De 10 sejeste påskeæg i Tesla EVs

Nøgle takeaways

  • Teslas påskeæg, som Rainbow Road på infotainmentskærmen, viser virksomhedens dedikation til sjove og unikke detaljer i deres biler. Det er en hyldest til Mario Kart, der vil imponere dine venner.
  • Back to the Future-fans vil elske påskeægget, der forvandler Tesla-appen til en hyldest til filmen, når rækkevidden er præcis 121 miles. Model X er med, og rækkevidden ændres til 1,21 GW.
  • Enkelt, men alligevel underholdende, regnbueladnings-påskeægget er en dejlig overraskelse, der føjer til morskaben ved at eje en Tesla. Indsæt bare opladningsstikket og tryk på det flere gange for at få et lysshow.

Tesla er kendt for at lave nogle af de bedste elbiler, du kan købe, men bilproducenten er også berygtet for at gemme sjove påskeæg i sine biler. Det er altid dejligt at se en virksomhed, der giver sine ingeniører frihed til at implementere fantastiske små detaljer som disse påskeæg, og Tesla fører an i denne henseende.

Lad os se nogle af de sejeste Tesla-påskeæg, du finder i din bil!

1. Rainbow Road på din infotainmentskærm

Hvis du er en Mario Kart-nørd, vil du sætte pris på Teslas fantastiske hyldest til spillets berømte Rainbow Road-bane. Hvis du føler dig funky og vil tage en tur ned ad Rainbow Road, skal du blot aktivere Autosteer-funktionen og derefter skubbe gearstangen ned fire gange i hurtig rækkefølge. Når du har gennemført disse trin, vil du bemærke, at en lille Tesla dukker op på din infotainmentskærm, der kører ned ad Rainbow Road i stedet for den sædvanlige almindelige vej.

Du vil også blive behandlet med SNL-versionen (Saturday Night Live) af “Don’t Fear The Reaper” af Blue Oyster Cult, som er præcis, hvad du har brug for, hvis du ikke kan få nok koklokke. Dette påskeæg vil helt sikkert imponere dine venner, især hvis de er SNL-elskende Mario Kart-fans.

  Sådan eksporteres downloadlinks fra Chrome

2. Tilbage til fremtidenstemaet på Tesla-mobilappen

Hvis du elsker Back to The Future, vil du nyde dette påskeæg. Når din Tesla viser præcis 121 miles (eller kilometer) rækkevidde, kan du trykke på batteriikonet fra Tesla-appens startskærm, og hele appen forvandles til én enorm reference til Tilbage til fremtiden.

Umiddelbart efter at du har trykket på batteriikonet, vil du blive mødt af en pop op-meddelelse, der siger “Time Circuits On. Sørg for, at plutoniumbrændstof er indsat i reaktorkammeret” og “tryk på ‘Ja’ for at fortsætte.” Dette særlige påskeæg er meget udførligt og har tonsvis af åbenlyse nik til filmen, og hardcore Back to the Future-fans vil næsten helt sikkert kunne finde endnu flere skjulte referencer end den tilfældige observatør. En af de mest fremtrædende ændringer, du vil bemærke på startskærmen, er, at din rækkevidde er ændret fra 121 miles til 1,21 GW, hvilket er den mængde energi, som filmens tidsmaskine kræver.

En anden funky detalje er, at køretøjet, der vises på startskærmen, nu er en Model X, uanset hvilken Tesla du ejer. Model X blev naturligvis valgt på grund af dens falkevingedøre, som refererer til DeLorean-tidsmaskinens mågevingedøre. Køretøjets navn ændres også til “OUTATIME”, en anden reference til filmen.

3. Rainbow Charge Port Light

Dette påskeæg er meget enkelt, men stadig en sjov lille overraskelse, som du vil nyde. Alt du skal gøre er at åbne din Teslas ladeport og indsætte opladningsstikket. Når statuslamperne indikerer, at køretøjet oplader korrekt, trykker du på stikket flere gange, og du vil blive behandlet med et regnbuelysshow fra opladningsportens LED-statuslys.

At springe tankstationen over er en af ​​de største fordele, elbiler har i forhold til traditionelle køretøjer, og opladning af portpåskeæg som disse er helt sikkert fantastiske bonusser, der kan holde dig underholdt, mens du venter på, at din Tesla fylder batteriet op.

4. Julemandstilstand

Teslas Santa Mode er et påskeæg med ferietema, der er tilgængelig på alle Tesla-modeller. Santa Mode ændrer den visuelle repræsentation af dit køretøj på infotainmentskærmen til en Tesla-inspireret julemandslæde. For at aktivere Santa Mode skal du navigere til bilens Toybox-menu og vælge Santa. Når du har åbnet julemandens undermenu, kan du aktivere julemandstilstanden ved at skubbe knappen mærket Jingle All the Way, som også spiller Run Rudolph Run af Chuck Berry (temmelig højt).

  Sådan bliver du møllebygger i 2022: Den ultimative guide

Du kan også aktivere julemandstilstand via stemmekommando ved at sige “Ho, Ho, Ho!” Med Santa Mode aktiveret, vil du bemærke, at dit køretøj nu er en slæde på din skærm, og du vil også se andre køretøjer repræsenteret som rensdyr. Blinklyden er også erstattet af klokker med ferietema, hvilket er fantastisk, hvis du virkelig først vil underholde og derefter begynde at irritere dine passagerer i ferien.

5. Hitchhiker’s Guide to the Galaxy Reference

Tesla-grundlæggeren Elon Musk er en stor fan af science fiction-romanen Blafferens guide til galaksen, og der er et påskeæg tilgængeligt på alle Teslaer, der hylder dette.

Hvis du omdøber din Tesla til “42” og trykker på Gem, vil du bemærke, at køretøjets navn er ændret til “Livet, universet og alt”. Dette er en reference til en supercomputer i bogen, der kom med tallet 42 som svar på spørgsmålet om betydningen af ​​”Livet, universet og alting”.

Du vil ikke gå glip af netop dette påskeæg, hvis du er fan af The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy.

6. Emissionstest Mod

Dette særlige påskeæg er allerede berømt blandt Tesla-ejere og ikke-ejere. Emissionstesttilstand, som kan gengive forskellige pruttelyde, kan findes ved at åbne din Teslas Toybox og navigere til Emissions. Ved at trykke på den åbnes en menu med en række forskellige emissioner, der spænder fra Short Shorts Ripper til Ludicrous Fart.

Du kan endda aktivere disse “gassyge pranks” (som Tesla i spøg henviser til dem) via din Teslas blinklyskontroller. Dette er et af de fedeste (og mest unødvendige) påskeæg, Tesla har fundet på, og det er allerede en klassiker på dette tidspunkt.

Elon Musk købte berømt Lotus Esprit-ubåden, der medvirkede i James Bond-filmen The Spy Who Loved Me, og det ikoniske køretøj laver en cameo på din Teslas infotainmentskærm i form af et smart påskeæg.

Hvis du ejer en Tesla udstyret med luftaffjedring (Model X eller S), kan du navigere til Software-menuen og derefter trykke længe på billedet af modellens navn øverst på skærmen. Du vil se en pop-up, der beder dig om at indtaste en adgangskode, og selvfølgelig er koden, du skal indtaste, “007”!

  Sådan får du dit Spotify Iceberg

Når du har indtastet koden, kan du navigere til suspensionsmenuen, og du vil bemærke, at dit køretøjs avatar er ændret til et billede af den berømte James Bond hvide Lotus Esprit ubådsbil. Dette påskeæg er fantastisk; den eneste ulempe er, at den kun virker på Teslas to flagskibsmodeller, Model S og X, da de er de eneste med luftaffjedring.

8. Matrix-forlygter, der projicerer ordet Tesla

De fleste Tesla-ejere kender det berømte Tesla-lysshow, som du kan aktivere i dit køretøjs Toybox-menu, samt den tilhørende musik. Selve lysshowet er super fedt, men hvis dit køretøj er udstyret med matrixforlygter, vil du også se ordene “Tesla” projiceret fra dit køretøjs forlygter (det er bedst at parkere dit køretøj foran en lys væg for at nyde dette funktion fuldt ud).

Matrix-forlygter tillader enestående kontrol af hver LED-pære, hvilket igen åbner muligheden for virkelig fede funktioner som at stave Tesla på din garageport.

9. Sentry Mode Rick og Morty Reference

Sentry Mode er en af ​​de fedeste Tesla-sikkerhedsfunktioner, og du kan slå den til via stemmekommando, hvilket er en praktisk måde at interagere med funktionen på. Du kan også aktivere Sentry Mode ved at bruge “Keep Summer Safe” som en stemmekommando.

Dette er en pæn reference til showet Rick og Morty. I et af episoderne skal Rick løse et problem med sit skib, hvilket igen fører til den berømte linje “Keep Summer Safe”, da Rick instruerer skibet om at holde sit barnebarn sikkert, mens han rejser ind i skibets mikroversbatteri med Morty for at løse problemet.

Skibet fungerer som en vagtpost og holder Summer sikker, og går meget langt for at gøre det. Showet er fantastisk, og netop dette afsnit er et af de bedste, så det er bestemt værd at tjekke ud.

Du kan ændre din Teslas navigationsskærmvisning for at vise den køre på overfladen af ​​Mars, hvor din bils avatar bliver til en Mars-rover. Denne funktion er ikke særlig nyttig, fordi den ikke viser trafik, men den vil stadig imponere dine venner, især dem, der er fans af astronomi.

Teslas påskeæg adskiller det fra konkurrencen

Teslas påskeæg fanger virksomhedens essens perfekt, især dens dedikation til at gøre tingene anderledes end traditionelle konkurrenter. Selvom der stadig er mange grunde til, at du måske ikke ønsker at anskaffe dig en Tesla, er den visionære elbilproducent stadig i toppen af ​​elbilspillet takket være dens manglende vilje til at spille efter traditionelle bilregler.