CamFind bringer sin fantastiske billedsøgning og -genkendelse til Android

At tage billeder fra din smartphone lyder bestemt sjovt. Bare peg og skyd, og du vil have øjeblikket gemt som et digitalt billede. Men hvad hvis du har brug for at finde mere information om et bestemt emne fra billedet? Tilbage i 2013 fik iOS-brugere en fantastisk kamera-app udgivet på iTunes App Store ved navn CamFind, der identificerer motivet på fotografier og derefter søger på nettet efter relevante resultater som lignende billeder, prissammenligninger og mere information hentet fra forskellige kilder . CamFind har endelig fundet vej til Google Play Butik og bringer sin kraftfulde billedgenkendelsesteknologi til Android.

  Skjul alle typer filer på din Android-enhed [No Root]

Den enkle grænseflade i CamFind er dens mindst kæpheste aspekt. Du har en kameraknap i bunden til at tage billeder, et ur ved siden af, der fører dig til din historie, samt en anden knap til højre, der gør det muligt at ændre sproget eller få adgang til stemmesøgningsmuligheden.

Stemmesøgningsfunktionen fungerer grundlæggende som Google Now, selvom den oftest ikke er særlig præcis. Da CamFind er en visuel søgemaskine, kan du enten tage billedet ved at bruge kameraknappen eller importere en eksisterende, der allerede er gemt på din enheds lager. Når du tager et billede ved hjælp af den enkle kameragrænseflade, starter billedgenkendelsesprocessen i nogle få sekunder, hvor CamFind henter relevant information fra forskellige onlinekilder.

  Sådan reduceres WhatsApp-lagerplads på iPhone og Android

Når appen har genkendt noget, i stedet for at føre dig direkte til siden med søgeresultater, viser CamFind navnet på det emne, den genkendte øverst på skærmen. Hvis du har ‘stemme’-indstillingen slået til, læser den også teksten op for dig. Du kan skubbe tekstlinjen øverst til højre for at få vist flere muligheder, såsom at ændre søgetekst eller skifte stemmefunktionen.

Under testen prøvede jeg at tage flere billeder af forskellige objekter fra forskellige vinkler og under forskellige lysforhold, og resultaterne var intet mindre end spektakulære. CamFind fungerede det meste af tiden lige som annonceret. At tage et billede af en panda-figur præsenterede lignende actionfigurer fra forskellige internetkilder. Resultatsiden præsenterer billeder og tekstresultater separat. Hvis de returnerede resultater er forkerte, kan du altid tage et nyt billede.

  Sådan indstilles en anden ringetone for hvert SIM-kort på Android

CamFind er tilgængelig gratis på Google Play og fungerer på alle enheder med Android 2.2 og nyere.

Installer CamFind fra Play Butik