CrowdInspect scanner kørende processer over VirusTotal, WOT og mere

Det bliver ofte virkelig svært at afgøre, hvilke processer og tjenester, der kører på din computer, der er legitime. Mens det integrerede Task Manager-værktøj i Windows tillader dig at dræbe uønskede programmer eller oprette deres dumpfiler, viser det dig ikke integriteten af ​​hvert element. Tilbage i december 2013 dækkede vi herdProtect til Windows, et simpelt værktøj, der scanner kørende proces- og startelementer på flere cloud-antivirusmotorer for at finde iboende trusler. CrowdInspect er en lignende applikation, der tager tingene et skridt videre. Det analyserer ikke kun processer mod Virus Totals database, men viser også sikkerhedsvurderinger fra WOT (Web of Trust) og MHR (Malware Hash Project).

Når det startes, viser programmet en liste over alle kørende processer på din maskine. Udover standardoplysninger som en vares navn, port, lokale og eksterne IP-adresser og ID, viser den online sikkerhedsvurderinger, der fremhæver, om en proces allerede er blevet scannet eller ej. Du kan holde musemarkøren over et element for at se yderligere information eller højreklikke på det for at udføre handlinger såsom at dræbe processen, kopiere dets oplysninger til udklipsholderen eller afskære det fra internettet (‘Luk TCP’). Du finder de samme muligheder øverst i grænsefladen.

Alle processer overvåges og scannes i realtid, så du ikke behøver at bekymre dig om manuelt at lede efter potentielt ondsindede processer.

CrowdInspect scanner processen mod VirusTotals voksende bibliotek af antivirus-skymotorer, hvilket betyder, at detektionshastigheden af ​​malware med denne software kan betragtes som pålidelig. Detektionshastigheden for er repræsenteret i procent og tre farvekoder for nem filtrering. Hvis et element er sikkert at bruge, er det angivet med et grønt signal, mens gråt angiver, at filen er ny eller uopdagelig, og rød repræsenterer potentiel fare. WOT- og MHR-vurderinger er repræsenteret på samme måde.

CrowdInspect er et bærbart program, der fungerer på alle versioner af Windows.

Download CrowdInspect