De 11 bedste apps, som enhver universitetsstuderende har brug for

Smartphones er ikke kun til underholdning; de er utroligt alsidige, og du kan bruge dem til at hjælpe dig med at nå dine akademiske mål. Takket være disse mobilapps kan du få alt, hvad du har brug for som universitetsstuderende, lige i lommen.

1. Microsoft OneNote

Microsofts note-platform, OneNote, er den ultimative digitale notesbog. Du kan nemt administrere de enorme bidder af noter fra klasser, organisere dem i underafsnit og dele dem med dine jævnaldrende. Derudover kan du importere billeder og kommentere dem med det indbyggede sæt værktøjer. Hvis du har en stylus, kan du endda doodle.

OneNote har også et stort udvalg af andre værktøjer, der er ideelle til en studerendes behov, herunder synkronisering på tværs af platforme, lydinput, hvis du gerne vil importere forelæsningsoptagelser, muligheden for at tilføje webudklip og meget mere. OneNote er i modsætning til andre Office-produkter gratis og tilgængelig på næsten alle platforme.

Download: Microsoft OneNote til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

2. OneDrive

OneDrive sikkerhedskopierer automatisk dokumenter og multimediefiler på din computer, så du kan få adgang til dem på din smartphone. Den kan selvfølgelig også tage backup af filer på din smartphone, som du vil have adgang til på din bærbare computer.

Muligheden for at tage billeder af dine klassenoter og konvertere dem til PDF-filer er en af ​​de mange grunde til at bruge Microsofts OneDrive. Den er kompatibel med Windows, iOS, Android, macOS og Xbox, så du er dækket uanset din platform.

OneDrives gratis skylager er kun begrænset til 5 GB, og hvis du vil have mere plads, skal du betale for et Microsoft 365-abonnement, der starter ved $1,99 pr. måned.

Download: OneDrive til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

3. Sæt kryds

At have snesevis af afventende gøremål er en uundgåelig del af din elevfase. For at sikre, at du har en ordentlig tidsplan til at håndtere dem, anbefaler vi at prøve TickTick.

TickTick er mere end en opgavestyringsapp. Det er en alt-i-én produktivitetsløsning med et væld af værktøjer, der sætter dig i stand til at planlægge alt dit arbejde uden besvær. Du kan bygge lister til specifikke formål, tilføje noter eller underopgaver til individuelle poster og endda samarbejde med andre.

Det, jeg virkelig godt kan lide ved TickTick-appen, er, at jeg kan kategorisere min huskeliste baseret på, hvor meget det haster. Det hjalp mig også med at udvikle en vane med at oprette en påmindelse, så jeg ikke glemmer det. Dette kan være meget nyttigt, hvis du kæmper med ADHD.

  Sådan laver du grønt farvestof i Minecraft

Udover det kommer den med Pomo Timer for at hjælpe dig med at holde fokus på dine opgaver. Nogle avancerede funktioner, såsom filtre og historiske statistikker, kræver, at du opgraderer til premium, men du kan stadig få adgang til de væsentlige funktioner gratis.

Download: Sæt kryds Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

4. Skov

Smartphones kan være et tveægget sværd. På den ene side kan de hjælpe dig med at nå dine mål hurtigt. Men de kan også være en betydelig distraktion, hvis du ikke er forsigtig. Ind i skoven. Det er en gratis app, der hjælper dig med at fokusere på det, der er vigtigt – det kan være en studietime eller middag med din familie. Forest giver dig mulighed for at lægge din telefon fra dig ved at bruge en gamified timer.

For hvert øjeblik du bruger væk fra din telefon, vil Forest gro et frø. Hvis du bryder reglerne, vil planten dø. Hvis du ikke gør det, vil den blomstre, og du vil score et par point.

Når du har fået nok point, kan du investere dem i selve Forest, og holdet bag appen vil plante et ungt træ i det virkelige liv. Det er en win-win situation. Forest har også en indsigtsfane, hvor du kan se alle dine statistikker og tidsfordelingshistorik.

Download: Skov til Android | iOS (Gratis køb i app tilgængelig)

5. Forestilling

Hvis du vil have en enkelt app, som du kan bruge til at tage og organisere dine klassenotater, mens du holder styr på dine takeaway-opgaver, passer Notion-appen. Andre måder at bruge Notion på som elev inkluderer sporing af dit budget, oprettelse af en huskeliste og samarbejde med dine klassekammerater i gruppeopgaver.

Ud over det kan du bruge Notion AI til at forbedre din produktivitet ved at opsummere dine klassenoter, rette stavefejl og bede om yderligere forklaringer, når du ikke forstår konteksten af ​​dine noter.

Download: Begreb til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

6. Coursera

Hvis du leder efter en måde at erhverve certifikater til korte kurser på, der ville supplere din grad eller diplom, kan du prøve Coursera. Det er en online læringsplatform med over 7.000 kurser, som du kan lære online.

Men det, der gør Coursera til en af ​​de bedste apps til universitetsstuderende, er, at kurserne undervises af kvalificerede og akkrediterede undervisere. Faktisk kan du endda tilmelde dig en bachelor- eller mastergrad på nogle af de bedste universiteter rundt om i verden gennem Coursera.

Men Coursera er muligvis ikke praktisk, hvis du følger et kursus, der kræver praktisk teknisk ekspertise. Det tilbyder heller ikke alle de enheder, der er relevante for dit læseplan.

  Sådan bliver du en hurtig ingeniør i 2023

Så igen er Coursera mere velegnet, hvis du ønsker at tage et kort certifikatkursus, der ville udvide din viden inden for et specifikt område, du ikke er blevet undervist på college. For eksempel, hvis du studerer datalogi, kan du bruge Coursera til at udvide din viden om kunstig intelligens.

Download: Coursera til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

7. Hjernemæssigt

For et stykke tid tilbage var Brainly go-to-appen, hvis du ville stille spørgsmål til fremmede for at hjælpe dig med at lave dit hjemmearbejde og dit projekt. Men med fremkomsten af ​​AI, integrerede Brainly AI-drevne funktioner for at hjælpe dig med at afslutte dit hjemmearbejde meget hurtigere.

Men som en, der bruger AI til forskning, tror jeg ikke, det er avanceret til et niveau, hvor jeg helt kan stole på, at det gør mit hjemmearbejde lige foreløbig. For at være mere specifik er et af de største problemer med AI, at det hallucinerer, og oftere end ikke går det glip af vigtige detaljer, der ville hjælpe mig med at få en højere score.

Men ved du, hvad der er bedre? En AI og en menneskelig ekspert inden for dit felt, der hjælper med at undersøge og besvare spørgsmål. Det er præcis, hvad Brainly leverer. Derudover kan du få adgang til tusindvis af bøger om Brainly for at hjælpe dig med at referere til dine forskningsprojekter, hvilket gør det til en af ​​de bedste apps til universitetsstuderende.

Download: Brainly for Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

8. Adobe Scan

Adobe Scan er en ligetil dokumentscanner, der lader dig fange en bred vifte af dokumenter, såsom visitkort og tavler. Oven i købet er den udstyret med en række smarte hjælpeprogrammer, der gør processen mindre besværlig.

Adobe Scan kan automatisk genkende de fleste af de dokumenter, du prøver at klikke på. Det betyder, at alt du skal gøre er at pege din telefon i den rigtige retning, og Scan griber dokumentet, uden at du trykker eller justerer noget. Når du har taget billedet, kan du redigere resultatet med flere beskæringsværktøjer samt filtre for at forbedre dets klarhed.

Derudover giver Adobe Scan dig mulighed for at sy flere filer og danne nye PDF’er fra dem. Inden du afslutter, har du mulighed for også at underskrive dokumenterne. Du kan bare blive ved med at tage billeder og tilføje dem til det midlertidige projekt.

Den har endda mulighed for at parse visitkort, som du så nemt kan gemme i din telefons kontakter. Optical Character Recognition (OCR) er tilgængelig, hvis du ønsker at udtrække teksten i stedet for billedet.

Download: Adobe Scan for Android | iOS (Gratis, premium abonnement tilgængeligt)

  Sådan annullerer du et eharmony-abonnement

9. Alarm

For at bruge resten af ​​apps på denne liste skal du selvfølgelig først vågne op om morgenen. Som du allerede ved, er det ikke altid den nemmeste aktivitet på din dag. Så prøv Alarmy for at sikre dig, at du står op til tiden.

Alarm giver dig en udfordring, før du kan stoppe en alarm. Det kan bede dig om at ryste din telefon ti gange, tage et billede eller løse et matematisk problem. Og det er derfor, det er en af ​​de bedste apps til universitetsstuderende.

Valget er dit, selvom Alarmy har en opsætningsproces, der foreslår udfordringer baseret på, hvilken slags sovende du er. Udover det kan du bruge Alarmy til at registrere dig selv, når du sover og registrere, om du snorker eller vågner for ofte. Du har selvfølgelig også mulighed for at tilgå din soverapport.

Download: Alarm til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

10. Pengeforvalter

Penge er den mest kritiske ressource, elever normalt kæmper med. Med præcis budgettering kan du dog nemt skære ned og holde styr på, hvor du bruger. Den app, vi anbefaler til dette, er Money Manager af Realbyte.

Den kommer med et væld af funktioner og lader dig tilføje udgifter, som du vil. Du kan kategorisere dine data afhængigt af kilden og også konfigurere flere konti. Der er et omfattende dashboard, hvor du kan se din saldo og få adgang til specifikke detaljer gennem filtre.

Appen har også muligheder for at vedhæfte kvitteringer og større udgifter som fast ejendom. Hvis du ønsker at visualisere alt på den store skærm, kan du også indlæse Money Manager på en webbrowser ved at gå til Mere (…) > PC Manager i appen.

Download: Money Manager til Android | iOS (Gratis, abonnement tilgængeligt)

11. HejFresh

Hvis du har for travlt i eksamensperioden til at lave et ordentligt måltid, men ikke vil spise ude for ofte, kan du bruge en måltidssæt-app som HelloFresh. Det sparer tid for eleverne ved at sende pakkede måltidsingredienser til dit dørtrin, så du ikke behøver at gå i butikken.

Derudover indeholder måltidssættet opskrifter, og du kan bestille nok portioner til en uge. Du kan selvfølgelig også bestille færdigmad, som du kan tilberede med mikroovn, hvis du er for optaget af dine studier til at lave mad. En anden mulighed ville være at bestille hurtige, nemme opskrifter fra HelloFresh, som du kan tilberede med en hurtig gryde eller en airfryer.

Download: HelloFresh til Android jeg iOS (kræver abonnement)

Overlev studielivet med bedre planlægning

Det er normalt at føle sig overvældet som studerende, der forsøger at følge med i undervisningen, opgaver, diskussioner i studiegruppe, fritidsaktiviteter og forberedelse til eksamen. Det kan dog være meget nemmere at administrere din tid, noter og opgaver, hvis du bruger nogle af de apps, vi nævnte her.