart Stack med watchOS 10 og nyere.

Mindre komplikationer kan også give information som solens eller månens retning og højde.

Du kan også få adgang til appen på iPhone, iPad og Apple TV.

Hent: Lumy ($6,99)

5. Ting 3

Things 3 står som en af ​​de bedste påmindelsesapps, og dens Apple Watch-komplikationer gør den endnu bedre.

Komplikationerne kan vise en statuslinje for at angive, hvor mange opgaver du har fuldført for dagen. Nogle ansigter vil vise den næste opgave på din liste; det modulære ansigt kan vise så mange som tre. Du kan også markere opgaver som afsluttede direkte fra dit ur.

Hent: Ting 3 ($9,99)

6. HeartWatch

En anden stor sundhedsfunktion ved Apple Watch er den indbyggede pulsmåler. Den indfødte hjertefrekvenskomplikation gør et godt stykke arbejde med at vise din nuværende puls, men HeartWatch tager dette et skridt videre.

Du kan se din aktuelle puls samt din minimums- og maksimumpuls for dagen. Nogle komplikationer inkluderer også din gennemsnitlige puls, hvilket er fantastisk for fitnessentusiaster. Der er også et farvekodningssystem – hvis ringen omkring din komplikation er rød, betyder det, at din puls er forhøjet.

Denne komplikation passer fint sammen med nogle af de bedste Apple Watch-fitness-apps på markedet – den overvåger dit hjerte, mens du sover, træner og endda mens du hviler.

Hent: HeartWatch ($3,99)

7. App i luften

Især i disse dage er flyrejser ikke ligefrem sjovt. Flyændringer, forsinkelser og værre kan gøre en sjov ferie til et mareridt. Men App in the Air hjælper med at holde dig informeret og opdateret om dine flyvninger. Komplikationen vil give dig alle oplysninger om dit fly, inklusive boardingtid, gate og meget mere. Når du lander, vil den endda fortælle dig den korrekte placering for din bagage.

Selvom du ikke er den, der flyver, kan du bruge komplikationen til at holde styr på venner og familie under deres rejse og endda i luften. Oplysningerne er tilgængelige om en lang række komplikationsstørrelser og urskiver.

Hent: App i luften (Gratis, abonnement tilgængeligt)

8. Striber

Streaks er en to-do liste-app, der fokuserer på at spore, hvor mange dage i træk du udfører hver opgave. Det er en fantastisk måde at motivere dig selv på, da når du først har opbygget en lang streak, vil du ikke bryde den.

Den enkleste komplikation viser seks prikker, der skifter fra orange til grå, når du har fuldført hver opgave. Du kan markere en opgave som fuldført direkte på dit ur, samt starte timerne for varighedsbaserede opgaver. Større komplikationer vil også vise navnet på en ufuldstændig opgave i ansigtet.

Hent: Striber ($4,99)

9. Fotokomplikationer

Selvom det er nemt at lave et portræt-ansigt til dit Apple Watch, er der ikke meget plads til komplikationer. Den fantastiske app Photo Complications løser det problem og kan bringe et billede til næsten ethvert ansigt, du kan tænke på

Du kan tilføje billeder fra dit fotobibliotek, iCloud, andre apps og andre steder. Tilføj derefter dit valgte billede til de fleste komplikationsstørrelser. Du kan endda randomisere andre billeder fra dit bibliotek i en tilpasset tidsramme. Hvis du vil se nærmere på et billede i en komplikation, skal du trykke på det og se det i fuld skærm.

Hent: Fotokomplikationer ($1,99)

10. WaterMinder

Hvis du er bekymret for, at du ikke drikker nok vand, er WaterMinders komplikation en fantastisk tilføjelse til dit foretrukne Apple Watch-ansigt. Du kan opsætte et mål for, hvor meget vand du vil drikke og tælle det fra i løbet af dagen, alt sammen fra dit ur.

De mindre komplikationer giver dig endnu en ring, du kan sigte efter at lukke ved udgangen af ​​dagen. Større giver dig en procentdel af dit samlede beløb ud over det resterende beløb for den pågældende dag. Tryk på komplikationen for at tilføje en af ​​de forudindstillede mængder, eller indtast en af ​​dine egne.

Hent: WaterMinder ($4,99)

11. iTranslate Translator

Hvis du rejser til udlandet, kan iTranslate-komplikationen til dit Apple Watch være en livredder. Ikke kun vil det automatisk registrere det lokale sprog, men vil også dukke op med nyttige almindelige sætninger i løbet af dagen.

Et tryk på komplikationen vil starte appen. Tryk på flaget, og du kan enten tale eller skrive den sætning, du vil oversætte. Efter et øjeblik vil appen tilbyde dig den oversatte sætning. Klik på højttalerikonet, og dit Apple Watch siger den oversatte sætning for dig.

Den oversatte sætning forbliver på din urskive, så du kan genopfriske din hukommelse, hver gang du kigger på dit ur.

Hent: iTranslate Oversætter (Gratis, abonnement tilgængeligt)

12. Snydeark

Der er altid et lille stykke information, såsom et hotelværelsesnummer, som du skal huske, men som du aldrig kan komme i tanke om, når tiden kommer. Cheatsheet kan hjælpe. Apple Watch-appen gør det nemt at få adgang til oplysninger hurtigt og nemt. Du kan bruge forskellige komplikationsstørrelser til at vise dit bedste snyde og mere.

Ur-appen er gratis at prøve, men du skal købe premium-versionen for at synkronisere dine noter til iPhone- og iPad-versionen.

Hent: Snydeark (Gratis køb i app tilgængelig)

13. Sportsvarsler

Sports Alerts-appen lever op til sit navn, og den kan holde dig opdateret om den sport, du er fan af – alt fra baseball til F1-racing.

For at hjælpe dig med at holde styr på dit absolutte yndlingshold kan du vælge et til altid at vise på den store eller lille Apple Watch-komplikation. Under begivenheder vil komplikationen opdateres med den seneste handling. Bare tryk på komplikationen for at åbne appen og se mere. Og efter konkurrencen vil du se information om det næste spil.

Hent: Sportsadvarsler (Gratis køb i app tilgængelig)

14. Skridttæller++

Vi har sikkert alle hørt, at et mål på 10.000 skridt dagligt kan forbedre dit helbred. Men at komme til det magiske mærke er nogle gange lettere sagt end gjort.

Skridttæller++ forvandler din iPhone og Apple Watch til en skridttæller. Med Apple Watch-komplikationen kan du holde styr på dit daglige skridtmål med blot et blik. I den større komplikation kan du se et timediagram med trin med et nøjagtigt antal. Den mindre komplikation viser et enklere cirkeldiagram over dit mål.

Hent: Skridttæller++ (Gratis køb i app tilgængelig)

Få mest muligt ud af dit Apple Watch med komplikationer

Komplikationer er den perfekte måde at interagere med oplysninger på dit Apple Watch på. I stedet for at skulle åbne apps, er den vigtigste information for dig altid til stede på din urskive.