Dark Web Investigation er nemt med disse 7 værktøjer

The Dark Web er en ufortalt del af nettet, som alle kan få adgang til, ikke kun dig, men også kriminelle, pædofile og terrorister.

Mange af jer har måske hørt om Dark Web-forbrydelser og identitetstyveri, som virksomheder og forbrugere står over for.

Men hvad er Dark Web egentlig, og hvordan kan det påvirke dig?

Det består faktisk af et sæt websteder, der er skjult for offentligheden. Og hvis dine data er kompromitteret, kan de være der, stjålet af en cyberkriminel, som muligvis misbruger dem til personlig vinding.

I denne artikel vil jeg diskutere Dark Web, hvad Dark Web-undersøgelse er, hvorfor det er afgørende, og nogle af de bedste Dark Web-undersøgelsesværktøjer.

Hvad er det mørke web?

I slutningen af ​​1990’erne udviklede to organisationer dedikeret til forskning i det amerikanske forsvarsministerium et krypteret og anonymiseret netværk, der beskytter følsom information og kommunikation fra amerikanske spioner.

Men dette netværk kunne ikke tilgås af almindelige internetsurfere. Dette hemmelige netværk i dag kaldes Dark Web.

The Dark Web, også kaldet Darknet, er en del af Deep Web, der omfatter alle webstedssider, som du ikke vil kunne finde på Google og i andre søgemaskineresultater. Du kan kun få adgang til Dark Web, når du tilgår din e-mail, logger ind på Netflix, logger på din e-bankkonto og meget mere.

Når du først hører udtrykket “Dark Web”, er det første, du måske tænker, at det er noget ulovligt. Mange mennesker er dog klar over, at det er en nødvendig kilde til trusselsintelligens for forskellige virksomheder.

Men at bevare og tiltrække Dark Web kan være dyrt og vanskeligt på grund af dets øgede privatliv i forbindelse med adgang til indhold.

Til dette kan du bruge et godt Dark Web-overvågningsværktøj til nemt at undersøge Dark Web og sikre, at dine data ikke bliver stjålet og uploadet der. Dette vil undgå manuelt arbejde og spare dig tid, kræfter og ressourcer, for ikke at nævne de risici, der kan opstå.

Hvad er Dark Web Investigation?

Når du undersøger eller overvåger Deep Web og/eller Dark Web, holder du øje med data relateret til din organisation. Dette kan gøres via Dark Web-overvågning. Forskellige overvågnings- og efterforskningsværktøjer hjælper dig med at afsløre stjålne eller lækkede oplysninger, såsom legitimationsoplysninger, adgangskoder, intellektuel ejendom og klassificerede dokumenter, der deles af kriminelle og angribere.

Databrud er det mest almindelige problem i dag. Millioner af informationer bliver solgt eller delt på Dark Web af cyberkriminelle. Da det er et nyt koncept, er mange organisationer stadig uvidende om det. På grund af dette finder kriminelle det nemt at stjæle information og fortsætte med at misbruge dem, mens organisationen ikke har nogen anelse om, hvad der foregår.

Manuel søgning efter information på darknet er en kompleks opgave. Du kan tage adskillige trin for at beskytte dine oplysninger, sikre dig, at adgangskoder er beskyttet og meget mere. Men hvis du undersøger Dark Web igen, vil du opdage, at nogle af oplysningerne stadig er derude.

For at overvinde sådanne problemer har du brug for et undersøgelsesværktøj, der registrerer dine oplysninger ved at crawle, søge og udtrække data fra millioner af kilder i Dark Web.

Lad os se nogle af de bedste Dark Web-undersøgelsesværktøjer, og hvordan de kan hjælpe dig med at finde og beskytte dine data.

Sociale links

Udfør datadrevne undersøgelser med sociale links og bliv på den sikre side. Den indsamler enorme datamængder fra åbne internetkilder som sociale medier, Dark Web, messengers og blockchains for at analysere og få en komplet visning, der er nødvendig for at udføre og strømline dine undersøgelser.

  Sådan hackes WiFi-adgangskode

Social Links hjælper cybersikkerhedsprofessionelle, virksomheder, regeringer og private efterforskere og retshåndhævende myndigheder fra mere end 80 lande.

Funktioner:

 • Få opdateret, præcis indsigt og live information fra 500+ datakilder, såsom WhatsApp, Facebook, Instagram, Telegram og mere.
 • Få anonym adgang til Dark Web-markedspladser som Hydra, 8chan, Dread, Raddle osv.
 • Søg gennem 2000 offentlige kilder med 1 milliard identitetsdatasæt.
 • Udnyt AI-teknologier som ansigtsgenkendelse, DNA-profilering, objektdetektering og Deepfake-detektion.
 • Brug over 1000 indbyggede søgemetoder.
 • Se transaktioner, destinationer, adresser, tokens og afsendere fra store cryptocurrency-blockchains.
 • Få data fra flere kilder på et enkelt sted.
 • Brug førende til dataanalyse såsom Spiderfoot HX, i2, Maltego osv.
 • Eksportér data nemt for at aktivere detaljerede rapporter, krydstjek og reintegration.

Social Links tilbyder open source-intelligens-værktøjer (OSINT) og undersøgelsesløsninger på sociale medier til organisationer og enkeltpersoner. Deres sikkerhedsprodukter omfatter:

 • SL Professional: Denne alt-i-en OSINT-løsning giver dig mulighed for at udføre dybere undersøgelser på tværs af Dark Web, sociale medier osv. Den er tilgængelig til Maltego- og i2-platforme. Det accelererer undersøgelser ved at udføre fuld-cyklus dataanalyse, fra dataudtræk til visualisering.
 • SL Private Platform: Dette er en on-premise enterprise-grade platform med mange tilpasningsmuligheder, søgemetoder og privat datalagring. Det giver dig mulighed for at udføre en dybdegående undersøgelse af Dark Web, mens du holder dataene sikre og private.
 • SL API: Den har en række dataanalyse- og ekstraktionsmetoder og er forbundet direkte til brugernes interne platform via API’et.

Skurio

Skurio er en all-around Dark Web-overvågningssoftwareløsning, der giver dig mulighed for sikkert at overvåge aktiviteter og inspicere, om dine data er kompromitteret eller ej. Uanset hvor dine data er gemt, kan du beskytte dem ved hjælp af dette værktøj.

Funktioner:

 • Automatiseret Dark Web-overvågning: Skurios automatiserede Dark Web-overvågningsværktøj tilbyder forbedret beskyttelse mod digitale risici. Den udfører scanning døgnet rundt for Dark Web, Deep Web og Surface Web for dine data. Dens omfattende kildefeeds har IRC-chatrooms, datadumps, sociale kilder, bin-sider og mørke websteder til effektiv detektering af følsom information.
 • Alarmovervågning: Du kan nemt konfigurere en alarmmonitor til dine e-mails, domæner, produkter, tjenester, mærker og andre datatyper, du vil søge efter. Du kan gøre dette ved at bruge mønstermatching og søgeordssøgninger. Derudover tilbyder Skurio specialistovervågning for brugerdatabrud og typo-squatting domæneregistreringer for at beskytte brugere mod svindel og svindel.
 • Samarbejdsværktøjer: Administrer undersøgelser, tilføj kommentarer, opret rapporter og del resultater med Skurios samarbejdsværktøjer. Derudover kan du integrere feeds til SOC-systemer ved hjælp af deres API-integrationsværktøjer.
 • Notifikationer: Få øjeblikkelige notifikationer via sms, e-mail eller Slack. I det øjeblik Skurio opdager dine data på Dark Web eller et hvilket som helst andet sted på internettet, vil det informere dig med det samme.

Ydermere bliver Skurio ved med at tilføje nye kilder konstant til overvågningsplatformen og inkludere websteder af interesse for din branche og virksomhed. Så i stedet for at spilde tid på at researche, filtrere falske positiver og kompilere information, kan du bruge Skurio til at fokusere på at opnå intelligens fra nøjagtige, relevante resultater.

Hurtig 7

Hold din organisation sikker mod eksterne trusler med Rapid7. Det vil give dig mulighed for at få dybere synlighed i alle dine eksterne onlinetrusler og hjælpe dine kunder og medarbejdere med at forblive sikre med proaktiv Dark Web-overvågning.

Rapid7 hjælper dig med at afbøde onlinetrusler med funktioner som kontekstualiserede advarsler, der giver en hurtig reaktion. Det vil også give dig mulighed for nemt at prioritere din afhjælpningsindsats for at reducere undersøgelsestiden og fremskynde advarselstriage.

  Multi-Layer SSD'er: Hvad er SLC, MLC, TLC, QLC og PLC?

Funktioner:

 • Det kan hurtigt omsætte glans til handling med automatiske alarmsvar og hurtigere registreringer på tværs af miljøet. Det sker på grund af integrationen af ​​plug-and-play med dine eksisterende teknologier, herunder EDR, SOAR, SIEM, firewall og mere.
 • Du kan administrere dine SecOps-arbejdsgange og forenkle dem gennem avancerede kortlægnings- og undersøgelsesfunktioner, der giver kontekstualiserede advarsler sammen med et lavt signal-til-støj-forhold. Du vil også få ubegrænset adgang til ekspertanalyser for at mindske undersøgelsestiden og fremskynde respons og advarselstriage.
 • Dets intuitive dashboard og accelererede onboarding giver dig mulighed for at komme i gang. Det vil hjælpe dig med at få hurtig ROI sammen med digital risikobeskyttelse, som er skræddersyet efter din organisations fodaftryk.
 • Rapid7 tilbyder flere funktioner, såsom digital risikobeskyttelse, Dark Web Protection, IOC-styring, trusselsbeskyttelse, problemfri automatisering, hurtig afhjælpning og fjernelse, ekspansivt trusselsbibliotek, avanceret undersøgelse, trusselskortlægning og mere.

Fjern ubrugelige trusler, der kommer eksternt, før de skaber problemer i din virksomhed ved at tale med dens eksperter. Få den gratis demo, der dækker din synlighed, risiko og responsautomatisering.

Silo Web Isolation Platform

Silo Web Isolation Platform fra Authentic8 flytter webrisici til et isoleret cloud-native miljø, som du nemt kan kontrollere. For at opfylde dine krævende krav kan du konfigurere Silo efter dine behov.

Silo-platformen tilbyder et sikkert eksekveringsmiljø til dine webbaserede aktiviteter. Det er bygget med det mål at isolere alle kritiske data og webkode fra slutpunktet. Det følger også principperne for browsing-funktioner, der skal kunne kontrolleres og konfigureres ligesom en virksomheds workflow.

Funktioner:

 • Silo leverer en cloud-baseret løsning, der kan implementeres på få sekunder. Det kræver ingen investering i infrastruktur; snarere fokuserer den på skalering, der lader IT løse forretningsproblemer hurtigere.
 • Silo er i stand til at integrere med browsere og arbejdsgange ved hjælp af API’er, der lader IT definere en bestemt oplevelse for brugerne.
 • I modsætning til traditionelle sikkerhedsløsninger giver Silo dig mulighed for at implementere software på tværs af brugerpopulationer med blot et klik. Silo kan skalere op og ned afhængigt af dine ændringer, så du kan levere de rigtige løsninger til dine brugere til tiden.
 • Silo giver dig mulighed for at definere adgang, bruge politikker på tværs af lokationer, webressourcer og lokationer og godkendelse. Uanset om du har brug for en engangsbrowser eller et aflåst miljø, giver Silo kontrol over IT, der er præcedens over nettet.
 • Silo spiller intelligent med IT-teknologistakken, fra katalogtjenester til sikre webgateways, SIEM-løsninger og identitetsadministrationsplatforme.
 • Silo opfylder alle de regulerede standarder, fra føderale agenturer til sundhedsudbydere og schweiziske banker. Alle data er beskyttet og krypteret til de højeste standarder.

Uanset om du udfører undersøgelser online eller får adgang til følsomme data, hjælper Silo dig i din mission ved at skabe et anonymt og sikkert browsingmiljø hele tiden.

Skopenow

Slip potentialet i open source-efterretninger løs med Skopenow og udfør OSINT-undersøgelser i dine organisationer. Det opbygger retsklare, omfattende og digitale rapporter øjeblikkeligt om mennesker og virksomheder.

Skopenow analyserer og indsamler tilgængelig information fra datakilderne, såsom Dark Web, kontaktdata, retsakter, tilknyttede køretøjer og sociale medier.

Funktioner:

 • Etabler et digitalt fodaftryk ved at samle og indsamle relevante metadata og oplysninger i den automatiserede rapport, så du kan starte en undersøgelse, når din rapport er indlæst.
 • Skopenow er en gratis-at-prøve-applikation, der kommer med kernefunktioner som adfærd og objektgenkendelse, varmekortlægning, automatiserede rapporter og analyser på sociale medier.
 • Du får realtidsintelligens som indsamling, analyse og sortering af open source-data.
 • Du kan bruge røde flag, herunder søgeord og adfærd. Hold personlige oplysninger og undersøgelser anonyme og sikre, mens du identificerer og søger efter personer af interesse.
 • Visualiser og identificer placeringsdata nemt på tværs af din digitale tilstedeværelse for at give en frekvensbaseret tidslinje og et varmekort.
 • Generer rapporter, der indeholder alle væsentlige og relevante metadata for at sikre et nemt flow fra computeren til retssalen.
  Sådan sletter du kvadratisk konto

Book en demo for at begynde at investere og sikre dine data.

Webz.io

Webz.io er et af de mest robuste Dark Web-undersøgelsesværktøjer, som lader dine maskiner overvåge risici med lethed og effektivitet. Den ser ud for trusler ved at crawle, indeksere og indsamle data fra Dark Web-netværk. Derudover forsyner den din maskine med data i den nødvendige sammenhæng.

Webz.io gennemgår fora, websteder, markedspladser osv. i Dark Web for at transformere webdata til strukturerede og standardiserede datafeeds. Det kan også udtrække adgangskodebeskyttet eller krypteret ulovligt indhold, søgeord, websteder, enheder og mere.

Funktioner:

 • Webz.io leverer et datafeed med profilering af grupper, trusselsagenter og relevante platforme.
 • Den indsamler og vedligeholder kritisk information, der hjælper maskiner med at identificere og klassificere for at kunne handle hurtigt.
 • Få indsigt i realtid for at sikre dine organisationer mod cyberrisici, såsom phishing, ransomware og cyberangreb.
 • Lav et advarselssystem, der automatisk kan opdage svindel for lækkede kortnumre, overvåge blockchain-adresser, PII osv.
 • Eliminer risikofaktorer, herunder ulicenseret brug, lækket information, forfalskningsforsøg og mere for at undgå en sikkerhedskrise.
 • Søg transaktioner og cryptocurrency-adresser for at spore fodspor og følge pengene som en del af compliance, anti-hvidvaskning af penge og mere.

Se Webz.io i virkeligheden ved at tale med en ekspert og opleve den virkelige kraft.

DarkIQ

Overvåg og forebyg sikkerhedshændelser mod dine leverandører, mennesker og brand med handlingsrettede advarsler fra Dark Web. DarkIQ hjælper dig med at identificere cyberkriminelle, før de angriber, så du kan forhindre sikkerhedsbrud i at ske i første omgang.

Funktioner:

 • DarkIQ er det hemmelige våben, der overvåger det mørke web kontinuerligt for cyberkriminelle aktiviteter. Den kategoriserer, registrerer og advarer dig om trusler, så du kan tage den nødvendige handling i realtid.
 • Det giver beriget Dark Web-data og information for at have handlingsdygtig intelligens. Dette vil reducere unødvendige advarsler og falske positiver, så du kan fokusere på truslerne.
 • Det giver din organisation adgang til Dark and Deep Web-markedspladser, løgwebsteder, fora, sociale chats, phishing-websteder, domæner, CVE’er, kodelagre og mere.
 • DarkIQ tilbyder komplet synlighed i Dark Web-trafikken fra netværket, hvilket er en nøgleindikator for uønskede aktiviteter.
 • DarkIQ prioriterer advarsler baseret på mørk web-intelligens, så den kan identificere og indikere den reelle trussel.
 • Den finder Dark Web-indikatorer for det tidligere brud, der kunne have efterladt dig udsat for de næste angreb.
 • Det giver fuld synlighed i Deep and Dark Web-eksponering af cyberkriminelle og leverandører, der retter sig mod tredjeparter for at øge sikkerheden i forsyningskæden.
 • Det hjælper med at opbygge trusselsmodeller baseret på intelligensen fra Dark Web med dets muligheder, hensigt og kapacitet hos trusselsgrupper.
 • DarkIQ undersøger kæden af ​​begivenheder for at informere svar og afhjælpning for at forhindre et angreb på forhånd.

Belys trusler og forhindre angreb med DarkIQ. Se det i aktion ved at booke en demo.

Konklusion

Det er nemmere for cyberkriminelle eller hackere at stjæle dine følsomme oplysninger og få adgang til dine oplysninger uden din viden. De kan også uploade dine personlige eller organisatoriske data på Dark Web til personlige fordele.

Med et pålideligt og effektivt Dark Web-undersøgelsesværktøj kan du scanne efter dine oplysninger på Dark Web og opretholde onlinesikkerhed. Værktøjet kan også hjælpe dig med at mindske fremtidige risici ved at give dybere sikkerhedssynlighed med hurtig overvågning.

Du kan også udforske, hvad mørke data handler om, og de bedste mørke web-overvågningsværktøjer.