CALCU er en kraftfuld Android-beregner-app med bevægelser og temaer

Lommeregnere, for de fleste brugere, er normalt blandt de mindst brugte apps på smartphones, men da de er en af ​​de væsentligste, kommer alle de nuværende store mobiloperativsystemer pakket med en. Selvom det er Android, iOS eller Windows Phone, er lagerberegnerappen ret grundlæggende. Vi har præsenteret nogle kraftfulde og unikke tredjepartsalternativer til Android, såsom DLD Calc, MyScript Calculator og AirCalc, som alle bringer en unik funktionalitet til bordet. En ny tilføjelse til denne genre kaldet CALCU: The Ultimate Calculator har på den anden side til formål at gentænke hele oplevelsen. CALCU har faktisk eksisteret i en del dage og har allerede modtaget nogle rosende anmeldelser fra brugere. Udover at lade dig udføre alle slags beregninger, kommer appen med understøttelse af bevægelser, temaer og tilpasning af grænsefladen.

Grænsefladen er ret elegant og gennemarbejdet med flydende animationer, der dukker op mellem beregningerne. Så er der 12 ekstra skins til at give appen en hurtig makeover, og selve brugergrænsefladen kan tilpasses på et par måder. Layoutet kan konverteres fra standard til videnskabeligt i et snuptag fra appens indstillinger.

Understøttelse af bevægelser er ikke omfattende; appen understøtter et par bevægelser for yderligere funktioner, som brugere måske vil have adgang til gentagne gange, og et par mere til at udføre og rydde beregninger (disse kan aktiveres fra Indstillinger > Labs). Du kan stryge tastaturet ned for at udføre en beregning og stryge op for at rydde alle. Hvis du trykker på resultatområdet, kopieres det til udklipsholderen.

Stryg ned på resultatfeltet viser dig en historik over alle dine tidligere beregninger, som du kan rydde individuelt eller alle på én gang.

Appen tilbyder alle funktionerne i en konventionel videnskabelig lommeregner. Du kan også tilføje operatorer eller konstanter, der ikke er på tastaturet/tastaturet som standard, og fjerne dem, som du ikke bruger så meget. For at gøre det skal du stryge op fra den nederste kant af skærmen, trykke på knappen ‘+’ på skærmen, der følger, og angive, hvad du vil tilføje.

Du kan definere dine brugerdefinerede konstanter eller vælge blandt de vigtigste, der følger med appen, opdelt i kategorierne ‘Matematik’, ‘Fysik’, ‘Procent’ og ‘Andre’.

De indbyggede temaer er temmelig stilfulde, og lader dig fuldstændig overhale grænsefladen med et enkelt tryk. Ændringerne anvendes ikke kun på tastaturet, men også alle andre dele af appen.

Indstillinger-skærmen lader dig, udover at bære alle temaerne, skifte mellem de førnævnte beregningsbevægelser under ‘Labs’, vælge din foretrukne trigonometriske enhed (radian eller grad), og aktivere andre parametre som fuldt tastaturlayout, tusinde-separator, decimalafrunding og haptik feedback.

Alt i alt er CALCU en god tilføjelse til sin genre. Ikke alene er det kraftfuldt, det bringer også et par nye funktioner til bordet. Den er tilgængelig gratis i Google Play Butik.

Installer CALCU: The Ultimate Calculator fra Play Butik